Hızlı Soru - Cevap

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #3,201
Ağaçtan ağaçtan akıntı oluyodur sadece camda değil heryerde vardır. Reçine değilde yaptak biti gibi yaprakların yapış yapış yağlı gibi görünen ağaçlarda daha çok oluyor.

Arkadaş güneşe bıraksan yanıp kavrulacak ağaç altına koysan kuş mu sıçtı çam mı girdi diye düşünüp duruyoz naapacağımızı şaşırdık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de senin gibi tahmin ettim ağaçlarsan hava yoluyla arabaya yapışıyor bu taneler ve güneşte kuruyunca da yapışıp kalıyor. Sadece camdaki görüntü çok göze batıyor trafikte güneş vururken binlerce nokta görmek. Araban mı var derdin mi var.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Ben de senin gibi tahmin ettim ağaçlarsan hava yoluyla arabaya yapışıyor bu taneler ve güneşte kuruyunca da yapışıp kalıyor. Sadece camdaki görüntü çok göze batıyor trafikte güneş vururken binlerce nokta görmek. Araban mı var derdin mi var.
İnatçılar bide. Aynen camda bşy oldummu yola mola değil oraya takılıp duruyo benimde gözlerim sinir sebebi
Bende daha garip bşy bar sarı lekeler oluyor biyerden damlama gibi alakasız yerlerde bende onu çözemedim evde garajda dışarda da açık gökyüzünğn altına bırakıyorum kısa zamandırda değil bayadır oluyor. Anlam veremedim

ahmet

Çaylak Detaycı
Üye
Şampuan vp piyasadaki en ucuza alıp sınıfı geçen en güzel fp şampuanından. İyisi vardır ama bu fiyata değil ucuzu vardır ama bu iş görürlükte değil. Yıkama eldiveni çinden şunu aldım yünden daha çok hoşuma gitti gayet yeterli kenarda bulunması tavsiyem

Halı temizliğine valet pro carpet cleaner

Diğerleri için pek bşy diyemicem ama koch chemie nin ürünlerinide aklından geçir derim iç temizlik bakım açısından alıpta memnun kalmayan yok kanımca. Hem kaliteli hemde megu ya göre ucuza geliyor.

Acizane fikirlerim

abicim çok teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için bu eldiveni veya buna benzer bir eldiveni tr de bulabilir miyim

ahmet

Çaylak Detaycı
Üye
Silk Dryer en büyüğünden al, Forumda twisted pile çift taraflı havlu satılıyor arada bir onlarden denk getirmeye çalış.
SuperClean wax bezindan uzakdur. Gyeon Q2m Soft Wipe Mikrofiber Kenarsız Silme Bezi - 40x60cm - n11.com bu ürünü daha ucuza bulabilirsen bundan al wax bezi.
Auto finesse spritz direksiyon hariç bütün iç plastiklere kullanabilirsin.
Acemiysen tavana bulaşma sarkar. Taban halısına Bölünmüş Valet Pro Carpet Cleaner yada Herhangi bir APC kullanabilirsin.
Deri için forumda 2 ürün önerilir. Biri Colourlock diğeri Koch Polstar.
twisted pile havluyu biliyorum ama şu anlık onu bekleme imkanım yok silk dryer küçüğünü alsam aynı işi görmez mi büyüğüne o kadar para vermek istemiyorum spritz mat bir parlaklık sağladığını biliyorum peki koruma yapıyor mu veya koruma yapan başka ürün var mı bu koch pol star koruma + temizlik mi yapıyor cevaplarsan sevinirim abicim teşekkür ederim

allper8

Amatör Detaycı
Üye
abicim çok teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için bu eldiveni veya buna benzer bir eldiveni tr de bulabilir miyim
ucuzuna hiç rastlamadım çinlerde 15-25tl bandında burdakiler marka 100-150 tl keşke iki üç tane alsaymışım dedim. Yerli yünde aldımda bu daha çok hoşuma gitti. Mikrofiber yada yünler var miktofiberler daha çok yapı mağzası yada süper marktte var. geçen koçtaşta idareten bşy görmüştüm 25tl ye arkadaş için alacam heralde.
Ama bundan görmedim

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa

Ekli dosyalar

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa
Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
Kurulama havlusu için yıkama tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Ben ilk yıkama için elde granül sabun kullandım. yapısını bozmuş olamam değil mi :D ?

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Kurulama havlusu için yıkama tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Ben ilk yıkama için elde granül sabun kullandım. yapısını bozmuş olamam değil mi :D ?
El sabunu rendesi temizlik için güzel oluyor azalan sabunları değerlendiredebilirsin. Bir gün beyaz sirke hem temizliğie hemde yumuşatmaya iyi olur makineyede gider ben vp citrus sabun sirke durumuna göre dönüşümlü kullanıyordum. Ama formda ve bilirkişi tavsiyesiyle özellikle kurulama havluları için şu ürünkullanılmakta. Bugün market gezdim gezdim dediğim uygun fiyatı bulmak için.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
@allper8, @onurçiko, perwoll ile makine de kaç derece olacak peki ? 30 mudur 60 mı ?
Kullandığımız malzemelerin waxıdır onun gibi şeylerin düşmanı yada ilacı sıcaklık lakin milrofiberlerinde düşmanı da sıcaklık. Aynen Onur abinin de dediği gibi maksimum 60 oda nadiren. Silme bezleri olurda kıymetli havlu varsa ben onada cesaret edemem gerçi zaten onlarla onların kiri bir değil.