Hızlı Soru - Cevap

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #3,961
Kapalı yerde uygulayacağım yer var, bende seramiğin daha iyi koruduğunu düşünüyordum zaten. Hocam bana tac ve gyonun direk hangi ürünü tavsiyedir. Çünkü her markanın bir sürü ürünü var ve karıştırıyorum sürekli. Sizler marka ve ürünlere çok hakimsiniz.
Tac system quartz shine öneririm fiyatıda uygun 50ml si min 3 araç yapıyor

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Yakın zamanda İngiltere'ye gidecek, İngiltere'den dönecek veya herhangi bir arkadaşı/akrabası İngiltere'den dönecek olan var mı?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Kapalı yerde uygulayacağım yer var, bende seramiğin daha iyi koruduğunu düşünüyordum zaten. Hocam bana tac ve gyonun direk hangi ürünü tavsiyedir. Çünkü her markanın bir sürü ürünü var ve karıştırıyorum sürekli. Sizler marka ve ürünlere çok hakimsiniz.
Hikari diamond nun japon versiyonu olan pika pika rain premium kullandım aynı şişe ile 2006 Subaru Legacy be 1994 sahin uyguladim Tek kat daha da arttı.japonun vaad ettiği 3 yıl dayinimi iki araçta da gozlemledim ortalama 1 1.5 yil sonra kıl eldiveni ile trmizkik yapınca kapanan su itme ve parlaklık geri gelmişti. arabayı yıkamak çok kolay oluyordu şahini gören ise sasiriyordu şimdi elinde hem 3 yıl giden premium modeli hemde 5 yıllık kendi kendini yenileyen ürünü var isterseniz 3 yıllık giden satabilirim.

http://www.detailforum.net/konu/hyp...-bilgisi-olan-var-mi.22114/page-2#post-430241

Ben subaruya 4 hafta da uygulama yapmıştım.
İlk hafta yıkama demirtozu kil
Ikinci hafta pasta
Üçüncü hafta cila
Son hafta ise ürünü uyguladim. Bina altı yarı kapalı otoparkda uyguladim sorun da yaşamadım

Şimdi baktığımda diğer forumda konusu açıldığı için buradaki link boşa çıkıyor.

Google a

HYPER Pika Pika Rain 100% Glass Coating hakkında bilgisi olan var mı

Diye ararsanız balığı bulabilirsiniz

Tr deki maudili

Hikari Diamond Glass Coating Seramik Kaplama - n11.com

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hikari diamond nun japon versiyonu olan pika pika rain premium kullandım aynı şişe ile 2006 Subaru Legacy be 1994 sahin uyguladim Tek kat daha da arttı.japonun vaad ettiği 3 yıl dayinimi iki araçta da gozlemledim ortalama 1 1.5 yil sonra kıl eldiveni ile trmizkik yapınca kapanan su itme ve parlaklık geri gelmişti. arabayı yıkamak çok kolay oluyordu şahini gören ise sasiriyordu şimdi elinde hem 3 yıl giden premium modeli hemde 5 yıllık kendi kendini yenileyen ürünü var isterseniz 3 yıllık giden satabilirim.

http://www.detailforum.net/konu/hyp...-bilgisi-olan-var-mi.22114/page-2#post-430241

Ben subaruya 4 hafta da uygulama yapmıştım.
İlk hafta yıkama demirtozu kil
Ikinci hafta pasta
Üçüncü hafta cila
Son hafta ise ürünü uyguladim. Bina altı yarı kapalı otoparkda uyguladim sorun da yaşamadım

Şimdi baktığımda diğer forumda konusu açıldığı için buradaki link boşa çıkıyor.

Google a

HYPER Pika Pika Rain 100% Glass Coating hakkında bilgisi olan var mı

Diye ararsanız balığı bulabilirsiniz

Tr deki maudili

Hikari Diamond Glass Coating Seramik Kaplama - n11.com
Hikari diamond glass değil sanırım elinizdekiler. Birde fiyat nedir?

