Hızlı Soru - Cevap

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@golf @ffsahin bu autotriz gereksiz birşey almaya gerek bile yok. Bende var olmasaydı olurdu yani çok çizik alayım filan yok zaten.
Autotriz den fiyatı sebebiyle uzak duruyordum ama spta marka olandan aldım . Boyada çok bir işe yarayacağını bende düşünmüyorum ama asıl kullanacağım yer iç aksamdaki piano black parçalar . 1 kez bile çizikleri alabilsem parasını çıkartır benim için :D .

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@onurçiko cevap vermiş abi ;)

Ben dragonsu 1/2 oranında bile kullandım boyada. İş gördü ama biraz nazlandı.
Nigrin dışında FB RRR Sonax Iron OUT 3D sulandırmaya uygun değildir. Belki Dragons yoğunluğundan dolayı 1:1 yapılabilir ama esas kullanımı saf şekildedir. Demirtozları sulandırma değil saf kullanım için üretilmiştir.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Autotriz den fiyatı sebebiyle uzak duruyordum ama spta marka olandan aldım . Boyada çok bir işe yarayacağını bende düşünmüyorum ama asıl kullanacağım yer iç aksamdaki piano black parçalar . 1 kez bile çizikleri alabilsem parasını çıkartır benim için :D .
Sanıcağın kadar kullanışlı olmayabiliyor. Sıfır çizik gibi dedin yoksa olur. Yoksa zor kullanmasıda ister istemez kayabiliyor elinden filan dikkat etmek lazım.

Son düzenleme:

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
link var mı tekli satılıyorsa düşünebilirim
Tekli de satılıyor, üçlüde, üçlü 80 lira iyi mi alınır mı acaba

TRY 78.89 30% İndirim | 3 adet/takım Araba Yıkama Tekerlek Fırça Uzun Sap Lastik Fırça Temizleme Aracı Yıkama Araba Lastik Fırça Özel Güçlü Dekontaminasyon J3
US $14.57 30% OFF|3PCS/SET Car Wash Wheel Brush Long Handle Tire Brush Cleaning Tool Wash Car Tire Brush Special Strong Decontamination J3-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Aliexpressten bu üçlüyü alan kullanan tavsiye eden var mı, fiyat 80 tl Ekli dosyayı görüntüle 6443
Bu üçlüyü inceledim fakat almadım özellikle davlumbaz için büyük fırçayı alacaktım sadece fakat geri bildirimlerdeki kullanıcı fotoğraflarına baktım ürünün fırça kılları kalitesiz gbi geldi gözüme.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Davlumbaz veya lastikler için bu fırça güzel bence gelince yazarım henüz elime geçmedi.

TRY 21.17 27% İndirim | LumiParty Universal Araç Tekerlek Jant Lastik Yıkama Araba lastik fırça Lastik Jant ovma fırçası Otomatik Temizleme Ev halı temizleyici r26
US $3.97 26% OFF|LumiParty Universal Car Wheel Rim Tire Washing Car tire brush Tire Rim Scrubbing Brush Auto Cleaning House Carpet Cleaner r26-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bu üçlüyü inceledim fakat almadım özellikle davlumbaz için büyük fırçayı alacaktım sadece fakat geri bildirimlerdeki kullanıcı fotoğraflarına baktım ürünün fırça kılları kalitesiz gbi geldi gözüme.
Bazı fotolarda kıllar yamuk kalitesiz görünüyor ama bazı fotolarda iyi, bir de kaliteli çin olmayan fırçalarda aynı gibi kılları sanki...

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Peki arkadaşlar size bir soru ? Bende benzinlik tayfadayım. Ama malum boş bulup rahat rahat çalışmak imkansız. Ama evimden kapıya hortum çekip arabamı yıkaya bilirim sokakta bu yıkamada illa makina kullanmam şartmıdır ? Düz hortumla su tutsak olmazmı ?

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aliexpressten bu üçlüyü alan kullanan tavsiye eden var mı, fiyat 80 tl Ekli dosyayı görüntüle 6443
Ortadaki uzun olan davlumbaza iş görür diğer 2si gereksiz kalır.

Davlumbaz veya lastikler için bu fırça güzel bence gelince yazarım henüz elime geçmedi.

TRY 21.17 27% İndirim | LumiParty Universal Araç Tekerlek Jant Lastik Yıkama Araba lastik fırça Lastik Jant ovma fırçası Otomatik Temizleme Ev halı temizleyici r26
US $3.97 26% OFF|LumiParty Universal Car Wheel Rim Tire Washing Car tire brush Tire Rim Scrubbing Brush Auto Cleaning House Carpet Cleaner r26-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Dikkat ederseniz ortası boşluk ve tutma yerinde giriş var hortum takmak için. Gene de davlumbaza kullanılabilir boyutu uyarsa ama ideal bir fırça değil bana kalırsa

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Tac System Tek Aşama Pasta - Refinish Ultra -

İsimli ürünü araştırıyorum arkadaşlar bilgisi tecrübesi olan var mı aramızda . Hangi ped ile çalışmak gerekir hologram ve çiziklerde geri dönme ne düzeyde olur acaba.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Bu üründen aldım, açısı pek kullanışlı gelmedi, bi kenarda duruyor. Ama kılları kaliteli. @Paian ın attığı furça açı olarak daha kullanışlı. Bulabilirseniz cg ın fıtçasını tavsiye ederim. Biraz hantal ama en iyisi o bence.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Tac System Tek Aşama Pasta - Refinish Ultra -

İsimli ürünü araştırıyorum arkadaşlar bilgisi tecrübesi olan var mı aramızda . Hangi ped ile çalışmak gerekir hologram ve çiziklerde geri dönme ne düzeyde olur acaba.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tac system refinish 1 ürünü @TalhaCelik01 isimli arkadaş uygulamasında kullanmıştı. O görünce gerekli bilgiyi verir diye düşünüyorum.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gkhn.55

Çaylak Detaycı
Üye
İyi geceler arkadaşlar.Aracımı garajım olmadığı için benzinlikte yıkıyorum.Önerebileceğiniz araç içi süpürge arıyorum şuan Hepsiburadada black decker 12v araç süpürgesi indirimde kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İyi geceler arkadaşlar.Aracımı garajım olmadığı için benzinlikte yıkıyorum.Önerebileceğiniz araç içi süpürge arıyorum şuan Hepsiburadada black decker 12v araç süpürgesi indirimde kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum
Fena değil işini görür, ama büyük beklentiye girme.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
elinizde bosch bir şarjlı alet varsa ( pili buna uyacak olan ) bunu öneririm çok iyi çekim gücü var. ben kullanıyorum çok memnunum.
ama bu baretool yani pilsiz satılıanı.direk pilli satılanı biraz pahalı. ikisininde linkini veriyorum.
Bosch PAS 18 LI Baretool Akülü El Süpürgesi -Akü ve Şarj Fiyatı
Bosch PAS 18 LI Akülü Şarjlı Süpürge 18V Fiyatı
buda test video.
ürün biraz fazla ses çıkartıyor buda güçlü oldugu için 10-15 pili gidiyor. buda sık temizlemelerde kafi düzeyde bir kullanım ve temizlik saglıyor. ilerde bir akü ölümü sorunuda yaşamanızıda engelliyor.