Hızlı Soru - Cevap

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öne çıkan konu #4,461
Kil uygulamasını unutmayın ancak polisaj yapmayacağınız için soft (en yumuşak hamurlu) turuncu kil ile uygulama yapmalısınız., sert killer çizer
Elimde hiç kullanmadığım isimsiz mavi kil mevcut. Ama siz çizme riski var diyorsunuz. Turuncu kil bulmaya çalışayım o zaman. Olmadı kil’i yapmadan devam ederim.

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Elimde hiç kullanmadığım isimsiz mavi kil mevcut. Ama siz çizme riski var diyorsunuz. Turuncu kil bulmaya çalışayım o zaman. Olmadı kil’i yapmadan devam ederim.
Eger sadece wax öncesi yüzey temizligi icin ayriyetten bir kil edinecekseniz kil eldiveni yada benzeri bisey kullanmaniz daha pratik ve güzel olabilir:)

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Mavi renkli olanlar en sert olanları oluyor ve her türlü çizecektir..!! ayrıca polisaj makinanız olsa bile çin malı isimsiz killer kullanmamanızı öneririm., no name kil yerine hiç kil yapmayın daha iyi., valet pro turuncu killer işinizi görecektir., kil kullanımda püf nokta kullanmadan önce kili iyice yoğurmalısınız., kaydırıcı olarak (oto şampuanıı/su karışımı) veya kil kaydırıcı bir ürün önceden hazır bulundurmayı unutmayınız.. pratik gelir kil eldivenler de olabilir..

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
@occan benimdeki aklımdaki soruya ışık tuttunuz sadece hobi amaclı ufak tefek cilalama taş izi giderme felan ibrid dusunuyordum alırsanız ve uygulama yaparsanız haberimiz olursa cok makbule geçer

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
3D magic dress kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz ? Direk sıkıp kendi haline bıraktım, süngerle yaydım, kuruduktan sonra/ıslak uygulamayı denedim fakat hiçbir zaman parlak sonuç elde edemedim lastikler hep mat kaldı. Lastiğe çamur atmış gibi olmayayımda Michelin lastikler varken parlatıyordu Conti'de istediğim parlaklığı yakalayamadım. Lastik hamuru bu duruma etki midir ? Malum biri yumuşak biri sert hamurlu.
lastikle alakalı bi durum yok magic dressten tamamen...