Hızlı Soru - Cevap

gkhn.55

Çaylak Detaycı
Üye
İyi akşamlar arkadaşlar bir sorunum var ve bir türlü çaresini bulamadım.2009 model titanyum lpgli focusum var yaklaşık 4 gün önce yol bilgisayarındaki ortalama yakıt ve ortalama hız değeri kontağı açınca bir anda sıfırlandı ve daha sonra sürekli değişmeye başladı ve bugünde tekrar aynı şekildekendiliğinden sıfırlandı.Sizce sorun nedir?Bu arada galiba bunu yapmadan önce kontağı açınca klima kapaklarından gelen ses normalden daha uzun sürüyor alakası olabilir mi?

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hayır köpük atmıyor. Kullanımı forumu araştırırsan çok fazla konuda geçiyor.
Köpük atan olsa daha iyi olur, arada şampuanlamayı onunla yaparım, daha çok ön yıkamada ve davlumaz temizliğinde kullanacağım ama şampuanlama da yaparım diye düşündüm, ona göre bir pompa arıyorum.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Köpük atan pompa normal de atıyor dimi yoksa sadece köpüğemi ayarlı?
Ben bi tane secho aldım normal atıyor, birde 15 tl lik pompa aldım onu modifiye ettim sadece köpük atıyor. Modifiye atınca normal atmıyor çünkü hortum deliniyor, sünger koyuluyor, nozul takılıyor perdeli atsın diye

Son düzenleme:

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Modifiye için ne işlem yaptınız nerden temin ettiniz parçaları?
İçindeki hortumu yakşalık yukarıdan olacak şekilde 3 cm altını iğne ucu ile deldim. püskürtme ucuna da bulaşık süngerinin yeşil kısmından koydum. ucuna nozul bağladım erdemkimya da var. @Mentalfeed sağolsun whatspp dan görüntülü arayıp yardımcı olmuştu :fisilti:

Ayrıca şurada da ayrıntılı şekilde anlatıyor eleman DIY Snow Foam Pressure Pump

Şurda da var

Son düzenleme:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
İçindeki hortumu yakşalık yukarıdan olacak şekilde 3 cm altını iğne ucu ile deldim. püskürtme ucuna da bulaşık süngerinin yeşil kısmından koydum. ucuna nozul bağladım erdemkimya da var. @Mentalfeed sağolsun whatspp dan görüntülü arayıp yardımcı olmuştu :fisilti:

Ayrıca şurada da ayrıntılı şekilde anlatıyor eleman DIY Snow Foam Pressure Pump

Şurda da var
Teşekkürler biraz uğraştırıcıymış:) Şimdilik hiç bu olaya girip uğraşmayayım şampuanı sechoyla normal atarım. Nasılsa eldivenle köpürteceğiz panel üzerinde.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Peki köpük olmasının avantajı nedir normal spreylemeye göre daha mı etkili kir söküyor?
Köpük dediğimiz olay prewash denilen ön yıkama zaten. Bizde köpük atacak cihaz olmadığı için 2lt lik pompa ile köpük atıyoruz. Benim amacım aracı komple bu pompa ile dönmek değil gerçi araç Hb dönmek istesen 2-3 tur da köpüklersin orası ayrı. Ben davlumbaz, jant, ön panjur cam fitileri gibi yerleri köpükleyip iyice fırçalamak amaçlı kullanıyorum. Flowey in B33 ürünü ile çok güzel bir şekilde kullanıyorum. yaklaşık 30-40 ml b33 1.5 lt su ile bayağı köpük yaptım ben

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Köpük dediğimiz olay prewash denilen ön yıkama zaten. Bizde köpük atacak cihaz olmadığı için 2lt lik pompa ile köpük atıyoruz. Benim amacım aracı komple bu pompa ile dönmek değil gerçi araç Hb dönmek istesen 2-3 tur da köpüklersin orası ayrı. Ben davlumbaz, jant, ön panjur cam fitileri gibi yerleri köpükleyip iyice fırçalamak amaçlı kullanıyorum. Flowey in B33 ürünü ile çok güzel bir şekilde kullanıyorum. yaklaşık 30-40 ml b33 1.5 lt su ile bayağı köpük yaptım ben
Doğru ancak bazı prewashlar sanırım ceviz gibi köpükten ziyade direkt olarak spreyleme ile daha etkili oluyor diye okumuştum forumda bir yerlerde.