Hızlı Soru - Cevap

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #1,201
hahaahha:komik::komik::komik:

adımız rossmann'cıya çıkacak. :komik::komik:

bende ürünü en son 9 tl aldım. uzun zamandır evde kullanıyorum.

gözlemlerim .:

silikonlu- ve çok az dogal wax var içinde. dayanımı az ama parlaklık etkili. sert plastikte güzel sonuçlar veriyor ama bir detay ürünü kadar degil.
silikon anti- statik etki gösteriyor ama 1 hafta dayanmıyor. kayganlık yapıyor .dikkatli kullanmak gerek yine aerosol yapı dagılım yaratıyor çevreye ve çok yanıcı. ürünün kutu dışında bir yanıcılıgı yok. ellerimle çakmak testinden geçti kendisi. yanmıyor. silikon önemsenmezse sert plastikte (davlumbazlarda kullandım) giriş seviyesi. ama sık-bırak olmadıgı için ulaşılamayan yerlerde silmek şart. yoksa silikon beyaz beyaz sırıtıyor sana. :of:

Dur ben de var bir yerlerde deneyeyim. Ama silikon barsa lastik kenarlarında uzun vadede ne olur bilmiyorum, gerçi çok kalabileceğini düşünmüyorum lastik kenarında. :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Brembo kaliper kapaklarından taktırmış olan var mı acaba? İki farklı montaj yöntemi var. Silikon ile yapıştırma ve kalipere vida. Kaliperi delmeyi pek istemiyorum. Gerçi iki yöntemde sağlıklı değil bence. Çünkü yaz sıcaklarınıda düşünürsek silikon ne derece dayanır merak ediyorum. Aranızda bu şekilde uygulama yapmış olan var mı acaba? Kaliper kapakları çok hoşuma gidiyor.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Brembo kaliper kapaklarından taktırmış olan var mı acaba? İki farklı montaj yöntemi var. Silikon ile yapıştırma ve kalipere vida. Kaliperi delmeyi pek istemiyorum. Gerçi iki yöntemde sağlıklı değil bence. Çünkü yaz sıcaklarınıda düşünürsek silikon ne derece dayanır merak ediyorum. Aranızda bu şekilde uygulama yapmış olan var mı acaba? Kaliper kapakları çok hoşuma gidiyor.

İki yöntemde genelde bilinçli kullanıcılar tarafından tavsiye edilmiyor hocam güvenlik açısından,frenlerimiz tahmin ettiğimizden de yüksek sıcaklıklara çıkıyor ısınıp dağılması durumunda fren ekipmanlarına disk,kaliper,balataya zarar verdiğine şahit oldum daha öncesinde bir sanayi ortamında.

Bende böyle bir uygulama yapmıştım bizim disk birleşim yerleri vs çok çabuk renk değiştirdiği için;

Hemde yanlış anlamayın bizimki gibi standart binek araçkarda kaliper kapağı disk için fazla basit duruyor gibi geliyor bana :utandim:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
İki yöntemde genelde bilinçli kullanıcılar tarafından tavsiye edilmiyor hocam güvenlik açısından,frenlerimiz tahmin ettiğimizden de yüksek sıcaklıklara çıkıyor ısınıp dağılması durumunda fren ekipmanlarına disk,kaliper,balataya zarar verdiğine şahit oldum daha öncesinde bir sanayi ortamında.

Bende böyle bir uygulama yapmıştım bizim disk birleşim yerleri vs çok çabuk renk değiştirdiği için;

Hemde yanlış anlamayın bizimki gibi standart binek araçkarda kaliper kapağı disk için fazla basit duruyor gibi geliyor bana :utandim:
Can hocam bende o şekilde montaj tavsiye etmiyorum ama belki başka bir yöntem vardır diye merak etmiştim. Opel Astra ya göre brembo fren seti bulamadım. Bencede basit duruyor ama çok tatlı duruyor orjinalinde :kop::komik:

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ahmet abiyi tanıyorsam indirim yapar o ürünlere. Zymol Ital'in rakibi Swissvax Scuderia 690 lira çünkü.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@_CaN_ @ege @onurçiko

Henüz satışa çıkmamış olsada HD-Cleanse ve Concours gelicek., O zaman tıklayana %5 işlem masrafı alırlar aman diyim.. :heyecan:
virus koruma programı bile fiyata sirenleri bastı :of::komik::komik::komik: k.kartına limit artışı msjı bile geldi bankadan.:komik::komik::komik:
ama hd ye hayır demezdim. :deli::mutlu:<3

Öyle ölmedik roket atsalardı keşke :komik::komik:

hahaaaa hahaha bize roket işemez anca kutsal kimyasal bizi keser. Nötron, Hidrojen Atom Bombası falan. onlardada Little Boy bile kesmez anca Fat Man .:komik::komik::komik:

bu fiyatlarda zaten çok şişman.:komik::komik::komik:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
virus koruma programı bile fiyata sirenleri bastı :of::komik::komik::komik: k.kartına limit artışı msjı bile geldi bankadan.:komik::komik::komik:

hahaaaa hahaha bize roket işemez anca kutsal kimyasal bizi keser. Nötron, Hidrojen Atom Bombası falan. onlardada Little Boy bile kesmez anca Fat Man .:komik::komik::komik:

Atom olur hidrojen olur nolursa artık abi bu nedir ya düğünlerde bile takılabilcek fiyatlada gelmiş :komik::komik:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ahmet abiyi tanıyorsam indirim yapar o ürünlere. Zymol Ital'in rakibi Swissvax Scuderia 690 lira çünkü.
formüllerin gerçek sahipleri oldukları iddia edilen swiszöl ( swissol ) firmasında fiyatlar daha uygun evet bir indirim şart gibi .;):of::utandim:

Atom olur hidrojen olur nolursa artık abi bu nedir ya düğünlerde bile takılabilcek fiyatlada gelmiş :komik::komik:
haha hahaaaa gelinin babasından 40gr zymol ital .durun daha bitmedi annesinden de yine 40 gr zymol titanum .:kop::kop::komik::komik::komik:

hadi şimdi buyrun gelin halayına :halay::halay::halay:

Son düzenleme: