Hızlı Soru - Cevap

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #581
Paian' Alıntı:
Herkese merhaba. Aracın davlumbazlarında kullanmak üzere şu iki ürün gözüme çarptı;

1) https://urun.n11.com/motor-temizleyici/prowax-agir-yag-sokucu-5-lt-P52797317

2) https://urun.n11.com/parlatici-ve-temizleyici-sprey/prowax-lastik-parlatici-5-lt-P52794832

Bu marka hakkında bilgisi olan var mı? Exup kullananlar var ancak bunu ilk defa gördüm. Fiyat da uygun.
@Dragstar  kullanıyor , görünce daha detaylı bilgi verir.Ama Davlumbaz parlatıcıdan gayet memnun.Kullanıyor sürekli.
Pardon Dragstar exup kullanıyor. Bu markayı bilmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
onurçiko' Alıntı:
Paian' Alıntı:
Herkese merhaba. Aracın davlumbazlarında kullanmak üzere şu iki ürün gözüme çarptı;

2) https://urun.n11.com/parlatici-ve-temizleyici-sprey/prowax-lastik-parlatici-5-lt-P52794832

Bu marka hakkında bilgisi olan var mı? Exup kullananlar var ancak bunu ilk defa gördüm. Fiyat da uygun.
@Dragstar  kullanıyor , görünce daha detaylı bilgi verir.Ama Davlumbaz parlatıcıdan gayet memnun.Kullanıyor sürekli.
Pardon Dragstar exup kullanıyor. Bu markayı bilmiyorum.

Temizleyiciden aldım deneme yapmak babında. Duruma göre parlatıcıdan da alırım. Beğenirsem konusunu açarım.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
dati_bubu' Alıntı:
forzaGilles' Alıntı:
Selam hocam vasat bir ampüldür., Yağmurda sokak lambasından hallice aydınlatma sağlarve  karşı tarafı bir o kadar da kör eder., Milletin bu Photon sevdasını anlamıyorum gerçekten kendini kanıtlamış Osram Philips gibi markalar varken; Amacınız nispeten beyaz göstersin ve orjinale göre biraz daha iyi aydınlatma sağlasın derseniz   Osram Silverstar 2.0 öneririm güzel ampüldür
Merhaba hocam, Philips ve Osram için de kullanım ömrü az olduğu söyleniyor. Birde ben gündüz de kısa farları açık kullanıyorum.

Fatih Şahin
Osram'ın Night Breaker serisi ve Philips X-treme Vision serileri ömrü kısadır ancak Silverstar 2.0 kısa değildir., Arkadaşın bahsettiği Cool Blue intense aydınlatması zayıftır sizin sorduğunuz photon gibidir.,

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Dragstar Süleyman abi vakti zamanında senin nitril eldiven satın aldığın ve memnun kaldığın bir medikal ürünler satan site vardı., tavsiyen üzerine ben de ordan almıştım beğenmiştim kaliteliydi., şimdi azaldı tekrardan alıcam ama sitenin adını unuttum söyleyebilirm misin? Hayırlı işler..

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@forzaGilles ben Metro marketlerden Dolphin markasının siyah nitril eldivenlerinden alıyorum. Şu ürün yani;

https://www.ofismalzemesi.com/urun/dolphin-pudrasiz-siyah-nitril-eldiven-m-100-adet?gclid=EAIaIQobChMIsLCy48Sl2gIV0IeyCh3jKwfxEAQYAyABEgIDU_D_BwE

Memnunum ama sizin aldığınız daha uygun fiyatlıysa takipteyim.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Paian' Alıntı:

Lastik parlatıcı bende var 
Parlaklık bence başarılı 
Yağmur çamur görmezse 5 10 gün gidiyor 
Güzel tarafı bitmek bilmiyor 
Bu konuda çok ciddiyim 
5 lt aldım 37,5 tl kargo bedava 9 ay kadar oldu 
Canım sıkıldıkça süngere sıkıp uyguluyorum 
Daha ilk doldurduğum 750 ml fısfıs bitmedi 
Gerisini sen düşün 
Plastiklere sıkınca toz tutuyor 
Biraz yağlı gibi oluyor sürülen yer 
Bir daha alır mıyım 
Almam çünkü bitirme şansım yok zaten  ;)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Davlumbazda da kullanıyorum ama yukarıda da belirttiğim gibi her yıkamada uygularım diyene uygun bir ürün
Yoksa süreyim koruma sağlasın 1 2 ay gitsin diyene göre değil
Ben bu yaz davlumbazda cc nano magic plast düşünüyorum
Deneyelim bakalım uzun ömürlü olacak mı
Yoksa prowaxın hakkını teslim edicem

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@ccibb teşekkür ettim cevap için. İlk etapta davlumbaz temizliği düşüncesiyle temizlik ürününden aldım. Duruma göre parlatıcıdan da alırım. Çok dayanım göstersin diye beklentim yok zaten. Yazın haftada 1 yıkıyorum aracı o süreçte idare etsin yeter.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
forzaGilles' Alıntı:
@Dragstar" Süleyman abi vakti zamanında senin nitril eldiven satın aldığın ve memnun kaldığın bir medikal ürünler satan site vardı., tavsiyen üzerine ben de ordan almıştım beğenmiştim kaliteliydi., şimdi azaldı tekrardan alıcam ama sitenin adını unuttum söyleyebilirm misin? Hayırlı işler..

