Hızlı Soru - Cevap

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #521
Galapagos' Alıntı:
Kardeşim geçen arabayı temizlemiş.Sen git aracın kumaş kısımlarını(paspas altlarını) Gyeon wetcoat ile temizle.3D orange deg. sanmış.1 şişeyi bitirmiş bir de :D gitti 90TL :/
Bari bir işe yaradı mı orda boşa gitti de :)

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@ccibb wax açısından problem değilse boyaya yada verniğe zarar vermesi çok çok zor. Ancak güçlü bir temizleyici olduğunu söyleyebilirim. Kumaş ve plastikte kullanmamakta fayda var. Koruma öncesi yüzey temizliği için m600 yada m700 yüzey temizleme tineri tavsiye ederim. İpa gibi arındırıcılar wax kalıntısı sökmede çok yetersiz kalıyor maalesef . Birde jant temizleyici olarak kullanılan vp bilberry çok güzel wax söküyor aklınızda bulunsun

Moderatör tarafında düzenlendi:

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Bugün kardeşimin fiestayı muayeneye götürdüm, süpriz bir sonuçla kaldık. Arka camdaki ortada 3.stop lambasının yanmaması ağır kusurmuş. Haberiniz olsun istedim.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
drerdogan' Alıntı:
Bugün kardeşimin fiestayı muayeneye götürdüm, süpriz bir sonuçla kaldık. Arka camdaki ortada 3.stop lambasının yanmaması ağır kusurmuş. Haberiniz olsun istedim.
Bende 3. Stop a çakar taktim 5 saniye hızlı 5 saniye yavaş yanıp sönüyor sonra sabit yanıyor onu da problem yaparlar mi acaba

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Eraycan seninki fazla yanıyor anlaşılan :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eraycan' Alıntı:
drerdogan' Alıntı:
Bende 3. Stop a çakar taktim 5 saniye hızlı 5 saniye yavaş yanıp sönüyor sonra sabit yanıyor onu da problem yaparlar mi acaba
Senin muayeneye yıllar var, boşver Eray :)

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eraycan' Alıntı:
drerdogan' Alıntı:
Çakarlı stoplar muayeneden geçmiyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eraycan' Alıntı:
@ccibb wax açısından problem değilse boyaya yada verniğe zarar vermesi çok çok zor. Ancak güçlü bir temizleyici olduğunu söyleyebilirim. Kumaş ve plastikte kullanmamakta fayda var. Koruma öncesi yüzey temizliği için m600 yada m700 yüzey temizleme tineri tavsiye ederim. İpa gibi arındırıcılar wax kalıntısı sökmede çok yetersiz kalıyor maalesef . Birde jant temizleyici olarak kullanılan vp bilberry çok güzel wax söküyor aklınızda bulunsun
Kaça kaç sulandırma bilberry işin wax sökmede? M600 kadar söker mi? Sprey şişe ve panele eldivenle yayıp durulamak yeterli mi?

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@Murat azıcık ayarını kısayım:D
@onurçiko Abi 2020 dediğin ne ki hemen gelir :)
@nuriksari bilberry yi 1:5 oranında sulandirip yıkama yaptıktan sonra spreyleyip silerek veya snow foam varsa 300 mm ürüne 500ml su ile yapılabilir. Ancak m600 le kıyaslanamaz m600 çok kuvvetli bir arındırıcı

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
merhaba tavsiye edebileceğiniz jant ve torpido göğüs temizleme ürünü var mı?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
safa43' Alıntı:

Ben hem fiyat hem de işini iyi yapan ürün olarak 3d apc öneririm. Jantlara da bu ürünü kullanabilirisiniz. Eğer yok jant için de ayrı bir tavsiye istersiniz de 3d orange degreaser. Hemen araç dışı hemde jant için kullanabilirisiniz.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
ttopak' Alıntı:
safa43' Alıntı:

Ben hem fiyat hem de işini iyi yapan ürün olarak 3d apc öneririm. Jantlara da bu ürünü kullanabilirisiniz. Eğer yok jant için de ayrı bir tavsiye istersiniz de 3d orange degreaser. Hemen araç dışı hemde jant için kullanabilirisiniz.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok teşekkür ederim hemen bakayım.

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Kusura bakmayın başınızı agritiyorum valet Pro all purpose yi hem torpido hem plastik aksam hem de kumaş Vs yani iç aksamin tamamında kullanabiliyor muyuz?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
safa43' Alıntı:
Kusura bakmayın başınızı agritiyorum valet Pro all purpose yi hem torpido hem plastik aksam hem de kumaş Vs yani iç aksamin tamamında kullanabiliyor muyuz?

Evet, tüm yerlerde kullanabilirsiniz. Ancak kumaş için valet pro carpet cleaner daha iyi olur.

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Ozgur_gs_91' Alıntı:
safa43' Alıntı:

Evet, tüm yerlerde kullanabilirsiniz. Ancak kumaş için valet pro carpet cleaner daha iyi olur.
sağol kardeşim kumaş için çok lazım değil şuan bu ürün bana uygun gibi içeriyi pislik götürüyor.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Herkese merhaba. Camlardaki yağmur kaydırıcıyı yenilemek için eskisini silmek lazım mı? Direkt üstüne sürsem bir problem olur mu acaba? Silmeyi pek beceremedim de ondan soruyorum. İpa, kil falan çıkarmadı.

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Detay fırçası düşünen varsa bunları 9.5 tl ye bauhaustan aldım. Deneyip sonucu paylaşırım. inşallah kalitelidir kıl dökme yapmaz. Adam kaliteli dedi ama bakacaz.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Paian' Alıntı:
Herkese merhaba. Camlardaki yağmur kaydırıcıyı yenilemek için eskisini silmek lazım mı? Direkt üstüne sürsem bir problem olur mu acaba? Silmeyi pek beceremedim de ondan soruyorum. İpa, kil falan çıkarmadı.

Ürün nedir? Glaco quick için 3d apc, sonrası ipa geçip yeniliyorum bir sorun olmuyor.