birkaç seferdir benimde aliexpress'ten gelen ürünlerimi apartman kapısını sıkıştırıp gidiyorlar, zile bile basmıyorlar, ben görmesem birisi alıp gitse ürün arayacağım, ptt kargonun bu kadar rahat davranması çok garip geliyor...
Benim de apartmana bırakıp gidiyorlardı PTT yi aradım.Takip numarası olmayan kargoları bırakabiliyorlarmış kanunen.Bende artık apartmanın altındakı kıraathanenin adresine göndertiyorum.
Hocam uygulayani bilmiyorum ama s dizayn diye bir marka var onun ürünleri çok kaliteli. Geçen hafta ben aldım kendi aracım için ve kendim uyguladım uygulaması çok basit yarim saatinizi almaz. Aslında konu açacaktım ama o gün telefonum bozuldu resim çekemedim maalesef
Hocam uygulayani bilmiyorum ama s dizayn diye bir marka var onun ürünleri çok kaliteli. Geçen hafta ben aldım kendi aracım için ve kendim uyguladım uygulaması çok basit yarim saatinizi almaz. Aslında konu açacaktım ama o gün telefonum bozuldu resim çekemedim maalesef
Teşekkürler cevap için. Omsa ve S-Dizayn ürünleri gözüme çarpmıştı zaten benim de. Yarın omsa bayisine uğramayı düşünüyorum. Alıp kendim uygularım büyük ihtimal. Siz yarım olanlardan mı aldınız yoksa alt üst tam tur olanlardan mı? Yarım olanlar Yani sadece camın alt kısmından olanlar sanki daha iyi olacak gibi.
Teşekkürler cevap için. Omsa ve S-Dizayn ürünleri gözüme çarpmıştı zaten benim de. Yarın omsa bayisine uğramayı düşünüyorum. Alıp kendim uygularım büyük ihtimal. Siz yarım olanlardan mı aldınız yoksa alt üst tam tur olanlardan mı? Yarım olanlar Yani sadece camın alt kısmından olanlar sanki daha iyi olacak gibi.
Vinil temizleyici ve vinil conditioner/besleyici adı altında satılan ürünlerin aracın tam olarak neresinde kulanıldıklarını çözebilmiş değilim., bu konuda beni aydınlatacak arkadaşlara ihtiyacım vardır..? Yardımcı olacak arkadaşlara minnettar olurum
Zymöl Vinyl Cleaner ve Conditioner alıcam almasına da ama arkadaş bu arabayı üreten abiler arabanın nerelerinde kullanır bu vinil malzemeyi galiba bu konuda biraz cahil kalmışım.. :blush: @Dragstar @Ozgur_gs_91 @Murat @Detail Guy @onurçiko