Paian' Alıntı:
@"forzaGilles ben Metro marketlerden Dolphin markasının siyah nitril eldivenlerinden alıyorum. Şu ürün yani;

https://www.ofismalzemesi.com/urun/dolphin-pudrasiz-siyah-nitril-eldiven-m-100-adet?gclid=EAIaIQobChMIsLCy48Sl2gIV0IeyCh3jKwfxEAQYAyABEgIDU_D_BwE

Memnunum ama sizin aldığınız daha uygun fiyatlıysa takipteyim.

Son siparişi bende buradan verdim.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@ccibb M700 plastikte de kullanılabiliyor. M600 zarar verir. Sikkens'in m600 e ilişkin bilgi sayfasından görülebilir;

http://www.sikkensvr.com/index.php?id=1206&action=send_media&media_id=575&products_id=87&countries_id=9

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
3d magic dressingi nerdeyse 1 hafta önce uyguladım. Hatta aracıda yaklaşık 50km kullandım. Ama dün biraz daha süratli gittim. Bugünkü manzara bu şekilde.

Enteresan, kurumuyor demekki. Sürerken azar azar kullanmak lazım demekki.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Arkadaşlar 2.el eşya satılan bir site de Makita polisaj makinesi denk geldi ürün sıfır ve fiyatı 280 lira,satan kişiye model numarasını sordum pek anlamıyorum gelip bakabilirsiniz dedi ama bana yakın bir yerde değil malesef. Benim sormak istediğim bu tarz ürünlerin çakması var mı bir ara cami önlerinde bavul da satılıyor du el aletleri.

Fatih Şahin

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
dati_bubu' Alıntı:
Arkadaşlar 2.el eşya satılan bir site de Makita polisaj makinesi denk geldi ürün sıfır ve fiyatı 280 lira,satan kişiye model numarasını sordum pek anlamıyorum gelip bakabilirsiniz dedi ama bana yakın bir yerde değil malesef. Benim sormak istediğim bu tarz ürünlerin çakması var mı bir ara cami önlerinde bavul da satılıyor du el aletleri.

Fatih Şahin
Makita nin çakma modellerini Ukrayna da görmüştüm Türkiye ye de giriş yapmış olabilir 930 liralık model benzer fiyattan görmüştüm bende

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
emre-sti' Alıntı:
dati_bubu' Alıntı:

Fatih Şahin
Makita nin çakma modellerini Ukrayna da görmüştüm Türkiye ye de giriş yapmış olabilir 930 liralık model benzer fiyattan görmüştüm bende
Ürün orjinalmis dediğine göre fakat garantisi yokmuş dediğiniz gibi yurt dışı sanırım.

Fatih Şahin

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@dati_bubu" mesajı görünce girdim. Birçok ilan var Makita markasında. Satıcının tekine modelini sordum. Verdiği cevap: "Evet halen satılık. ..... nolu numaradan ulaşabilirsin. Sıfır yurtdışı ithal.

Cevap vermeden aciz. Model ne diyorum, model hariç her bir halt yazmış. Bence kesinlikle çakma ve itelemeye yer arıyorlar.

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Murat' Alıntı:
@dati_bubu" mesajı görünce girdim. Birçok ilan var Makita markasında. Satıcının tekine modelini sordum. Verdiği cevap: "Evet halen satılık. ..... nolu numaradan ulaşabilirsin. Sıfır yurtdışı ithal.

Cevap vermeden aciz. Model ne diyorum, model hariç her bir halt yazmış. Bence kesinlikle çakma ve itelemeye yer arıyorlar.
Murat hocam satıcı da bir sürü el aleti ürün var satılık belli ki işin içinde biri bu işi yapıyor ama modelini soruyorum pek anlamam diyor Bana da güven vermedi açıkçası.

Fatih Şahin

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
@dati_bubu o ürün çakma. Bir kaç ilan var öyle. Ama arkadaş gidip baktı ürün çakma orjinal bir ürün değik

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Yangsagan' Alıntı:
3d magic dressingi nerdeyse 1 hafta önce uyguladım. Hatta aracıda yaklaşık 50km kullandım. Ama dün biraz daha süratli gittim. Bugünkü manzara bu şekilde.

Enteresan, kurumuyor demekki. Sürerken azar azar kullanmak lazım demekki.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fazla sürülmüş olabilir. Bezle silebilirsin sürdükten sonra bu durumla karşılaşma olasılığın düşer. Janta ürün gelmiş olabilir bu arada sürerken

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Ozgur_gs_91' Alıntı:
@dati_bubu o ürün çakma. Bir kaç ilan var öyle. Ama arkadaş gidip baktı ürün çakma orjinal bir ürün değik
Beni de çağırdı gel bak diye,Bir de ilana güzel bir bayan fotosu koymuşlar Zaten bir gariplik olduğu belliydi.Şikayet edicem duygularım la oynadılar

Fatih Şahin