Hızlı Soru - Cevap

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #3,921
Narinlikten çok daha çok belli edip göze batıyorlar. Piyano black olan kapı çıtaları gibi.
Piyano black farklı bir materyaldir. aynı kapı çıtalarını parlak siyaha boyayın ya da tamponda tavanda orda burda varsa gloss black gibi farkedersiniz ki özenle yaklaşırsanız piano black gibi çizilmez.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Merhaba, aşağıdaki jant için hangi tür jant fırçasını tavsiye edersiniz?
Aklımda wheel woolies'in kiti var. Bu fırçalar uygun olur mu bu jant için? Yoksa başka bir fırça mı bakayım?
Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 14110
Ww fırçaları tavsiye ederim. Diğer tip kıllı olan temizleme ürünleri çizik oluşturacak ve jantlar gözünüze hoş görünmeyecektir.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Değerli ustalarım hocalarım, bir kaç gün sonra aracımın taş izlerini loew cornel fine line kalem ile doldurmayı düşünüyorum, boya için sanayide bir boyacı servisten alabiliyorsan oradan al dedi boyayı, su bazlı boya daha iyidir benim sana vereceğim su bazlı değil dedi. Ve hergün bir kat doldurarak üç beş kat yap yer dedi. En sonunda da verniği parmak ucuna sür ve doldurduğun yerlere çok hafif gezdir dedi. Sonra da oralara zımpara ve pasta cilanı yaptır dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 03FC08A8-BF60-49DD-8DA3-2D1CE38A596F.jpeg 03FC08A8-BF60-49DD-8DA3-2D1CE38A596F.jpeg 6BC21682-2A3D-4006-A0E8-C8F9C3E86E09.jpeg

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Merhaba. sizin de yazdığınız gibi stek amerika'ya da durumu izah ettim, yardımcı olacağız dediler, 1 hafta ses çıkmadı. bugün sordum ne zaman yardımcı olacaksınız diye, benim maili aynen stek türkiye'ye iletmişler başka bir şey yapmamışlar. haliyle arayan soran da olmadı. ücret iadesini yapacağım diyen bayiden de ses çıkmadı.

Yeni bir konu açın demiştiniz konuyu açtım.
geçmiş olsun diyerek başlamak isterim.
konuyu gördüm ben cvp yazanak kadar olay çözülmüş ve konu kapanmış . sosyal medianın gücü. inşallah birdaha böyle aksaklıklar yaşanmaz ve taraflar üstlerine düşeni yerine getirirler.
iyi detaylar.

Son düzenleme:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Değerli ustalarım hocalarım, bir kaç gün sonra aracımın taş izlerini loew cornel fine line kalem ile doldurmayı düşünüyorum, boya için sanayide bir boyacı servisten alabiliyorsan oradan al dedi boyayı, su bazlı boya daha iyidir benim sana vereceğim su bazlı değil dedi. Ve hergün bir kat doldurarak üç beş kat yap yer dedi. En sonunda da verniği parmak ucuna sür ve doldurduğun yerlere çok hafif gezdir dedi. Sonra da oralara zımpara ve pasta cilanı yaptır dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz? Ekli dosyayı görüntüle 14146 Ekli dosyayı görüntüle 14146 Ekli dosyayı görüntüle 14147
Boya içeriği konusunda bilgim yok fakat rötuş konusunda doğru söylemiş. Yalnız birkaç saat arayla kat kat da yapabilirsin. Bu sıcaklarda boya hemen çökecektir. Gözlemleyebilirsin de bu durumu.

nazamarya

Çaylak Detaycı
Üye
geçmiş olsun diyerek başlamak isterim.
konuyu gördüm ben cvp yazanak kadar olay çözülmüş ve konu kapanmış . sosyal medianın gücü. inşallah birdaha böyle aksaklıklar yaşanmaz ve taraflar üstlerine düşeni yerine getirirler.
iyi detaylar.
Merhaba. Bayi ozur diledi. Yanlis urun uyguladigi icin de yanlis anlatmisim dedi eyvallah dedim. Hatali uygulamasi icin de uygulamalarini duzelttiklerini soyledi ve video gonderdi. Ucreti de yatiracagim dedi. Kimsenin ekmegine isine zarar vermek istemem ben de konunun kaldirimasini istedim.

Olan bize oldu :) neyse ki bundan sonra diger musteriler sorun yasamayacak, bayi uygulamasini duzeltmis. Aslinda hep bunu anlatmak istedik distributor firmaya. Musteri bir konuda rahatsiz ise bunu dikkate almak lazim dedik. Adamlar hem bana hem konu actigim forumlara mesaj atip konuyu kaldirmazsaniz dava acacagiz dedi. Bilmiyorum burdaki yoneticilere de mesaj atildi mi? Belki de gormemislerdir.

Musteri sikayeti eger dogru algilanirsa ve cozume kavusturulursa hem musteri kaybini onler, hem yeni sikayetlerin gelmesini engelleyerek musteri memnuniyeti on planda tutar. Bizim uretim ve ticaret anlayisimiz bunun uzerine kuruludur. Beni kaybettiler, cevremdeki kisileri kaybettiler. Fakat anlatamadik :)

Arkadasim yeni 3 seri almisti. Sen bi yaptir begenirsek giderim diyordu. Hatta sag sol camurluk, on tampon ve kaput 4 parcayi yaptiracakti. Vazgecti su olaydan sonra. Kim olsa vazgecer.

