Hızlı Soru - Cevap

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Öne çıkan konu #181
emredkmn' Alıntı:
Marflo kil eldiveni kullandıktan sonra nasıl muhafaza ediyorsunuz? Şuan mikrofiber kısmı hala ıslak kurumadı, kili iyice yumuşatmasın diye sıcağın üstüne de koymak istemedim. Kil tarafına streç film koydum fakat kaldırmayı denedim hafiften yapışmış gibi sanki kaldırmadım. Var mı bu konuda bi tavsiyeniz?

Kutusuna koyup muhafaza edebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@emredkmn kutusuna yapışıyor maalesef. Cok büyük sorun teşkil etmiyor ama ben çekmeceye kil kısmı yukarda kalacak şekilde koydum. Kutusuna yağlı kağıtla da koyabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
emredkmn' Alıntı:
Marflo kil eldiveni kullandıktan sonra nasıl muhafaza ediyorsunuz? Şuan mikrofiber kısmı hala ıslak kurumadı, kili iyice yumuşatmasın diye sıcağın üstüne de koymak istemedim. Kil tarafına streç film koydum fakat kaldırmayı denedim hafiften yapışmış gibi sanki kaldırmadım. Var mı bu konuda bi tavsiyeniz?

İyice kuruduktan sonra kendi kutusunda kil tarafını pudralayarak saklıyorum.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Eraycan @Dragstar çözüm yağlı kağıt üstadlar. Annemin fırınında kullandığı kağıttan kestim koydum yağ gibi kayıyor eldiven üzerinde

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
emredkmn' Alıntı:
@Eraycan  @Dragstar  çözüm yağlı kağıt üstadlar. Annemin fırınında kullandığı kağıttan kestim koydum yağ gibi kayıyor eldiven üzerinde
Ben de aynı şekilde saklıyorum  :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
emredkmn' Alıntı:
@Eraycan  @Dragstar  çözüm yağlı kağıt üstadlar. Annemin fırınında kullandığı kağıttan kestim koydum yağ gibi kayıyor eldiven üzerinde
Budur   :cool:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hazar' Alıntı:
Benim kil eldivenin kili o kadar yapışkan değil acaba bendekin de bir problem mi var?

Kimisi çok yapışlan oluyor bazende 2-3 uygulama sonra yapışkan oluyor. Bende hem yapışan hem yapışmayan var hepside işini yapıyor.
Kil eldivende dikkat edilmesi gereken uygulamada temiz kovaya şampuanlı su hazırlayıp her panelde kovaya daldırıp çıkarmak.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Koch nano magic plast i torpidoda kullanan varmi? Genelde dis plastikte dusundum hep.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
MuratYARDIM' Alıntı:
Koch nano magic plast i torpidoda kullanan varmi? Genelde dis plastikte dusundum hep.
İç plastik için çok parlak bir ürün, zaten ürünün ambalajında bış plastik için yazıyor.

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
VP Prewash tarzı yıkama öncesi sprey şişe ile uygulayabileceğim ürün ne tavsiye edersiniz dostlar? Autobrite ürünlerine baktım kimyasal adamlardan ama çok çeşit var beynim yandı :)

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Can' Alıntı:
VP Prewash tarzı yıkama öncesi sprey şişe ile uygulayabileceğim ürün ne tavsiye edersiniz dostlar? Autobrite ürünlerine baktım kimyasal adamlardan ama çok çeşit var beynim yandı :)

Autobrite citrus wash alabilirsin hocam sulandırarak kullanılıyor kir sökücülüğü de iyi memnunum tavsiye ederim

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
@emredkmn Eyw. VP Prewash ve AF citrus kullandım daha önce ama ikisindende pek memnun kalmadım. Linkteki ürün sanırım
http://www.kimyasaladamlar.com/autobrite-direct-citrus-wash-multi-purpose-cleaner-500ml-pmu1009

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
MuratYARDIM' Alıntı:

Kapı içi marşpiyel plastiginde kullanıyorum simsiyah yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Can' Alıntı:
@emredkmn Eyw. VP Prewash ve AF citrus kullandım daha önce ama ikisindende pek memnun kalmadım. Linkteki ürün sanırım
http://www.kimyasaladamlar.com/autobrite-direct-citrus-wash-multi-purpose-cleaner-500ml-pmu1009

Bu ürünü kullanıyor güzel iş çıkartıyor tavsiye ederim.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
emredkmn' Alıntı:
Alkol içermeyen, temizlerken g5e zarar vermeyecek cam temizleyicisi var mı önerebileceğiniz?
Ben "3D 50 to 1 Glass Cleaner" kullanıyorum ancak bildiğim kadarıyla içinde İPA var. Ancak sulandırma oranı çok yüksek olduğu için hem ekonomik hem de 3 aylık süreçte Soft99 Glaco Ultra'ya bir zarar vermedi. Valet Pro vs. markaların cam temizleyicilerinde de genelde İPA oluyor.

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Paian' Alıntı:
emredkmn' Alıntı:
Alkol içermeyen, temizlerken g5e zarar vermeyecek cam temizleyicisi var mı önerebileceğiniz?
Ben "3D 50 to 1 Glass Cleaner" kullanıyorum ancak bildiğim kadarıyla içinde İPA var. Ancak sulandırma oranı çok yüksek olduğu için hem ekonomik hem de 3 aylık süreçte Soft99 Glaco Ultra'ya bir zarar vermedi. Valet Pro vs. markaların cam temizleyicilerinde de genelde İPA oluyor.

Evet hocam 3dnin sitesinden okuduğum bu ürünün alkol bazlı olduğu şeklinde. Adams cam temizleyici alkolsüz sanırım. Bunun da fiyatı biraz tuzlu

Can

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
@emredkmn bu autobrite citrus’un 500 ve 1000 ml olanları konsantre diil sanırım doğrumudur, yoksa hepsi konsantremi?