Öne çıkan konu
#4,081
Bakın ben bir ürünle alakalı bir sıkıntı yaşadım ve forum üyelerinden bilgileri varsa tecrubelerini paylaşmalarını istedim. Siz hiç yorum yapmadan ürüne çöp dediniz. Sonrasında ürünün kötü olduğunu ve üst sınıf ürünler kullanmamı tavsiye ettiniz. Ben ürün tavsiyesi istemedim ama sizi kırmamak için bu ürünü satmak için aldığım araçlarda kullanmak denemek için aldığımı ilettim siz sonrasında satılan araçta olsa sattığımız kişiye saygı için bu ürün kullanılmaz dediniz. Bir ürünü denemeden ürünün beklentimi karşılayıp karşılamayacağını bilmem mümkün değil fakat siz beni bu yorumla ticaret yaptığım insanlara saygısızlıkla itham ediyorsunuz bu yaklaşım hoş değil. Ben iyi bir ürün beklentisiyle aldım ve umduğumu bulamadım sonrasında ise hatanın bende mi yoksa üründe mi olduğunu sorgulamak istiyorum bence gayet makul bir davranış.
Bu arada benim dikkatimi çeken birşeyi paylaşmak istiyorum forumda bu ara çok fazla gereksiz tartışma ve gerilmeler oluyor genelliklede hızlı soru cevap konularında. Bence bu durumun iki nedeni var birincisi herşeye cevap verme her konunun içinde olma isteği. Bilip bilmeden kullanıp kullanmadan her sorunun içinde olmak zorunda değiliz arkadaşlar. İkincisi herşeyi çok iyi bilme ve yargılamadan dinlemeden ben bilirim bunu benim söylediğim doğru tutumu. Lütfen herşeyide bilmeyelim. Her sorunun yada her konunun içinde olmazsak bence bu tartışma ve gerilmeler çok daha az olur.
Bu arada benim dikkatimi çeken birşeyi paylaşmak istiyorum forumda bu ara çok fazla gereksiz tartışma ve gerilmeler oluyor genelliklede hızlı soru cevap konularında. Bence bu durumun iki nedeni var birincisi herşeye cevap verme her konunun içinde olma isteği. Bilip bilmeden kullanıp kullanmadan her sorunun içinde olmak zorunda değiliz arkadaşlar. İkincisi herşeyi çok iyi bilme ve yargılamadan dinlemeden ben bilirim bunu benim söylediğim doğru tutumu. Lütfen herşeyide bilmeyelim. Her sorunun yada her konunun içinde olmazsak bence bu tartışma ve gerilmeler çok daha az olur.