Uzun zamandır ürün almıyordum hem yeni denemek istediğim ürünleri dahil ettim hemde kullanıp memnun kaldığım ürünlerden stokları azalanları ekledim.
Sefa’ dan, Cila kutusu ve Parlatan Adamlar karışık bir sepet oldu.
K2 Neorim Pro : Neorim uzun zamandır kullanıyorum jant ve lastik temizliğinde çok iyi. Bu sefer proya şans vermek istedim.
Car Pro Clarify : Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Camlarda iz kalmadan mükemmel temizliyor.
Epoco 1.3 Litre Alkali Sprey Pompa : Trafik filmi için prewash için kullanmak için aldım.
Carpro Ech2O : Yıkama sonrası kalan lekeler için aldım özellikle siyah parlak jantlarımda kullanırım kilkaydırıcı olarakta deneyebilirim.
Vonixx Izer : Uzun zamandır kullanıyorum stok yenilemesi.
Vonixx Focus : İlk kez aldım Soft99 Ultra Glaco öncesi bir temizlik yaparım.
Koch Chemie Motor Plast : Uzun zamandır beğenerek kullandığım bir ürün stok yenilemesi.
Auto Brite Citrus Wash : Trafik filmi için edindim. Jant, davlumbazdada kullanırım.
Good Stuff Snow Foam : Stok yenilemesi köpüğünden ve korumaya dokunmamasından dolayı çok memnunum.
Koch Chemie Green Star : Çok amaçlı bir ürün ilk defa kullanacağım bir çok alanda kullanırım.
Soft 99 Ultra Glaco : Uygulaması çok kolay su itişi muazzam ve Dayanımı oldukça yüksek stok yenilemesi.
Car Pro Boa Bez : Cila silme bezi daha öncede kullandım çok iyi.
Slopes Purple Buffing Bez : Cila silma bezi fiyatına göre çok çok iyi favorim diyebilirim.
Work Stuff Purple Bez : Kargo ücretsiz olsun diye ekledim çok beğenmedim iç mekan detayında kullanırım.
K2 Trixon Lastik temizleme fırçası : Üçgen formatta olduğu için ergonomik bir kullanım sunacaktır Adbl Tire Brush kullanıyorum çok memnunum ama fiyatı çok artmış. Adbl den kalır yanı yok bana göre
Vonixx Cam Temizleyici Takozları : Vonixx Focus ile kullanmak için aldım.
Klima bombasını cilakutusu hediye olarak göndermiş kullanacağını düşünmüyorum onuda bir arkadaşa hediye ederim.