Hızlı Soru - Cevap

TemizlikMadeni

Firma Yetkilisi
Üye
İl
izmir

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
siz magic dressing i sulandırırsak ne olur bunun farkında mısınız?? bu ürün suyla karışmayan solvent içerir. yağ gibi üste çıkar lütfen iftira atmayın.. renk farklılığı muhtemelen farklı şişelerden bölündüğü içindir. 3d nin ürünleri renk farklılığı gösterir geçen yıl bdx koyu mordu bu yıl açık mor mesela
Haklısınız size danışmadan bu ortamda paylaşmamam gerekirdi özür dilerim. İlgili mesajıda verdiğiniz bilgilere göre düzenleyeceğim

TemizlikMadeni

Firma Yetkilisi
Üye
İl
izmir
internetten buldum şuan fotoğraf örnek olarak ekliyorum, hafiften çizik kısımları belirttim.

ben bölünmüş ürünlerin hepsinin sulandırılmış olduğuna inanıyorum... orjinal şişeler le neden bu kadar fark var yoksa fiyatlarda demişsiniz bende hangi üründe fiyat farkı var demek istemiştim. nerde var mesela diyerek?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@TemizlikMadeni Sizden birkaç defa n11 üzerinden alışveriş yapmıştım. Herbirinde de hediye çeki göndermişsiniz ama o kodu n11'de nereye yazmak gerekiyor ve kodun aktif olması için yorum yapmam mı lazım. Bir yol yordam rica edeceğim :)

TemizlikMadeni

Firma Yetkilisi
Üye
İl
izmir
@TemizlikMadeni Sizden birkaç defa n11 üzerinden alışveriş yapmıştım. Herbirinde de hediye çeki göndermişsiniz ama o kodu n11'de nereye yazmak gerekiyor ve kodun aktif olması için yorum yapmam mı lazım. Bir yol yordam rica edeceğim :)
Öncelikle alışverişiniz için teşekkürler, n11 e müdahale edemediğimiz için hediye çekiniz sadece temizlikmadeni.com da geçerlidir. İyi günlerde kullanın

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öncelikle alışverişiniz için teşekkürler, n11 e müdahale edemediğimiz için hediye çekiniz sadece temizlikmadeni.com da geçerlidir. İyi günlerde kullanın
Kod hep aktif mi? İyi ya olmadı bir sonraki alıvşerişi sizin adresden yaparım :)

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ben alışverişlerimi internetten değil de temizlik madeni ve hobiotom dükkanlarından yapıyorum gittiğimde alacağım ürünlerin çoğunu benim yanımda şişeye koyup veriyorlar ve gördüğüm kadarıyla dürüst esnaflar. Diğer firmalar da aynı şekildedir. Çünkü kimse bacağına sıkacak işler yapacağını zannetmiyorum. Bu ürünleri alan insanlar zaten ince eleyip sık dokuyan insanlar olduğu için küçük bir hatada tüm alışverişlerin biteceğini biliyorlardır diye düşünüyorum.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
zaten böyle bir durum sözkonusu değil arkadaşlar diğer şişenin arkasında başka bir şişe var yapmayın lütfen...
Ben zaten düşünmediğimi ve düşünmek istemediği ilettim. Alttaki mesajları okursanız sizden temmuzda ürünü aldığımı ve çökme vs olmadığını kesinlikle sulandırılmış olmadığınıda ifade ettim. Benim söylemek istediğim çok açık ve net bir şekilde sulandırılmak istense orjinal şişedede kilitli kapak olmadığı için sulandırılma yapılabilir. Yani buna yapılabilecek bişey yok. Zihniyet o yönde olursa.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ben bölünmüş ürünlerin hepsinin sulandırılmış olduğuna inanıyorum... orjinal şişeler le neden bu kadar fark var yoksa fiyatlarda demişsiniz bende hangi üründe fiyat farkı var demek istemiştim. nerde var mesela diyerek?
3-4 AY önce pw almıştı arkadaşım bölünmüş.
bende de orjinal 1 litrelik şişe vardı, ikisi de şeffaf şişeye döktüğümüzde bölünmüş ürünün renginin sulandırılmış ürün gibi açık olduğunu gördüm. buna istinaden bu yorumu yaptım. siz öyle satmıyor olabilirsiniz, benim inancım bu yönde. belki de bu ticareti yapan arkadaşlara güvensizliğim var bilemiyorum.

