Hızlı Soru - Cevap

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #30,381
Yazın arabalarımız uzun yola çıkılmadığı sürece çok kirlenmiyor hocam. Trafik Filmi olmuyor en azından. üstünde toz kaplanıyor en fazla :)
VP morun tek dezeavantajı çok köpük köpük olmaması ve çabuk kuruması benim gözümde. Daha önceki aracımda da kullandım memnundum.
Aynen biraz fazla koymak gerekiyor kopurmesi için. Ben de memnunum yaz aylarında, kış için vonixx devam

yigit_dark

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir

İyi akşamlar. Aracımın torpidosunda ve pedalın yan plastiği bu şekilde iz var. Torpidoyu koch chemie po ile temizleyince ortaya çıktı benden onceki sahibinden kaynakli diye düşünüyorum. Araci yeni aldım. Torpido ve bu pedal yanı plastiği için koch chemie ts çözüm olur mu sizce izleri azaltır mi ?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

İyi akşamlar. Aracımın torpidosunda ve pedalın yan plastiği bu şekilde iz var. Torpidoyu koch chemie po ile temizleyince ortaya çıktı benden onceki sahibinden kaynakli diye düşünüyorum. Araci yeni aldım. Torpido ve bu pedal yanı plastiği için koch chemie ts çözüm olur mu sizce izleri azaltır mi ?
Merhaba azaltir orayi güzelce temizleyin İnterior veya APC ile daha sonra Koch TS ile korumaya alabilirsiniz eger gitmezse ayni islemi 2 defa yapmaniz gerekir.

yigit_dark

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba azaltir orayi güzelce temizleyin İnterior veya APC ile daha sonra Koch TS ile korumaya alabilirsiniz eger gitmezse ayni islemi 2 defa yapmaniz gerekir.
Teşekkürler cevabınız için. Torpido da pol star kullandım. Seyreltme oranlarına çok dikkat ettim. Fakat benden önce uygun ürünler kullanılmadı muhtemelen beyazlaşma oluşmuş bende daha fazla zarar görmesin diye nemli bezle ile birkaç sefer üstünden geçtim fakat izler kalıcı olmuş. Alt plastiğe de mzr kullandım 1/30 seyrelttim. Yine temizleyip ts ile korumaya alıyım başka bir ürün gelmedi aklıma umarım fayda eder izler azalır.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkürler cevabınız için. Torpido da pol star kullandım. Seyreltme oranlarına çok dikkat ettim. Fakat benden önce uygun ürünler kullanılmadı muhtemelen beyazlaşma oluşmuş bende daha fazla zarar görmesin diye nemli bezle ile birkaç sefer üstünden geçtim fakat izler kalıcı olmuş. Alt plastiğe de mzr kullandım 1/30 seyrelttim. Yine temizleyip ts ile korumaya alıyım başka bir ürün gelmedi aklıma umarım fayda eder izler azalır.
Eger fayda etmezse alacaginiz en makul ürün Vonixx İntensedir.

FreeCaptiv3

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merabalar bende uzun yıllar kullanıyorum parlaklığı bence arttırıyor ama son aldığım ürün daha sıvı geldi önceden aldıklarım baya yoğundu. Sizde de durum böylemi?
Geçen sene ekim ayı gibi almıştım açıkçası. Yoğun bir kıvamı vardı benim aldığım ürünün.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, vonixx v floc sonrası sprey wax uygulaması başarılı olur mu? V floc 5lt alacağım ama şampuan ile yıkadıktan sonra wax uygulaması başarılı olur mu diye tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim.
dediğiniz ürünü kullanmadım ama vonixx sio 2 sprey hızlı cilayı kullandım. uygulaması kullandığım en kolayıydı. Etkisi ve ömrü de güzel. Lakin asıl koruma istiyorsan katı wax tavsiye ederim. Hızlı cilalardan ömrü katbekat daha fazla. Hızlı cilayı ben genelde waxı desteklemek için kullanıyorum. Wax olarak ben geride kaldım forumu takiip etmede :) belki yeni daha iyi ürünler cıkmıstır ama dayanım istersensoft99 fusso hala aklımda kalan en iyi ürünlerden biri. Parlaklık istersen dayanım önemli değil sık sık uygularım dersen de soft99 kiwami. vonix blend wax'ta cıkmıstı aldım ama deneyemedim. onun için de iyi diyorlardı.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar alta foamın piston kısmından su kaçırıyor çözümünü bilen var mı acaba? Tetiğe bastığımda eş zamanlı olarak o bölgeden su fışkırıyor

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sanroof bakımında hangi ürünü kullanıyorsunuz? Sadece silikon sprey yeterli olur mu yada Selsil Sıvı Gres Yağlayıcı kullansak ekstra toz toplama yapıp çalışma aksamına zararı dokunur mu?

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Nilfisk uyumlu aldıysanız sadece nilfisk tabanca ile kullanabilirsiniz. Kısa tetik tabancalar quick plug girişli yani 1/4 hızlı bağlantı. bunu kullanabilmek için kısa tetik tabanca, hızlı bağlantı başlıklı foam lance ve tabanca girişinde nilfisk uyumlu hortum aparatı gerekir. Tabanca alırken makine markanızı seçtiğinizde tabanca girişi hortum baplantı aparatı beraberinde gelir. ayrıca foam lance için ayrıca 1/4 hızlı bağlantı aparatı ayrıca tek olarak satılıyor. Makineye uyumlu foam lance aparatını söküp hızlı bağlantı aparatını takarak aynı foam lanceyi kısa tetik yada diğerini takarak makinenin tabancasında kullanabilirsiniz.

sanırım anladım ))

nerdeyse 2 hafta oldu alalı ama daha kullanamadım sadece takmayı becerebildim deneme amaçlı. kullana kullana öğrenirim büyük ihtimal.

teşekkürler cevap için.