Hızlı Soru - Cevap

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #1,121
Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yani şöyle göz kararı baktım. Efsane kasa vehemo eldiven gibi yapılsa bayağı çıkar. Tek taraflı olursa tabi.

Edit: Tüyler de uzundu bu arada. Çift taraflı zaten iyi olmaz gibi.

Edit-2:
Look what I found on AliExpress
Vehemo Super Long Hair Mesh Paws Sheepskin Car Luxury Wool Washing Polishing Gloves-in Washing Gloves from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Çift taraflı olmuyor, sertleşiyor el girmiyor içine falan.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Kodlar tabiki farklı. Herhangi bir yapı markete uğrayın. Orada her markanın ara renk kartelası oluyor oradan en yakını göz kararı seçersiniz. Ancak yakın tarihte tadilat ile uğraşmış birisi olarak söyleyeyim duvarın aldığı ışık inanılmaz etkili. Şayet çok ışık almıyorsa kartelada seçtiğinizden daha açığı alın. Zaten boyayacak usta yanında beyaz boya getiriyor duvarda test ettikçe rengi biraz daha açar. Nerede kullanacaksınız bilmiyorum ancak seçtiğiniz boya epey koyu renk.
Sağolun hocam. Odamı boyayacağım :D Evet normalden biraz karanlık duracak illa ki beklediğim bir durum ama çok yakışacağını düşünüyorum.
Driven34 garajı tarzı :))

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
kapı aralarını silmek için beze ihtiyacım var mammoth ile pek mümkün olmuyor tavsiyelerinizi bekliyorum

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
kapı aralarını silmek için beze ihtiyacım var mammoth ile pek mümkün olmuyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Genellikle şunu kullanıyorum;
MİKROFİBER OTO KURULAMA BEZİ ( 50X70 CM) | Mikrofiber Temizlik Bezleri

Ancak bu ara kapı araları dahil aracın tamamını bununla kuruluyorum ve çok memnunum;
Tahmini Teslimat Zamanı

Fiyat olarak 2 katı ama açık ara daha iyi. Küçücük bez aracın tamamını kuruluyor yani 1200 gsm olayı çok da yalan değil.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Genellikle şunu kullanıyorum;

Ancak bu ara kapı araları dahil aracın tamamını bununla kuruluyorum ve çok memnunum;
Tahmini Teslimat Zamanı

Fiyat olarak 2 katı ama açık ara daha iyi. Küçücük bez aracın tamamını kuruluyor yani 1200 gsm olayı çok da yalan değil.
pek ucuz değilmiş daha uygun fiyatlı tavsiyelere açığım

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Torpidoda köpürterek kullanmak için hangi ürünleri önerirsiniz?

Auto Glym interior shampoo öneririm köpürmesi güzel temizliği kibar, köpük için diğer apclerde ise kullandığım köpük yapan şişeler var aliexpressten aldığım onlarda güzel iş yapıyor şişe boyutu küçük ama ;

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
Online Shop New 1pcs PET 50ml Empty Foam Spray Bottle Transparent Plastic Liquid Foaming Soap Pump White Cream Mousse Bottles Containers | Aliexpress Mobile

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Gtechniq I1 kadar fiyatlı bir ürün olmayan kumaş koruyucu ürün öneriniz var mı. Yeni halı paspas aldım daha sermeden bir coating yapmak istiyorum fiyat performans ürünü öneriniz var mıdır?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Gtechniq I1 kadar fiyatlı bir ürün olmayan kumaş koruyucu ürün öneriniz var mı. Yeni halı paspas aldım daha sermeden bir coating yapmak istiyorum fiyat performans ürünü öneriniz var mıdır?
Beni yanlış anlamanı istemem ancak ayak altında duracak halı paspaslar çok fazla kire maruz kalacağı için bu tür ürünler pek işine yaramayacaktır.

