Hızlı Soru - Cevap

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
f/p değil derken zaten alternatifi pek yok ki o ürünün :) Apc sulandırmakla nanlolex int c. kullanmak çok farklı şeyler. Ben apcyi 1:10 hatta 1:15 sunlandırıyorum direk yüzeye hassas bir yüzeye fıslayıp 10 saniye bekeyip silince iz kalıyor. Ne kadar sulandırırsan sulandır o sert kimyasallar suyun içinde geziyor..
Ne diyelim sağlık olsun :)
5 litreye yakın talep olursa tekrar alım konusu açabiliriz ama şuanda açmak pek mantıklı gelmiyor
şuan için @Shirb13 ve ben varız ortak girebilecek olan. Aslında @akko da istiyor ama şişe sorunu var :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Suni olsa bile mi :) Birde autoglym leather cleaner sulandırılıyor mu yoksa direk fırçaya sürüp uyguluyor muyuz ?
@Ozgur_gs_91 Bey cevap vermiş zaten, sulandırılmıyor. En iyi performansını köpük formunda veriyor. Köpük yapan şişeler var özel, onlar ile kullanmak hem sarfiyatı azaltıyor hem performansı arttırıyor. Suni ya da değil fark etmez, deriden uzak tutun.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Ozgur_gs_91 Bey cevap vermiş zaten, sulandırılmıyor. En iyi performansını köpük formunda veriyor. Köpük yapan şişeler var özel, onlar ile kullanmak hem sarfiyatı azaltıyor hem performansı arttırıyor. Suni ya da değil fark etmez, deriden uzak tutun.
Son olarak Koch Chemi Po mu autoglym leather cleaner mi iyi deride sizce ? Koch Chemie Po hem taban halısı hem kumaş hem deride kullanabiliyormuşuz. Çok amaçlı olsun diye ondan da alabilirim :)

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1:10. Hafif tozluysa 1:15 e kadar çıkabilirsiniz. 1:10 oraninda eger koruma varsa birazcik elliyor haberiniz olsun.
Citrus'u bende araştırıyorum secho fx2 ile kullanacağım fakat pahalı geldi. 1 litresi 80 TL. 1/5 sulandırma ile 5 yıkama yapar yıkama başı 16 TL çok değil mi ? ANSF 1 lt 114 TL 1/30 oran ile 65 ml koyulsa 15 yıkama yapar yaklaşık 7,6 TL'ye geliyor :) ANFM mi alsak :)

Seramik kaplı araç için ekonomik ne tavsiye edersiniz ?

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
şuan için @Shirb13 ve ben varız ortak girebilecek olan. Aslında @akko da istiyor ama şişe sorunu var :)
Şuanda @Shirb13 beyin 1 litre aldigini varsayarsam toplamda 3,5 litresi rezerve oldu. 1.5 kaldi
@d.berkay güzel bir indirim yapar mı acaba :)
1 litrede ben alabilirim mümkünse tabi
Nanolex Interior Cleaner 5lt | Boyakoruma.com
Ürün bu mu?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Citrus'u bende araştırıyorum secho fx2 ile kullanacağım fakat pahalı geldi. 1 litresi 80 TL. 1/5 sulandırma ile 5 yıkama yapar yıkama başı 16 TL çok değil mi ? ANSF 1 lt 114 TL 1/30 oran ile 65 ml koyulsa 15 yıkama yapar yaklaşık 7,6 TL'ye geliyor :) ANFM mi alsak :)

Seramik kaplı araç için ekonomik ne tavsiye edersiniz ?
Seramik kaplıysa zaten cirtus tavsiye etmem. Ansf veya flowey ev13

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Evet hocam ürün o. Almaya değer
Yarım litrede ben alayım kapansın o zaman.
Evet bu. Sanirim 4.5 litre talep var. Alip bölebilecek varsa parayi denklestirip neyse kisi basina düşen gonderebiliriz. Kargolamaya pek zamanım yok bu ara :/
Tamamdır yarımıda ben alayım ortak alım gerçekleşsin. Ben istanbul içi elden teslim alabilirim bu ara benimde kargoya pek fırsatım yok. (Almayada vermeyede)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
2 LT secho yeterli olur mu hocam ? Bir de deri için Koch Chemi Po mu autoglym leather cleaner mi hangisi iyidir ? Koch Chemie Po hem taban halısı hem kumaş hem deride kullanabiliyormuşuz.
Rahat rahat yeter 1 arabaya.
Autoglym i denemedim, genel olarak markayı sevmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama ürünün biraz ağır işlediğini, tam matlık vermediğini vs. birkaç kişiden duymuştum.
Deride pol star iş görür, kumaş ve alcantarada da kullanılıyor(ağır kir yoksa gayet yeterli)
Kumaşta ağır kir varsa vp carpet cleaner öneririm. Taban halısı da elle temizlenecekse evde kullanılan vanish kosla halı öneririm baya iyi temizlik yapıyor :)

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Rahat rahat yeter 1 arabaya.
Autoglym i denemedim, genel olarak markayı sevmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama ürünün biraz ağır işlediğini, tam matlık vermediğini vs. birkaç kişiden duymuştum.
Deride pol star iş görür, kumaş ve alcantarada da kullanılıyor(ağır kir yoksa gayet yeterli)
Kumaşta ağır kir varsa vp carpet cleaner öneririm. Taban halısı da elle temizlenecekse evde kullanılan vanish kosla halı öneririm baya iyi temizlik yapıyor :)
Ağır kir yok koltuklarda ancak tozlu baya. Benzinlikçi tayfa için koltuk ve taban temizliğini nasıl yapmak lazım ne önerirsiniz :)