Hızlı Soru - Cevap

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
Öne çıkan konu #5,541
@SuperClean güzel haber verdiniz, ürün çeşitliliğinin artması oldukça sevindirici. Artık bir kampanyayla da taclandırırsanız tadından yenmez.
Merhaba ,
Bu hafta gümrüge gelecek hizlica ithalatını yaparak satışa cıkartacagız inşallah.
Fiyat uygunluğu konusundada elimizden gelen gayreti göstereceğiz , tüm detailing firmalarından da talep gördük insallah ortaklaşa herkesin memnun kalacağı fiyatlarla satışa çıkartacağız.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba ,
Bu hafta gümrüge gelecek hizlica ithalatını yaparak satışa cıkartacagız inşallah.
Fiyat uygunluğu konusundada elimizden gelen gayreti göstereceğiz , tüm detailing firmalarından da talep gördük insallah ortaklaşa herkesin memnun kalacağı fiyatlarla satışa çıkartacağız.
Yeni ürünleri beklemedeyiz :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Merhaba ,
merhaba; ''tüm detailing firmalarından '' talep görmeniz sizin adınıza sevindirici lakin foruma özel bir kampanya olmadıgı sürece buradan gösterilen talep istenilen düzeyde olmayacaktır. şöyle ki ; hali hazırda muadili ürünler forum ortamında satılmakta, fiyatlarda üç aşagı beş yukarı bilinmekle birlirlikte tercihin sizin ürünlerinize yapılmasıda yine bu bilgiler ışıgında gerçekleşecektir.

''Fiyat uygunluğu konusundada elimizden gelen gayreti gösterecegiz'' söylemiyle sonucunu belirlediginiz meblaların üzerinden forumumuz için %10 %20 arası bir indirm kodu belirlenmesi talebinde bulunuyoruz. iyi çalışmalar.

iyi detaylar.

lordofthelions

Acemi Detaycı
Üye
İl
KOCAELİ
merhaba; ''tüm detailing firmalarından '' talep görmeniz sizin adınıza sevindirici lakin foruma özel bir kampanya olmadıgı sürece buradan gösterilen talep istenilen düzeyde olmayacaktır. şöyle ki ; hali hazırda muadili ürünler forum ortamında satılmakta, fiyatlarda üç aşagı beş yukarı bilinmekle birlirlikte tercihin sizin ürünlerinize yapılmasıda yine bu bilgiler ışıgında gerçekleşecektir.

''Fiyat uygunluğu konusundada elimizden gelen gayreti gösterecegiz'' söylemiyle sonucunu belirlediginiz meblaların üzerinden forumumuz için %10 %20 arası bir indirm kodu belirlenmesi talebinde bulunuyoruz. iyi çalışmalar.

iyi detaylar.
Hocam aklımdan geçenleri yazıya dökmüşsün eline sağlık.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul

iyi detaylar.
Merhaba .
Tabiyki Foruma Özel İndirim kodu belirleyerek yardımcı olacağım .

İlk defa getirdiğimiz için bizde henüz net maliyetleri çıkartamadık yoksa önden fiyatlarıda paylaşırdım ,
Net fiyatlar ciktiktan sonra indirimi belirler hemen paylaşırız ,

Ürün Devamliligini saglamak en önemli düşüncemiz , Her zaman stoktan ulaşabilmenizi sağlayacagız.

İlerki ithalatlarda Purestar' ın sitesinden beğendiğıniz ürünleride söyleyebilirsiniz, getiririz.

İyi aksamlar..

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@SuperClean, sizler icinde biz kullanicilar icinde hayirlisi olsun purestar urunlerinin gsm bilgilerine ulasamiyoruz urununlerinin uzerlerinde yazmiyor ogrenmemiz mumkunmu

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Merhaba .
.

İlk defa getirdiğimiz için bizde henüz net maliyetleri çıkartamadık yoksa önden fiyatlarıda paylaşırdım ,
Net fiyatlar ciktiktan sonra indirimi belirler hemen paylaşırız ,

Ürün Devamliligini saglamak en önemli düşüncemiz , Her zaman stoktan ulaşabilmenizi sağlayacagız.

İlerki ithalatlarda Purestar' ın sitesinden beğendiğıniz ürünleride söyleyebilirsiniz, getiririz.

İyi aksamlar..
'' Tabiyki Foruma Özel İndirim kodu belirleyerek yardımcı olacağım '' bunu duymak ve foruma göstermiş oldugunuz ilgi alaka ve yaklaşım adına tüm forum nezdinde teşekkür ediyorum. güzel haberlerinizi bekliyor olacagız.

süreklilik konusunda size katılıyor ve firmanın getirlmeyen ürünleri adına geri dönüşlere göre talep oluşturma aşamasıda çok faydalı olacagını düşünüyorum.

iyi detaylar.

