Hızlı Soru - Cevap

alper_c

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
birkaç seferdir benimde aliexpress'ten gelen ürünlerimi apartman kapısını sıkıştırıp gidiyorlar, zile bile basmıyorlar, ben görmesem birisi alıp gitse ürün arayacağım, ptt kargonun bu kadar rahat davranması çok garip geliyor...

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
dati_bubu' Alıntı:
@emre-sti Bende Kocaeli de yaşıyorum paket Bursa da teslim edilmiş gözüküyor :)

Fatih Şahin
Vakti zamanında benim de aldığım bir saat kayışı İstanbul’da teslim edilmişti. Dispute açınca satıcı ağladı zırladı bir de.

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
@Murat Bende dispute açtım bakalım ne diyecek satıcı.

Fatih Şahin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim de apartmana bırakıp gidiyorlardı PTT yi aradım.Takip numarası olmayan kargoları bırakabiliyorlarmış kanunen.Bende artık apartmanın altındakı kıraathanenin adresine göndertiyorum.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ankara'da krom/nikelaj işleriyle ilgili usta önerebilecek var mı? Cam çerçevelerine krom uygulatmayı düşünüyorum.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Paian' Alıntı:
Ankara'da krom/nikelaj işleriyle ilgili usta önerebilecek var mı? Cam çerçevelerine krom uygulatmayı düşünüyorum.
Hocam uygulayani bilmiyorum ama s dizayn diye bir marka var onun ürünleri çok kaliteli. Geçen hafta ben aldım kendi aracım için ve kendim uyguladım uygulaması çok basit yarim saatinizi almaz. Aslında konu açacaktım ama o gün telefonum bozuldu resim çekemedim maalesef

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Arkadaşlar perakende satışı olan kaliteli cam filmi satışı olan bildiğiniz bir marka varmıdır acaba

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Eraycan' Alıntı:
Paian' Alıntı:
Hocam uygulayani bilmiyorum ama  s dizayn  diye bir marka var onun ürünleri çok kaliteli. Geçen hafta ben aldım kendi aracım için ve kendim uyguladım uygulaması çok basit yarim saatinizi almaz. Aslında konu açacaktım ama o gün telefonum bozuldu resim çekemedim maalesef
Teşekkürler cevap için. Omsa ve S-Dizayn ürünleri gözüme çarpmıştı zaten benim de. Yarın omsa bayisine uğramayı düşünüyorum. Alıp kendim uygularım büyük ihtimal. Siz yarım olanlardan mı aldınız yoksa alt üst tam tur olanlardan mı? Yarım olanlar Yani sadece camın alt kısmından olanlar sanki daha iyi olacak gibi.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Paian' Alıntı:
Eraycan' Alıntı:
Hocam uygulayani bilmiyorum ama  s dizayn  diye bir marka var onun ürünleri çok kaliteli. Geçen hafta ben aldım kendi aracım için ve kendim uyguladım uygulaması çok basit yarim saatinizi almaz. Aslında konu açacaktım ama o gün telefonum bozuldu resim çekemedim maalesef
Teşekkürler cevap için. Omsa ve S-Dizayn ürünleri gözüme çarpmıştı zaten benim de. Yarın omsa bayisine uğramayı düşünüyorum. Alıp kendim uygularım büyük ihtimal. Siz yarım olanlardan mı aldınız yoksa alt üst tam tur olanlardan mı? Yarım olanlar Yani sadece camın alt kısmından olanlar sanki daha iyi olacak gibi.
Ben sadece üst aldım orjinali de öyleydi çok ta beğendim:)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Eraycan' Alıntı:
Paian' Alıntı:
Ben sadece üst aldım orjinali de öyleydi çok ta beğendim:)
Bence de yarım daha iyi duruyor. Bugün hem sdizayna hem omsaya bakayım bakalım.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Eraycan' Alıntı:
Arkadaşlar perakende satışı olan kaliteli cam filmi satışı olan bildiğiniz bir marka varmıdır acaba
Benim arkadaşım yapıyor cam filmi işi abi.

İki senedir ilçede yapmadığı araç bırakmadı. Renk konusunda sorun hiç yaşamadığını söyledi. Sana bir arabalık mı lazım ?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Murat' Alıntı:
dati_bubu' Alıntı:
@emre-sti Bende Kocaeli de yaşıyorum paket Bursa da teslim edilmiş gözüküyor :)

Fatih Şahin
Vakti zamanında benim de aldığım bir saat kayışı İstanbul’da teslim edilmişti. Dispute açınca satıcı ağladı zırladı bir de.
Mng kargo 8500 lira değerinde, içeriği iki adet telefon olan kargoyu bizim kurumun güvenlik görevlisine bırakmış.

Güvenlik görevlisi de dış giriş kapısının hemen yanında bulunan karşılama masasının üstüne bırakmış.

Allahtan bir sorun yaşamadım ancak bu tip kargolarda daha dikkatli ve kişiye teslim olmalı.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Vinil temizleyici ve vinil conditioner/besleyici adı altında satılan ürünlerin aracın tam olarak neresinde kulanıldıklarını çözebilmiş değilim., bu konuda beni aydınlatacak arkadaşlara ihtiyacım vardır..? Yardımcı olacak arkadaşlara minnettar olurum :)
Zymöl Vinyl Cleaner ve Conditioner alıcam almasına da ama arkadaş bu arabayı üreten abiler arabanın nerelerinde kullanır bu vinil malzemeyi galiba bu konuda biraz cahil kalmışım.. :blush:
@Dragstar

@Ozgur_gs_91

@Murat

@Detail Guy
@onurçiko

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@forzaGilles kauçuk ve plastik yüzeylerde. Arabanın göğsünde, kapı panellerinde gibi.

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Araç içi plastiklerde kullanabilirsiniz @forzaGilles

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aracın plastik aksamı, kapı lastikleri, vinil deri koltuklarda kullanabilirsin.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Sonax extrem shampoo nasıl kullanan varmı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi