Hızlı Soru - Cevap

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #121
Paian' Alıntı:
P21s waxı deneyen kimse var mı? Fiyatı düşük olmasına rağmen epey övülüyor.

P21s , r222 ve sonax carnabua wax aynı üretici den çıkıyor diye biliyorum. Aynı wax olma ihtimali yüksek.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Dragstar' Alıntı:
Paian' Alıntı:
P21s waxı deneyen kimse var mı? Fiyatı düşük olmasına rağmen epey övülüyor.

P21s , r222 ve sonax carnabua wax aynı üretici den çıkıyor diye biliyorum. Aynı wax olma ihtimali yüksek.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ
Sonaxla aynı üreticiden çıktığını bilmiyordum. Bir de s100 var motosikletler için olan. O da aynı üretici hatta fiyatı da yarısı kadar. Hepsi de çok beğenilen ürünler. Garip şekilde underrated bir firma o zaman bu.

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese iyi günler. Mesaide kullandığımız aracın içerisini ısıtmak için fanı çalıştırdığımızda içerisinde 1-2 saat dahi durulmuyor insanın ağzını burnunu tıkıyor boğazını rahatsız ediyor. Filtreler değişeli 6 ay olmadı ama araç bu durumda. Servistekilerin yan sanayi parça taktığını düşünüyorum. Polen filtresini değiştiricem fakat bu yeterli olur mu sizce? Havalandırma kanallarındaki pisliği, bakteriyi tamamıyla temizleyebilecek bi ürün var mı önerebileceğiniz? Aracın durumunu alttaki foto özetler sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
emredkmn' Alıntı:
Herkese iyi günler. Mesaide kullandığımız aracın içerisini ısıtmak için fanı çalıştırdığımızda içerisinde 1-2 saat dahi durulmuyor insanın ağzını burnunu tıkıyor boğazını rahatsız ediyor. Filtreler değişeli 6 ay olmadı ama araç bu durumda. Servistekilerin yan sanayi parça taktığını düşünüyorum. Polen filtresini değiştiricem fakat bu yeterli olur mu sizce? Havalandırma kanallarındaki pisliği, bakteriyi tamamıyla temizleyebilecek bi ürün var mı önerebileceğiniz? Aracın durumunu alttaki foto özetler sanırım

Polen filitresi için 6 ay uzun zaman sayılır, o bölgeler için temizleme süngerleri var, ama öncelikle klima temizleme köpüklerini tavsiye ederim iyi bir temizlik sağlar. Quick frech gibi koku bombasıda atarsan tam olur.

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Marmara Park avmde gördüğüm 0km Mercedes c serisi. Bu artık portakal olmaktan çıkmış greyfurt falan olmuş :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eraycan' Alıntı:
@Galapagos acaba bizlerden baska buna dikkat eden oluyormudur :)
Yok aksine milletin hoşuna gidiyor, bizim arkadaş bayiide seramik yaptırmış,  portakal kabuklarını seramik yapıldığı için demişler. Bunun da hoşuna gidiyormuş. Ben de bunun seramikle alakası yok boya kusuru dedim. Apışıp kaldı.

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@onurçiko Aynı şeyi bende çalıştığım yerin güvenliğinden duymuştum. Patronun arabasında seramik varmış o yüzden böyle görünüyor demişti :) Ben anlatma yöntemine gitmedim güldum geçtim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
onurçiko' Alıntı:
Ez jet kullanıyorum, işe yarar. Fonksiyonları güzel. Uygun fiyata alabilirsiniz.
Arabayı yıkadıktan sonra durulama işleminde işe yarar mı hocam şebeke suyunun kendi tazyiki fena değil. Eğer ürün dediğiniz gibiyse ab top gloss shine da uygulayabilirim aparatıyla..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
emredkmn' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:
Ez jet kullanıyorum, işe yarar. Fonksiyonları güzel. Uygun fiyata alabilirsiniz.
Arabayı yıkadıktan sonra durulama işleminde işe yarar mı hocam şebeke suyunun kendi tazyiki fena değil. Eğer ürün dediğiniz gibiyse ab top gloss shine da uygulayabilirim aparatıyla..

Ben genelde çift kova dan sonraki durulama yok bununla yapıyorum. Top Gloss için ne kadar uygun olur bilemem çünkü 1 kere kullandım  köpük aparatını denemek için.

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Danaya girer gibi Koch Chemie 'nin demirtozu alımına girecek var mı? 10LT yi ortak alıp 2.5ltlik kola şişelerinde gönderebilirim.4 kişiden fazla olmazsa iyi olur uğraşmayalım kokulu kokulu :)

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam 11.lt o bidon
Geçen girdik danaya ordan biliyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Yangsagan' Alıntı:
Hocam 11.lt o bidon
Geçen girdik danaya ordan biliyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koch chemie demir tozu sokucu 11kg olarak satiliyor. Icerisinden cikacak olan 10litredir.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Galapagos' Alıntı:
Danaya girer gibi Koch Chemie 'nin demirtozu alımına girecek var mı? 10LT yi ortak alıp 2.5ltlik kola şişelerinde gönderebilirim.4 kişiden fazla olmazsa iyi olur uğraşmayalım kokulu kokulu :)
Uzun zamandır demirtozu sökücü arayışındayıma ben valla. Eğer 2 talipli daha çıkarsa bi 2,5 litresine ben varım :)

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sitede 11 ama özgür 10 demişti diye Hatırlıyorum

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Galapagos' Alıntı:
Sitede 11 ama özgür 10 demişti diye Hatırlıyorum

Ürün 11kg onu direk lt çevirmişler ordakiler ama yam 11 litre değil 10.5 gibi ölçmüştü Murat abi @Murat