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
@SuperClean, sizler icinde biz kullanicilar icinde hayirlisi olsun purestar urunlerinin gsm bilgilerine ulasamiyoruz urununlerinin uzerlerinde yazmiyor ogrenmemiz mumkunmu
Bizde Gsm bilgileri mevcut ama ben ürünler geldiğinde teker teker kontrol ederek doğru bilgiyi vermeyi uygun görüyorum. Firmaların bazen verdiği rakamlar tutmuyor , müşterimin karşısinda bu yanilgiya hiç bir zaman düşmek istemem. Kendi ürettiğimiz ürünlerde bile kumaş üretimden çıkar çıkmaz bize Gsm bilgisi gelir ama ben yinede kontrol amaçlı ölçerek bilgisini yazarım.
Gelir gelmez Gsm değerlerini sitemizde paylaşacagız.

'' Tabiyki Foruma Özel İndirim kodu belirleyerek yardımcı olacağım '' bunu duymak ve foruma göstermiş oldugunuz ilgi alaka ve yaklaşım adına tüm forum nezdinde teşekkür ediyorum. güzel haberlerinizi bekliyor olacagız.

süreklilik konusunda size katılıyor ve firmanın getirlmeyen ürünleri adına geri dönüşlere göre talep oluşturma aşamasıda çok faydalı olacagını düşünüyorum.

iyi detaylar.
Ben teşekkür ederim.
Ürünler tamamen profesyonel tüketiciye yönelik ürünler olduğu için sizlerin talepleri, fikirleri bize yön verecektir.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@SuperClean

Hayırlısı olsun, merakla bekliyoruz ürünleri , fiyatlarını ve indirim oranını. Arkadaşlar indirim oranını güzel bulurlarsa şöyle stokları paylaşırlar diye tahmin ediyorum :mutlu:

Edit: Aldığım ürünlerin hepsini severek kullanıyorum ve işlerini de gayet iyi yapıyorlar. Duplex zaten kral, washpad ler tam bir f/p ürünü çok yumuşak dokusu, cam bezi gayet başarılı, luxury buffing towel biraz pahalı ama elinize aldığınızda o fiyata neden satıldığını hissettiriyor, edgeless buffing towel gyeon soft wipe ın bir tık incesi diyebiliriz, interior mitt i henüz kullanmadım değişik bir yapısı var tarifi biraz zor hem sert hem yumuşak gibi..

Purestar ile sponsorluk anlaşmamız :alisveris:

Ayrıca;

Poorboys white diamond
Poorboys natys red wax
Bilt hamber double speed wax
CarPro detailing clay trio pack

Henüz kavuşamadık kendileriyle :noo:

Ekli dosyayı görüntüle 15720

Son düzenleme:

Nakamura

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Arkadaşlar merhaba resimdeki patronum aracına nerden geldiğini anlamadığımız bir yerden boya sıçramış.
Kaporta aksamanı ipa ile çikardım fakat görünen plastik aksamı malesef çıkaramadım.Siz değerli forum üyelerinden öneri beklemekteyim.:)

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Arkadaşlar merhaba resimdeki patronum aracına nerden geldiğini anlamadığımız bir yerden boya sıçramış.
Kaporta aksamanı ipa ile çikardım fakat görünen plastik aksamı malesef çıkaramadım.Siz değerli forum üyelerinden öneri beklemekteyim.:)
m700 temizlik tineri çıkarabilir. Elinizde gaz yağı veya zift çıkarıcı varsa bunları da deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Merhabalar. Lastik ve davlumbaz temizliği için kullanıp memnun kaldığınız, internet üzerinden alınabilecek fırça ve temizlik malzemesi için tavsiyeleriniz neler olur?? Teşekkürler.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Merhabalar. Lastik ve davlumbaz temizliği için kullanıp memnun kaldığınız, internet üzerinden alınabilecek fırça ve temizlik malzemesi için tavsiyeleriniz neler olur?? Teşekkürler.
silikon kıllara sahip fırça kullanıyorum yumuşak formdaki halı fırçaları da lastik temizliğinde iyi iş çıkarıyor
Asude Plastik

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Liqui moly aldığınız sağlam yer var mı
Yada bilinen sitelerden alsam bir sıkıntı yaşar mıyım?
@_CaN_ sanki senin bir bildiğin vardı, yanlış hatırlamıyorsam :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
0530 760 74 25 Zafer Bey. Liqui Moly Marmara Bölge Sorumlusu kendisi. Her türlü yardımcı olur abi.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
0530 760 74 25 Zafer Bey. Liqui Moly Marmara Bölge Sorumlusu kendisi. Her türlü yardımcı olur abi.
Hocam önümüzdeki ay ben de liqui moly almayı düşünüyorum. 2 tane yetkili satış bayisi varmış ikisi de anadolu yakasında. Ben avrupadayım. Liquimoly.com.tr sitesine girince en altta iletisim adresi yazıyor maslak otosanayi. Burası sağlam mıdır? Gidip görerek almam lazım sipariş vermek istemiyorum. Avrupa yakasında satan yer bilen var mı?

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
en son mekato diye bir siteden aldım n11 ve hepsiburada'da satış yapıyor ama kendi sitesinde daha uygun olabiliyor..moly distribütörünü aradım güven için biz veriyoruz ürünleri alışveriş yapabilirsiniz dendi ondan sonra aldım ürünleri

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Meguiar’s Clarity Glass Cleaner'ın alkol/cam sile kıyasla ne gibi artısı var ? cam sil camı cam gibi yapıyor memnunum :D