Hızlı Soru - Cevap

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Öne çıkan konu #1,161
Arkadaşlar ankara da olup detay için yer bulamayan arkadaşlara 2 tane dükkanımız var biri detailing için uygun ve yıkama dükkanları malzemenizi alıp gelin :) Her konuda teorik ve uygulama olarak destek veririm maddi durum gözetmem :)
Kompresör var mı sende?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Bu verdiğiniz örneklerin hangisi fırça ile köpürterek kullanmak için iyidir?

Fırça ile AG shampoo bana daha köpüklü ve güvenilir geliyor hocam ama hepsi fırça ile köpürüyor hemen hemen, köpük yapma şişeside tavsiye ederim bu gibi alanlarda kullanmak için

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
KC Green Star kullanan var mıdır? Dashboardda kullanmak üzere düsünüyorum.
ben kullanıyorum iç için 1:10 ila 1:20 tavsiye ediyor kutusunda yazan. Ben 1:15 gibi kullanıyorum hiç bi sorunla karşılasmadım gayet memnunum. Kokusu elmalı direk şişeden solununca bile öksürtmüyor rahatsız etmıyor arabada camlar kapılar kapalıyken spreyleme yapınca da bir sorun olmuyor.

Fırça ile köpürterek kullanım için de uygun güzel köpürüyor

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Forumdan haberim yokken aldığım Turtle Wax Super Hard Shell Car Wax var elimde nasıl bir üründür. Sanırsam carnauba yok içinde iş görür mü.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Forumdan haberim yokken aldığım Turtle Wax Super Hard Shell Car Wax var elimde nasıl bir üründür. Sanırsam carnauba yok içinde iş görür mü.
Araçtaki performansını begenmezseniz yıkama sonrasında jantlara kullanilabilir, ben de bir turtle wax mevcut jantları parlatma görevi onda ;)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@hendeser Sonax piyasada kalitesi anlaşılmamış bir marka. Tabi bunda uygulama merkezlerinin olması, distribütörün tüm ürün gruplarını getirmemesi ve fiyat politikası gibi etkenler de var. Bir de belli markaları getirenlerin Sonax'a tü kaka bilinci oluşturması.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
3D Magic Dressing kullanıp da sprey başlığı bozulan var mı? Hem murat plastiğin şişesini hem de cif şişesini bozdu. Pek tesadüf gibi gelmedi bana. Duruma göre bir daha almayacağım da ondan soruyorum.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
3D Magic Dressing kullanıp da sprey başlığı bozulan var mı? Hem murat plastiğin şişesini hem de cif şişesini bozdu. Pek tesadüf gibi gelmedi bana. Duruma göre bir daha almayacağım da ondan soruyorum.
Bende bir sıkıntı olmadı. Chemical Guys şişede.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bende bir sıkıntı olmadı. Chemical Guys şişede.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hmm :dusun:. Yani tesadüf mü diycem ama garip şekilde iki şişe de aynı semptomları gösteriyor. Hem mekanizmanın sesi değişti hem de tetiğe bastıktan sonra alttan ürün kaçırıyor. Son bir şans daha vereyim başka bir şişeyle deneyeyim o vakit.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hmm :dusun:. Yani tesadüf mü diycem ama garip şekilde iki şişe de aynı semptomları gösteriyor. Hem mekanizmanın sesi değişti hem de tetiğe bastıktan sonra alttan ürün kaçırıyor. Son bir şans daha vereyim başka bir şişeyle deneyeyim o vakit.
Ürün petrol türevli. Ondan bozmuş olabilir.