Son düzenleme:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Merhaba. Bayi ozur diledi. Yanlis urun uyguladigi icin de yanlis anlatmisim dedi eyvallah dedim. Hatali uygulamasi icin de uygulamalarini duzelttiklerini soyledi ve video gonderdi. Ucreti de yatiracagim dedi. Kimsenin ekmegine isine zarar vermek istemem ben de konunun kaldirimasini istedim.

Olan bize oldu :) neyse ki bundan sonra diger musteriler sorun yasamayacak, bayi uygulamasini duzeltmis. Aslinda hep bunu anlatmak istedik distributor firmaya. Musteri bir konuda rahatsiz ise bunu dikkate almak lazim dedik. Adamlar hem bana hem konu actigim forumlara mesaj atip konuyu kaldirmazsaniz dava acacagiz dedi. Bilmiyorum burdaki yoneticilere de mesaj atildi mi? Belki de gormemislerdir.
Dava açsalar da bir şey yapamazlar :) önce ücreti bir yatırsınlar sonra bakarız.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Menzerna power lock veya sealing Wax almayı düşünüyorum ama araca bir süre polisaj yapma şansım yok. Daha önce Wax uyguladım su kaydırıcılık,parlaklık koruma namına ama menzerna 4 serisi ürünleri Wax a alternatif olur mu? Veya sırf parlaklık namına menzerna 4 serisi ürünlerden birisi Wax yerine alıp uygulanabilir mi? Sizlerin görüşlerine ihtiyacım var :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Menzerna power lock veya sealing Wax almayı düşünüyorum ama araca bir süre polisaj yapma şansım yok. Daha önce Wax uyguladım su kaydırıcılık,parlaklık koruma namına ama menzerna 4 serisi ürünleri Wax a alternatif olur mu? Veya sırf parlaklık namına menzerna 4 serisi ürünlerden birisi Wax yerine alıp uygulanabilir mi? Sizlerin görüşlerine ihtiyacım var :)
Hangi waxları kullandınız daha önce ve neden Mezerna Powerlock veya Sealing almak istiyorsunuz?

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hangi waxları kullandınız daha önce ve neden Mezerna Powerlock veya Sealing almak istiyorsunuz?[/QUOTE
Nuri hocam aracıma bu hafta pasta cila yaptırıcam ama korumasını kendim yapmak istiyorum. Daha hesaplı olsun diye. Bana fiyat performansı iyi bir seramik veya wax önerir misin?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hangi waxları kullandınız daha önce ve neden Mezerna Powerlock veya Sealing almak istiyorsunuz?
Selamlar abi :) fusso Coat ve Vp Marvellous Wax kullandım. Son zamanda konusu geçince biraz araştırayım dedim bu 4 serisini. Hani Wax ın etkisi geçince hemen ardına uygulayamıyorum. O geçiş sürecinde beni Bi iki hafta pratik uygulama ile idare etsin aynı zamanda araç da parlak kalmaya devam etsin diye düşündüm ama bu ürünler o amaca hizmet eder mi?

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Ben powerlock tan çok memnunum belkide en güzellerden biri diyebilirim.Fussoda var bende kullanıyor muyum nadir.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Merhabalar yaptığım arbaları yıkamak için Karcher k2 düşünüyorum mjjc foam lance uyumluluğundan.K2 fiyatlarına daha iyi bir makine var mı mjjc uyumlu ?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Ben powerlock tan çok memnunum belkide en güzellerden biri diyebilirim.Fussoda var bende kullanıyor muyum nadir.
Foruma belki 20 defa attığınız mesajda Powerlock'tan çok memnun olduğunuzu belirttiniz ya cidden merak ediyorum, Fusso ve Powerlock dışında ne kullandınız? Kullandıklarınız için bir karşılaştırma açsanız da bizde ona göre değişik markalara fazla para vermesek? :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bana fiyat performansı iyi, kendim uygulayacağım seramik veya wax önerecek kimse yok mu acaba forumda?

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Foruma belki 20 defa attığınız mesajda Powerlock'tan çok memnun olduğunuzu belirttiniz ya cidden merak ediyorum, Fusso ve Powerlock dışında ne kullandınız? Kullandıklarınız için bir karşılaştırma açsanız da bizde ona göre değişik markalara fazla para vermesek? :)
Fusso,powerlock,authentic,hdpoxy,kenotek wax,c2v3,m21,jetseal,tac system moonlight bunları kullandım.Şuan elimde sadece fusso ve powerlock olduğu için uygulama açmama imkan yok bu söylediğimürünleri bana almak isteyen olursa iban atayım ozaman açarım karşılaştırma.Aralarından en memnun kaldığım powerlock olduğu için arkadaşında sorusu powerlock hakkında olduğu için benim Auto Finesse Verso yu anlatmam pek mantıklı olmaz sanırım...

Son düzenleme:

Orçun

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bencede vaks olarak powerlock guzel urun pratiklik ve son final parlakligi cok guzel