Hızlı Soru - Cevap

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #4,041
Herkese iyi forumlar.
Yıllardır araçlarımı kendim yıkardım sonax ile , kendime basınçlı yıkama makinası aldım şampuanım bitti.Şampuan almam gerek.
Araç çok kirli ise VALET PRO SNOW COMBO 2 ile yıkamayı düşünüyorum
az kirli ise VALET PRO ADVANCED POSEİDON kullanmayı düşünüyorum

Sizce mantıklı mı ? 2 şampuan almak ?
Combo2 ile yıkarsan waxı ve korumayı kısa sürede götürür. Ansf kullanabilirsiniz.

emrcnd

Çaylak Detaycı
Üye
Combo2 ile yıkarsan waxı ve korumayı kısa sürede götürür. Ansf kullanabilirsiniz.
İki araç var ikisinide sadece ben yıkıyorum zaten özel bir koruma yapmadım hiç birine.Biri sürekli otopark da az kirleniyor ondan ona VALET PRO ADVANCED POSEİDON düşündüm
Diğeri ise sürekli dışarıda bazen ağaç altına vs park edince çok kirleniyor bunun içinde aslında combo2 almayı düşünüyorum çok kirlenince combo2 az kirlenince veya gerek olmayınca VALET PRO ADVANCED POSEİDON kullanmayı düşünmüştüm.

Ansf mi yoksa VALET PRO ADVANCED POSEİDON önerirsiniz

Ayrıca combo2 uzun vadede araca zararı olur mu acaba

Eskiden sonax alıp geçiyordum detaya girince çok çeşit var karar vermek çok zor

Bilgiler için teşekkürler :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
İki araç var ikisinide sadece ben yıkıyorum zaten özel bir koruma yapmadım hiç birine.Biri sürekli otopark da az kirleniyor ondan ona VALET PRO ADVANCED POSEİDON düşündüm
Diğeri ise sürekli dışarıda bazen ağaç altına vs park edince çok kirleniyor bunun içinde aslında combo2 almayı düşünüyorum çok kirlenince combo2 az kirlenince veya gerek olmayınca VALET PRO ADVANCED POSEİDON kullanmayı düşünmüştüm.

Ansf mi yoksa VALET PRO ADVANCED POSEİDON önerirsiniz

Ayrıca combo2 uzun vadede araca zararı olur mu acaba

Eskiden sonax alıp geçiyordum detaya girince çok çeşit var karar vermek çok zor

Bilgiler için teşekkürler :)
Poseidon kullanmadım, ansf kullandım, combo2 yerine daha uygun fiyatlı flowey b33 kullanabilirsiniz. Uzun vadede bir zararı olup olmayacağını söyleyebilmek zor, korumasız araçlar yıkama dışında güneş vb şeylerden de fazlasıyla etkileniyor. Detay işi böyle bir bulaştın mu gerisi gelir. Zevk alıyorsanız aracınızla uğraşıp vakit geçirmekten, bence güzel bir koruma ile başlayın

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
3D HD poxy hybrid montan wax
Arkadaşlar merhaba aranızda bu ürünü kullanan varmı? Ben iki kere uyguladım ilkinde tek kat ikincisinde 2 kat. Çizik giderme yapılmış araca uyguladım ve makina ile. Dokusu parlaklığı çok hoş biraz toz tutuyor fakat ilk yıkamada üründen eser kalmamış oluyor bir yerde hata mı yapıyorum acaba yoksa ürün dayanımı çok mu kısa?

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
3D HD poxy hybrid montan wax
Arkadaşlar merhaba aranızda bu ürünü kullanan varmı? Ben iki kere uyguladım ilkinde tek kat ikincisinde 2 kat. Çizik giderme yapılmış araca uyguladım ve makina ile. Dokusu parlaklığı çok hoş biraz toz tutuyor fakat ilk yıkamada üründen eser kalmamış oluyor bir yerde hata mı yapıyorum acaba yoksa ürün dayanımı çok mu kısa?
Ürün çöp yapacak bişi yok. Umarım forumdan atılmam @Murat @Dragstar ;)

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Sizi sohbet-muhabbet başlıklı konuya alalım ben mümkünse kullanan arkadaşlardan yorum almak isterim
ürünü ben kullandım ilk araca uyguladıgınızda kaygan güzel bir parlaklık bırakıyor ilk yıkama veya 2. yıkamadan sonra o üstündeki kayganlıgı bırakıyor fakat koruması devam edıyor düzgün sampuanla yıkarsanız boncuklanma süresinin artacagını görebılırsınız

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
ürünü ben kullandım ilk araca uyguladıgınızda kaygan güzel bir parlaklık bırakıyor ilk yıkama veya 2. yıkamadan sonra o üstündeki kayganlıgı bırakıyor fakat koruması devam edıyor düzgün sampuanla yıkarsanız boncuklanma süresinin artacagını görebılırsınız
Ön yıkamayı chemical guys honeydew ile yapıyorum kova şampuanı olarakta valet pro concentrated car wash kullanıyorum. Ama malesef ilk yıkamada boncuk falan hiçbişey yok.

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Ön yıkamayı chemical guys honeydew ile yapıyorum kova şampuanı olarakta valet pro concentrated car wash kullanıyorum. Ama malesef ilk yıkamada boncuk falan hiçbişey yok.
yani bende yaptım en az 6 yıkamaya kadar poncuklanma kalıyor bu da 1 bucuk ay yapıyor.yüzeyin temiz oldugundan emin olup tekrar uygulama yapmanızı tavsiye ederim

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
yani bende yaptım en az 6 yıkamaya kadar poncuklanma kalıyor bu da 1 bucuk ay yapıyor.yüzeyin temiz oldugundan emin olup tekrar uygulama yapmanızı tavsiye ederim
Sadece ön yıkamada şampuan karışımındaki suyu bir tık sıcak tutuyor olabilirim belki onun etkisi vardır diye düşünüyorum bu sefer soğuk karışımla tekrar deneyim teşekkür ederim.

SalihAccentera

Çaylak Detaycı
Üye
Bir soru sordum olaylar olduda tam anlayamadım neler oldu yani gruptan atılma gibi şeyler konuşuldu tek tekte okudum anlam veremedim??

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sadece ön yıkamada şampuan karışımındaki suyu bir tık sıcak tutuyor olabilirim belki onun etkisi vardır diye düşünüyorum bu sefer soğuk karışımla tekrar deneyim teşekkür ederim.
Uygulamadan önce polisaj, kil ya da demirtozu temizliği yapıyor musunuz?