Hızlı Soru - Cevap

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #5,361
Onlar sulandırarak satıyorlar. iki şişenin rengine bakarmısınız. Birinde az su var.
Ekli dosyayı görüntüle 18278

bunlara 108₺ vereceğinize 150₺ ye orjinal ambalaj alın
Temizlik madenini bilmem de hobiotom sulandırmıyor. Bizzat gidip pw ve bilberry almıştım, gözümün önünde orjinal şişeden bölmüştü oradaki bayan. Fotoğraf ışık geliş açısından böyle çıkmış olabilir.
Bir de hobiotom ile temizlik madeni bir yerde bağlantılı olabilir mi? Birisinin faturasında diğerinin adı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

@Detail 35 temizlik madeni hakkında daha doğru bilgi verecektir.

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Onlar sulandırarak satıyorlar. iki şişenin rengine bakarmısınız. Birinde az su var.
Ekli dosyayı görüntüle 18278

bunlara 108₺ vereceğinize 150₺ ye orjinal ambalaj alın
Güvenmedikten sonra orjinal ambalaj almanında bir garantisi yok. Koch chemie ürünlerinin 1 lt lik ambalajlarında kilitli folyo bulunmuyor ondada yapma ihtimalleri ortaya çıkıyor malesef. Yapıldığını tahmin etmiyorum ama eğer böyle bir kötü niyet varsa bölünmüşte en azından hem rengi gördüğümüz için hemde daha uygun fiyata aldığımız için biraz daha az kandırılmış oluruz :)
Ben ürün aldığımız hiçbir firmanın bu zihniyette olmadığını düşünüyorum yada düşünmek istiyorum. Artık yapan varsa günahları boyunlarına ne diyim :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Sulandırılmış değilde ışıktan kaynaklı olabilir gibi geldi banada. Ufak tefek hesaplar yapıp sulandırılacağını sanmam, zaten sulanınca bir süre sonra çöküyor bu ürün.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sulandırılmış değilde ışıktan kaynaklı olabilir gibi geldi banada. Ufak tefek hesaplar yapıp sulandırılacağını sanmam, zaten sulanınca bir süre sonra çöküyor bu ürün.
Hiçbir firmanın bu zihniyeti taşıdığını ve böyle küçük hesaplarla müşteri kaybetmeyi göze alabileceğini tahmin etmiyorum. Eğer söylediğiniz gibi bir süre sonra ürün çöküyorsa kesinlikle sulandırılmıyor diyebilirim. Temizlik madeninden temmuz gibi iki şişe aldım bir tanesi yarım bir tanesi full dolu hiçbir çökme renk değişikliği vs yok :)

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
arkada bir şişe olması bu kadar renk farkı ortaya çıkarmaz diye düşünüyorum. çoğu bölünmüşlerin sulandırıldığınıda biliyorum. ( VPcarpet, 3d magic dressing vs. vs.

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
pw yi kullanacağınız miktar kadar hazırlamanızı tavsiye ederim kalmış ürün de etki kaybı gözlemledim
tesekkurler.

hobi otomdan 1 lt bolunmus pw 90 tl ve grenstar 1lt 50 tl siparis verdim arkadaslar. Pw nasil sulandiracagimizi artik biliyorum. Grenstar icin tavsiyeniz nedir? 500 ml lik sprey kutuya kac ml koymamiz gerekiyor

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkada bir şişe olması bu kadar renk farkı ortaya çıkarmaz diye düşünüyorum. çoğu bölünmüşlerin sulandırıldığınıda biliyorum. ( VPcarpet, 3d magic dressing vs. vs.
Edit : 3d magic dressing solvent bazlı olduğu için su karıştırılması mümkün değil. Aralarındaki renk farkı farklı üretim olduğu için.
IMG_20191217_142513.jpg

Son düzenleme:

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet malesef son alışverişimde magic dressing banada sulandırılmış geldi büyük ihtimalle aralarında çok büyük bi renk varkı var. Işık vs denmesin diye şişeleri yer değiştirip tekrar çektim.
ben bölünmüş ürünlerin hepsinin sulandırılmış olduğuna inanıyorum... orjinal şişeler le neden bu kadar fark var yoksa fiyatlarda

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Son düzenleme:

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

TemizlikMadeni

Firma Yetkilisi
Üye
İl
izmir

TemizlikMadeni

Firma Yetkilisi
Üye
İl
izmir
Güvenmedikten sonra orjinal ambalaj almanında bir garantisi yok. Koch chemie ürünlerinin 1 lt lik ambalajlarında kilitli folyo bulunmuyor ondada yapma ihtimalleri ortaya çıkıyor malesef. Yapıldığını tahmin etmiyorum ama eğer böyle bir kötü niyet varsa bölünmüşte en azından hem rengi gördüğümüz için hemde daha uygun fiyata aldığımız için biraz daha az kandırılmış oluruz :)
Ben ürün aldığımız hiçbir firmanın bu zihniyette olmadığını düşünüyorum yada düşünmek istiyorum. Artık yapan varsa günahları boyunlarına ne diyim :)
zaten böyle bir durum sözkonusu değil arkadaşlar diğer şişenin arkasında başka bir şişe var yapmayın lütfen...

TemizlikMadeni

Firma Yetkilisi
Üye
İl
izmir
Evet malesef son alışverişimde magic dressing banada sulandırılmış geldi büyük ihtimalle aralarında çok büyük bi renk varkı var. Işık vs denmesin diye şişeleri yer değiştirip tekrar çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 18280
Ekli dosyayı görüntüle 18281
siz magic dressing i sulandırırsak ne olur bunun farkında mısınız?? bu ürün suyla karışmayan solvent içerir. yağ gibi üste çıkar lütfen iftira atmayın.. renk farklılığı muhtemelen farklı şişelerden bölündüğü içindir. 3d nin ürünleri renk farklılığı gösterir geçen yıl bdx koyu mordu bu yıl açık mor mesela