Hızlı Soru - Cevap

dobrakobra

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #30,221
Ben bir ara 3D poxy sealant üzerine fusso coat uygulamıştım. Ara ara hızlı cilada uyguluyordum. 2 sene sonunda bile su itişi vardı hala fussonun :sırıtan1:
Ben bir ara 3D poxy sealant üzerine fusso coat uygulamıştım. Ara ara hızlı cilada uyguluyordum. 2 sene sonunda bile su itişi vardı hala fussonun :sırıtan1:
Abi detailing işi uçsuz bucaksız bir derya bunu da senden duydum mantıklı da aslında valla hızlı cila almadım fusso zaten bereketli ürünmüş koca arabayı yaptım azıcık sürüyorsun yetiyor su iticiliğine bayıldım cilalı şampuanı o yüzden merak ettim acaba iticiliği bozar mı diye üstüne bir kat daha oluşturup

dobrakobra

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Carpro Reset kaliteli şampuandır (forumda @Sefa46 arkadaşımız satıyor)

Gyeon Bahte (plus olmayan versiyon) güzel şampuandır ama fiyatı uygun değildir

Cilalı şampuanların temizlik olarak zayıfır, cila-parlaklık falan bu şampıanlardan fazla bir beklentiniz olmasın, zaman kaybıdır.
Car pro reset görmüştüm forumda deneyebilirim Sonax havana da litre olarak baya cazip o da cilalı değil. Bakayım olması car pro reset alırım. Cilalı olmasının bize bir eksisi var mı peki temizliği zayıf olması dışında hani fusso nun su iticiliğini azaltır falan gibi

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Car pro reset görmüştüm forumda deneyebilirim Sonax havana da litre olarak baya cazip o da cilalı değil. Bakayım olması car pro reset alırım. Cilalı olmasının bize bir eksisi var mı peki temizliği zayıf olması dışında hani fusso nun su iticiliğini azaltır falan gibi
Litre olarak fazla olmasının hiç bir önemi yok, sulandırma oranlarının önemi var,

Cilali şampuanlardan (cila-parlaklık) vb şeyler beklemiyin pazarlamadan ibarettir,

Sonax iyi bir markadır, şampuanları kötü değildir ama sulandırma oranları düşüktür,

Sonax ‘tan ürün bakarken Xtreme serisi ürünlerine bakınız, Xtreme serileri en başarılı olanlardır.