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Si02 bazlı glaas coating bendeki bu

Pika Pika Rain PREMIUM | Pika Pika Rain

Bahsettiğim balığı Google da ararsanız ürünü ve uygulamaları görebilirsiniz.

"HYPER Pika Pika Rain 100% Glass Coating hakkında bilgisi olan var mı"

Öbür forumda uygulama ve diğer bilgiler var

500 TL ye verebilirim 110 usd yurt dışı fiyatı var

Son düzenleme:

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
İyi günler üstadlar.

Benim sorum cama yapılan yağmur kaydırıcılar ve kışın sıkılan buz çözücüler hakkında;

Aracımın camlarında Gyeon view var. Yaşadığım yere (Konya-Taşkent) kışın çok fazla kar yağıyor.Sabahları kar ve buzu çözmem gerekiyor.Kar ve buz çözücü ürünlerden kullanmayı düşünüyorum bu kış. Merak ettiğim bu kimyasal ürün camdaki View e zarar verir mi?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
İyi günler üstadlar.

Benim sorum cama yapılan yağmur kaydırıcılar ve kışın sıkılan buz çözücüler hakkında;

Aracımın camlarında Gyeon view var. Yaşadığım yere (Konya-Taşkent) kışın çok fazla kar yağıyor.Sabahları kar ve buzu çözmem gerekiyor.Kar ve buz çözücü ürünlerden kullanmayı düşünüyorum bu kış. Merak ettiğim bu kimyasal ürün camdaki View e zarar verir mi?
Genelde alkol ve benzeri maddeler içerdiğinden ister istemez zarar verirler.

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Parlatıcı şampuan önerirmisiniz?
Şampuan öneririmde parlatıcı olarak şampuandan iş beklemeyin.Belki çok denemedim ama Chemical Guys Citrus,Valet Pro Concentrated,Stacplastic,Sonax red summer,tac system mystic waterrepellent vs aklıma gelmeyenlerde vardır belki bu şampuanları kullandım yani tac system waterrepellentta bile bir parlaklık yok siz düşünün şampuandan bir parlaklık gelmez.Seramik kaplamalar bile zaten ahım şahım parlatmaz parlaklığı veren polisajdır.Boya ne kadar düzgünse yapılan işi o kadar güzel yansıtır.Benim gözlemlerim bu şekilde...

SalihAccentera

Çaylak Detaycı
Üye
Şampuan öneririmde parlatıcı olarak şampuandan iş beklemeyin.Belki çok denemedim ama Chemical Guys Citrus,Valet Pro Concentrated,Stacplastic,Sonax red summer,tac system mystic waterrepellent vs aklıma gelmeyenlerde vardır belki bu şampuanları kullandım yani tac system waterrepellentta bile bir parlaklık yok siz düşünün şampuandan bir parlaklık gelmez.Seramik kaplamalar bile zaten ahım şahım parlatmaz parlaklığı veren polisajdır.Boya ne kadar düzgünse yapılan işi o kadar güzel yansıtır.Benim gözlemlerim bu şekilde...
Sağ olun.Boyayı parlatacak bir şeyler lazım gerekirse her saat başı yaparım buna bir çözüm lağzım hızlı da olmasına gerek yok wax ta olabilir?Acil lağzım

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Sağ olun.Boyayı parlatacak bir şeyler lazım gerekirse her saat başı yaparım buna bir çözüm lağzım hızlı da olmasına gerek yok wax ta olabilir?Acil lağzım
Polisaj yapma imkanınız yoksa Glaze öneririm işinizi görür ama kısa ömürlü olur.Tavsiye olarakta AutoFinesse Ultra Glaze tavsiye ederim her renk için uyumlu.Dayanımını gözlemlemedim.

allper8

Amatör Detaycı
Üye
25 litresi hele bayaa avantajlı oluyor ama gel velakin ingilterede araştırmıştım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi