Hızlı Soru - Cevap

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Öne çıkan konu #4,021
Detayı bilmiyorsun sağdan soldan okuduklarınla detaycı gibi ahkam kesiyorsun. Benimde çok beğendiğim Son 10 yılın en hit ve QD anlamında detay dünyasını sarsan ürününe çöp diyorsun. Beğenmediysen git başka ürün kullan. bu forumun bsd ile bir ortaklığı falan yok. Bence belirli bir süre konulara cevap ve tavsiye yazma. Forumuda germe üyelerin huzurunuda bozma Eger sözümü dinlemezsen kısa süre içerisinde ben seni konulara cevap yazamayacak hale getireceğim.

DENİZLİ
Beğenmedim başka üründe kullanacağım zaten bir bsd yüzünden geldiğiniz hallere bakın sağdan soldan okuyacak olsam parlatır derdim bukadar emin konuşmayın isterseniz

Menzerna konusunda cahillik yapmadınız mı? Biz ürün içeriğinin farklı olduğunu söyledik, forumdakilere itibar etmediniz.

Mevlana’nın sözü geldi aklıma: “Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.”
Forumu ss aldım ve menzernaya gönderdim bana dediler en kısa zamanda genel bir toparlama yapacağız sio2 bazlıdır emin olun dediler.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Beğenmedim başka üründe kullanacağım zaten bir bsd yüzünden geldiğiniz hallere bakın sağdan soldan okuyacak olsam parlatır derdim bukadar emin konuşmayın isterseniz

Forumu ss aldım ve menzernaya gönderdim bana dediler en kısa zamanda genel bir toparlama yapacağız sio2 bazlıdır emin olun dediler.
Genel anlamda Bsd yüzünden değil sizin tavırlarınız yüzünden gelinen bi durumlar var ve bu durumdan forum genel anlamda rahatsız 4-5 şişe bu ürünü tükettim türkiyede de ilk ben kullandım. Yıllardır detay dünyasında sayısız testler ve uygulamalar yaptım. Bana bile emin konuşmayın isterseniz dediğinize göre sıkıntılı bir durum var. Bir kaç mesaj yukarıda söylediğim gibi sizi forumdan süresiz uzaklaştırıyorum.

DENİZLİ

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Konuyu baltalamayalım.
Şişe talebi olanlar varsa özelden kaçar adet istediklerini belirtsinler firmayla Bi görüşelim...

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
bu sabah biraz uyguladım bir fark göremedim araba biraz tozluydu ondan olabilirmi
Naçizane ürün denerken bir bantla paneli ikiye bölüp 50/50 yaparsanız işlem bitince bantı çıkartıp farkı bariz şekilde görebilirsiniz ben bu yöntemi uyguluyorum ki aradaki farkı görebilmek adına

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Detayı bilmiyorsun sağdan soldan okuduklarınla detaycı gibi ahkam kesiyorsun. Benimde çok beğendiğim Son 10 yılın en hit ve QD anlamında detay dünyasını sarsan ürününe çöp diyorsun. Beğenmediysen git başka ürün kullan. bu forumun bsd ile bir ortaklığı falan yok. Bence belirli bir süre konulara cevap ve tavsiye yazma. Forumuda germe üyelerin huzurunuda bozma Eger sözümü dinlemezsen kısa süre içerisinde ben seni konulara cevap yazamayacak hale getireceğim.

DENİZLİ
@Dragstar hocam her nekadar sizi hiç görmesemde forumdaki üslubunuz konulara cevaplarınızla zihnimde salon adamı imajınız vardı sizi ilk defa böyle zivanadan çıkmış görüyorum ;) ;)

emrcnd

Çaylak Detaycı
Üye
Herkese iyi forumlar.
Yıllardır araçlarımı kendim yıkardım sonax ile , kendime basınçlı yıkama makinası aldım şampuanım bitti.Şampuan almam gerek.
Araç çok kirli ise VALET PRO SNOW COMBO 2 ile yıkamayı düşünüyorum
az kirli ise VALET PRO ADVANCED POSEİDON kullanmayı düşünüyorum

Sizce mantıklı mı ? 2 şampuan almak ?