Bu nedenle fiyat performans olarak hiç kullanmamanı tavsiye ederim :) Arada bir carpet cleaner gibi bir ürünler güzelce temizlersen sana daha az maliyetli olur ;)

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Peki en sevdiğiniz hav bırakmayan kesinlikle bu dediğiniz cam beziniz hangisi? Biraz kıl bi huyum var bu konuda :komik:
Microfaser de satılan cam bezini kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Bezi ıslayıp iyice sıkıyorum biraz havalandırıyorum silmeden önce. Ne iz ne hav ekstra cam temizleyici ürün kullanmanıza bile gerek kalmıyor tavsiye ederim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Microfaser de satılan cam bezini kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Bezi ıslayıp iyice sıkıyorum biraz havalandırıyorum silmeden önce. Ne iz ne hav ekstra cam temizleyici ürün kullanmanıza bile gerek kalmıyor tavsiye ederim

Cam bezlerinden ayrı bir çeyiz dizeceğim sanırım :komik:teşekkür ederim

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Aynı bezlerden ben de kullanıyorum ama maalesef ben memnun değilim
Bir de sizin yöntemi deniyim bakalım
Belki benim kullanım şeklim yanlıştır
:dusun:

2ceahmet

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba, polisajda örneğin yada zımparada sınır 65 micron 70 micron diyoruz ölçümlere göre. Boyalı yüzeylerde bunu nasıl anlayabiliyoruz? 200 micron çıkan orjinal boyalar var tavan örneğin bundada sınır 65 micronmu oluyor. Yada boyalı 280 çıkan bir yer. Saçmalamadım umarım :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Arkadaşlar merhaba, polisajda örneğin yada zımparada sınır 65 micron 70 micron diyoruz ölçümlere göre. Boyalı yüzeylerde bunu nasıl anlayabiliyoruz? 200 micron çıkan orjinal boyalar var tavan örneğin bundada sınır 65 micronmu oluyor. Yada boyalı 280 çıkan bir yer. Saçmalamadım umarım :)
Orijinal boya kalınlığının %30-40ı kadar vernik kalınlığı diye hatırlıyorum.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Beni yanlış anlamanı istemem ancak ayak altında duracak halı paspaslar çok fazla kire maruz kalacağı için bu tür ürünler pek işine yaramayacaktır.

Bu nedenle fiyat performans olarak hiç kullanmamanı tavsiye ederim :) Arada bir carpet cleaner gibi bir ürünler güzelce temizlersen sana daha az maliyetli olur ;)
Abi doğru da, yine de bir nebze kalıcı kirler oluşmasını engeller dedim. Çok temizler basmaya kıyamıyorum :D

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Abi doğru da, yine de bir nebze kalıcı kirler oluşmasını engeller dedim. Çok temizler basmaya kıyamıyorum :D

çorapla bin :komik::komik::komik: şaka şaka :)

yada mest kullan tamam kızma buda şaka :komik::komik::komik:

bencede @_CaN_ dedigi gibi hiç ugraşmaya gerek yok. ;)

eninde sonunda o tüylerin - kılların arasına öyle kirler girecek ki temizlemen imkansız olacak.:eek:

bi öneri ; ''ege der ki'' .:komik::komik::komik:

ucuz yollu anti statik cockpit koruyucu ürünlerden sık iyice yedir . halının iç kışımlarına işlemesini sagla. iyice kurutup ser. bak bakalım toz tutuyor mu. ;)

kullanım sıklıgına ve geridönüşe göre (kirlenme) yenile.

tek eksiyi biraz kaygan oalcak pedal kısımlarında dikkatli ol kayabilir. ;)

Son düzenleme:

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
çorapla bin :komik::komik::komik: şaka şaka :)

yada mest kullan tamam kızma buda şaka :komik::komik::komik:

bencede @_CaN_ dedigi gibi hiç ugraşmaya gerek yok. ;)

eninde sonunda o tüylerin - kılların arasına öyle kirler girecek ki temizlemen imkansız olacak.:eek:

bi öneri ; ''ege der ki'' .:komik::komik::komik:

ucuz yollu anti statik cockpit koruyucu ürünlerden sık iyice yedir . halının iç kışımlarına işlemesini sagla. iyice kurutup ser. bak bakalım toz tutuyor mu. ;)

kullanım sıklıgına ve geridönüşe göre (kirlenme) yenile.

tek eksiyi biraz kaygan oalcak pedal kısımlarında dikkatli ol kayabilir. ;)
Öneri için teşekkür ederim. bitirmeye çalıştığım spritzi basayım bunlara :)

Halil

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar iç dış detaylı temizlik cizik giderme motor temizligi vb istanbul anadolu yakasindayim ortalama fiyat aralığı nedir aracım
Beyaz polo