Hızlı Soru - Cevap

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,001
Tac System Tek Aşama Pasta - Refinish Ultra -

İsimli ürünü araştırıyorum arkadaşlar bilgisi tecrübesi olan var mı aramızda . Hangi ped ile çalışmak gerekir hologram ve çiziklerde geri dönme ne düzeyde olur acaba.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Detail-Box bu soruyu cevaplayabilir diye düşünüyorum.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
İyi geceler arkadaşlar.Aracımı garajım olmadığı için benzinlikte yıkıyorum.Önerebileceğiniz araç içi süpürge arıyorum şuan Hepsiburadada black decker 12v araç süpürgesi indirimde kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum
O kadar para verme 101 de satılan piranha marka süpürge daha kullanışlı malzeme kalitesi düşük ama bozulunca atarsın ara sıra 40 TL gibi bi rakama geliyor 101 e bende ikiside var çekişleri aynı hatta elim hep piranha ya gidiyor daha kullanışlı geliyor bana Black Decker da 2 senede 2 kez arıza yaptı servise gitti garantisi bitince çöp olacak

eğer kaliteli birşey almayı düşünüyorsan boşver araç süpürgesini şarjlı el süpürgesi al onlar daha kaliteli oluyor evdede kullanırsın

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Selam arkadaşlar, siyah opak renk arabada hangi marka model pastayı tercih ediyorsunuz?
Aslında genel anlamda kullanılan pastaların rengi ve boya tipi ayırmıyor. Aşındırma ve boya hare durumunuza göre Menzerna ve koch chemie pastalara bakabilirsiniz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar bu tornado nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır? Aliexpresste 50 liraya da var 300 lirayada?

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hava ve içine koyucağın apc, su vb gibi maddeleri yüzeye püskürtüp havayla beraber kiri temizler. Kompresör ile çalışır.
Videolardan gördüğüm kadarıyla kiri yok ediyor üzerinden geçtikçe, peki bu kir gerkeçten gidiyor mu, ve nereye gidiyor bu kir. Ayrıca sanki çok kullanılmıyor detaycılar tarafından neden acaba

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Videolardan gördüğüm kadarıyla kiri yok ediyor üzerinden geçtikçe, peki bu kir gerkeçten gidiyor mu, ve nereye gidiyor bu kir. Ayrıca sanki çok kullanılmıyor detaycılar tarafından neden acaba
Hava yardımıyla yarattığı tornodo etkisiyle kiri savuruyor, fazla kullanılmamasının sebebi ciğerli bir komprasöre ihtiyaç duyması. Mesela ben çok istememe rağmen bu yüzden kullanamıyorum. Kapalı garajı olan detaycılar için kullanışlı.

gkhn.55

Çaylak Detaycı
Üye
elinizde bosch bir şarjlı alet varsa ( pili buna uyacak olan ) bunu öneririm çok iyi çekim gücü var. ben kullanıyorum çok memnunum.
ama bu baretool yani pilsiz satılıanı.direk pilli satılanı biraz pahalı. ikisininde linkini veriyorum.
Bosch PAS 18 LI Baretool Akülü El Süpürgesi -Akü ve Şarj Fiyatı
Bosch PAS 18 LI Akülü Şarjlı Süpürge 18V Fiyatı
buda test video.
ürün biraz fazla ses çıkartıyor buda güçlü oldugu için 10-15 pili gidiyor. buda sık temizlemelerde kafi düzeyde bir kullanım ve temizlik saglıyor. ilerde bir akü ölümü sorunuda yaşamanızıda engelliyor.
Evet bu ürün çok güzel fiyat olarak bana uygun değil

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Onur hocam banada bir basınçlı sprey pomba linki verir misin, dayanıklı olsun, ön yıkamada kullanmayı düşünüyorum, ceviz ürünününden de alabilirsem. Ama pompa sağlam olsun. Kimisinde solvente dayanıklı kimisinde asite dayanıklı diyor hepsi farklımıdır?

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur hocam banada bir basınçlı sprey pomba linki verir misin, dayanıklı olsun, ön yıkamada kullanmayı düşünüyorum, ceviz ürünününden de alabilirsem. Ama pompa sağlam olsun. Kimisinde solvente dayanıklı kimisinde asite dayanıklı diyor hepsi farklımıdır?
Forumda bir çok kişinin kullandığı ve memnun kaldığı secho pompayı öneririm.
İnternette araştır bir çok yerde bulabilirsin, en uygun fiyatlı olanı olabilirsin.

K.İ.T.T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
matabi berry 1.5 kullanıyorum ben çok memnunum küçük olduğu için ağırlık yapmıyor kolay muhafaza ediliyor ve kaliteli

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Hava yardımıyla yarattığı tornodo etkisiyle kiri savuruyor, fazla kullanılmamasının sebebi ciğerli bir komprasöre ihtiyaç duyması. Mesela ben çok istememe rağmen bu yüzden kullanamıyorum. Kapalı garajı olan detaycılar için kullanışlı.
Doğum günüm de yaklaşıyor. Bir kompresör alsana bana :D