TemizlikMadeni

Firma Yetkilisi
Üye
İl
izmir
Sizden daha önce bölünmüş spritz aldım. Orjinal ambalaja sahip spritz ile kıyaslanamayacak şekilde koku ve bıraktığı finiş farkı vardı. Bariz bir şekilde sulandırıldığı belliydi.
böyle bir şey kesinlikle gerçeği yansıtmıyor Direkt 5 lt ik amabaljından şişelere döküyoruz. siz spritz kullanmamış kokusundan haberdar olmayabilirsiniz. Eğer sulandırıldığını düşünseydiniz iade ederdiniz yada bizimle iletişim kurardınız. Geçmiş günle ilgili çamur atıp iz bırakmak kolay... Müşterilerimizin bizden ürün alması ile ilgilenmiyoruz biz müşteri kazanmak istiyoruz ki devamlı satın alabilinsin diye. İnanıyoruz ki bu forumdada çokça sürekli alışveriş yapan ve memnun kalan müşterilerimiz var zaten.

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
böyle bir şey kesinlikle gerçeği yansıtmıyor Direkt 5 lt ik amabaljından şişelere döküyoruz. siz spritz kullanmamış kokusundan haberdar olmayabilirsiniz. Eğer sulandırıldığını düşünseydiniz iade ederdiniz yada bizimle iletişim kurardınız. Geçmiş günle ilgili çamur atıp iz bırakmak kolay... Müşterilerimizin bizden ürün alması ile ilgilenmiyoruz biz müşteri kazanmak istiyoruz ki devamlı satın alabilinsin diye. İnanıyoruz ki bu forumdada çokça sürekli alışveriş yapan ve memnun kalan müşterilerimiz var zaten.
kullanıp kokusundan haberdar olduğumdan dolayı size bu yorumu yaptım. gördüğümü söylüyorum. insanın içine kurt düşünce o kurt içeriden kolay kolay çıkmaz. sizinle münakaşaya girmekte istemiyorum işlerinizde başarılar diliyorum.

TemizlikMadeni

Firma Yetkilisi
Üye
İl
izmir
3-4 AY önce pw almıştı arkadaşım bölünmüş.
bende de orjinal 1 litrelik şişe vardı, ikisi de şeffaf şişeye döktüğümüzde bölünmüş ürünün renginin sulandırılmış ürün gibi açık olduğunu gördüm. buna istinaden bu yorumu yaptım. siz öyle satmıyor olabilirsiniz, benim inancım bu yönde. belki de bu ticareti yapan arkadaşlara güvensizliğim var bilemiyorum.
selamlar daha önce denemediğimiz için şimdi denedik pw ye su katınca bulanık oluyor çamur gibi rengi falan açılmıyor.. sulanan bir ürün zaten denemişsiniz..

TemizlikMadeni

Firma Yetkilisi
Üye
İl
izmir
kullanıp kokusundan haberdar olduğumdan dolayı size bu yorumu yaptım. gördüğümü söylüyorum. insanın içine kurt düşünce o kurt içeriden kolay kolay çıkmaz. sizinle münakaşaya girmekte istemiyorum işlerinizde başarılar diliyorum.
o zaman bu problemi Auto finesse markasına iletirseniz bizi zan altında bırakmamış olursunuz ki sanımıyorum ki ürüne su katılınca kokusu değişsin..

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
selamlar daha önce denemediğimiz için şimdi denedik pw ye su katınca bulanık oluyor çamur gibi rengi falan açılmıyor.. sulanan bir ürün zaten denemişsiniz..
farklılık var o zaman ne diyelim :) benim sürekli kullandığım ürün olduğu için bu kadar emin yorum yaptım..
bariz renginin açıldığını görüyorum açıkçası.