Hızlı Soru - Cevap

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
koyu
Kampanya konusu forumda mevcut güncel olarak.

Ancak en önemli konuyu atlamamak lazım. Forumumuzda herhangi bir sponsor yoktur. Ahmet abi bizleri kırmayarak bazı girişimlerde bulunuyor ancak bunlar sponsor olduğu için değil karşılıklı iyi niyet ve samimiyetten kaynaklanıyor.

Tamamen tarafsız, objektif ve kuruluş amacımıza hizmet etmeye devam etmek için de sponsor olayı bu platformda olmayacaktır.

Keyifli forumlar dilerim :)
koyu yazılan kısmı çok beğendim aksi halde vasat ürünler bile göklere çıkartılıyor

oxygen3

Çaylak Detaycı
Üye
Golf on goguste ufak bir cizik oldu. Sizce nasil mudahale edilmeli ve ne oranda duzelir, kas yapalim derken goz cikarmayalim

20181103_204144.jpg

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Golf on goguste ufak bir cizik oldu. Sizce nasil mudahale edilmeli ve ne oranda duzelir, kas yapalim derken goz cikarmayalim

Ekli dosyayı görüntüle 2672
Uzaktan Çok çok dikkatli kullanıp Isı tabancası deneyebilirsin. Eger kalkık yerler varsa oraları yakıp daha az görünür olabilir. Torpido ürünleri kullandıkça zamanla daha az görünür hale gelebilir

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bence direkt torpido ürünleri kullanıp zamana bırakmalısınız.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Herkese iyi akşamlar. FB7 kasa Civic kullanan arkadaşlar var mı? Bu renk halı paspas FB7 nin mi? Ben bunları servisten FD6 kasa için aldım. Elimizde yok dediler sipariş verdiler. Ben takarım dedim serviste bagaja koydum ama gelince farkettim ki renkleri farklı. Modelleri aynı ama rengi farklı.

Siyah kauçuk istemiyorum. Bej kauçukların da rengi çok kötü. Halısını da bulamıyorum bunları da muhtemelen kullanacağım ama merak ettim. Türkiye de birisine ürettirip de tutturamamışta olabilirler :)
20181102_162817.jpg

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese iyi akşamlar. FB7 kasa Civic kullanan arkadaşlar var mı? Bu renk halı paspas FB7 nin mi? Ben bunları servisten FD6 kasa için aldım. Elimizde yok dediler sipariş verdiler. Ben takarım dedim serviste bagaja koydum ama gelince farkettim ki renkleri farklı. Modelleri aynı ama rengi farklı.

Siyah kauçuk istemiyorum. Bej kauçukların da rengi çok kötü. Halısını da bulamıyorum bunları da muhtemelen kullanacağım ama merak ettim. Türkiye de birisine ürettirip de tutturamamışta olabilirler :)
Ekli dosyayı görüntüle 2689
Bahsi geçen araç sahibi değilim ancak renk bayağı farklı gibi.