Hızlı Soru - Cevap

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #5,741
Teşekkür ederim ürünleri araştırıyım.

Apc benimde aklıma geldi ama direk apc sık sil gibi geldi :) zymöl auto wash kullanıyorum, içine apc döküp mü yıkayayım o zaman teşekkür ederim :) ardından ipa ile geçelim bakalım
Ön yıkama için diyorum, kova yıkaması değil. Zymöl autowash kaygan yağlı bir şey olduğu için içerisinde tam çalışmayabilir.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar Şarjlı Vidalalama Makinesi alacağım Öneriniz var mı bir de alırken ne gibi kriterler aramak lazım ? Bu cihazlardan hiç anlamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tanjuyildizhan

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar Şarjlı Vidalalama Makinesi alacağım Öneriniz var mı bir de alırken ne gibi kriterler aramak lazım ? Bu cihazlardan hiç anlamıyorum

Stanley SBD20S2K 18Volt/1,5Ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Fiyatı
bu ürüne bakın isterseniz. teknisyen bi arkadaş bunun fiyat performans ürünü olduğunu söylemişti. bataryaların, devir ve torkun önemli olduğunu söylemişti.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Bende alacam.da zor dayaniyorum dewalt var en sağlamı

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben fabrikada Bosch kullanıyorum lityum pil olan seri. Gayet memnunum. Hatta 3 vardiya yeri geliyor hiç elimizden düşmüyor. Kaç kere bor yağ deposuna düştü kim bilir. Şarjı çok iyi gidiyor.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Arkadaşlar hep haklıma takılan bir soru var. Bir türlü yazamamıştım. Bilenler vardır aracıma en son uygulama yaptım ve üzerne Tonyin wax sürdüm. Şimdi Kiwamiyi kullancağım fakat kil yapıpta pürüssüz aracımı çizmek istemiyorum. Wax yenilemeden önce eski waxı tamamen yok etmek gerekir mi? Gerekli ise çizmeden en kolay ve temiz şekilde nasıl yapabiliriz bu işlemi? Herkese teşekkürler
wax yenilemelerinde bu kili güvenle kullanabilirsiniz. geleneksel killer gibi zor bir uygulaması yoktur. araç yıkama işlemi sırasında yıkama kovasına batırıp kıkartın panel banel baskı yapmadan ( alt sünger kadar bir baskı toleransı vardır) sürün. araca göre 20 25 kullanımlık ömrü vardır.
Mothers Temizleyici Kil – modifiyemerkezi.com

iyi detaylar.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
wax yenilemelerinde bu kili güvenle kullanabilirsiniz. geleneksel killer gibi zor bir uygulaması yoktur. araç yıkama işlemi sırasında yıkama kovasına batırıp kıkartın panel banel baskı yapmadan ( alt sünger kadar bir baskı toleransı vardır) sürün. araca göre 20 25 kullanımlık ömrü vardır.

iyi detaylar.
Hocam ürün güzel lakin modifiyemerkezi gönderim yapmıyor yani öylesine açmışlar galiba online satış :) ben 3 kez sipariş denedim, 10-15 gün ses çıkmayınca iptal ettim.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

iyi detaylar.
Hocam bu bizim bildiğimiz kilden farklı galiba peki normal kili kullandıkça temiz yüzü ile devam ediyoruz bunda durum nasıl yani temizliği nasıl oluyor?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hocam ürün güzel lakin modifiyemerkezi gönderim yapmıyor yani öylesine açmışlar galiba online satış :) ben 3 kez sipariş denedim, 10-15 gün ses çıkmayınca iptal ettim.
uzun zamandır bir alışverişim olmadı. siz söyleyince n11 de baktım orayıda kapatmışlar. bi ara foruma kampanya yapmışlardı. sayın @Pro görürse bi iletişime geçip bilgi vermesini rica edelim.

Hocam bu bizim bildiğimiz kilden farklı galiba peki normal kili kullandıkça temiz yüzü ile devam ediyoruz bunda durum nasıl yani temizliği nasıl oluyor?

panel panel yeniden kovaya batırıp temizleyip devam ediyorsunuz. amaç zaten bilindik kil için degil wax gibi kuş pisligi taze temirtozu yeni çam reçinesi ve kireç su lekesi gibi durumlarda ara temizliklerde kullanmak amaçlı çok elverişli bir üründür. kavçuk polimer yapısyçizme oranının düşük olma sebebidir.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
uzun zamandır bir alışverişim olmadı. siz söyleyince n11 de baktım orayıda kapatmışlar. bi ara foruma kampanya yapmışlardı. sayın @Pro görürse bi iletişime geçip bilgi vermesini rica edelim.

panel panel yeniden kovaya batırıp temizleyip devam ediyorsunuz. amaç zaten bilindik kil için degil wax gibi kuş pisligi taze temirtozu yeni çam reçinesi ve kireç su lekesi gibi durumlarda ara temizliklerde kullanmak amaçlı çok elverişli bir üründür. kavçuk polimer yapısyçizme oranının düşük olma sebebidir.
@ege Bey'in tavsiyesi uzerine almistim bu motherstan. Son derece memnunum, yere dusurdum ne yapacagim derdi yok, kivirma derdi yok. Dedigi gibi ara kullanimlar icin daha guvenli hissettiriyor.

Normal bir kil kadar guclu sokuculugu yok ama zaten duzenli kullanimda buna ihtiyac da kalmiyor.

Kova icerisinde de kullanilabiliyor, kaydirici ile de. Kil eldiveni ile cok benzer yapida.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

Hocam valla irtibata geçilse çok makbule geçer, mothers mf padlerden alırız, kil pad alırız, jant davlumbaz fırça ayarlarsalar alırız. Bunlar forumda şuan çok talep görür.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

iyi detaylar.
Çok teşekkür ederim, güzel pratik bir ürün gördüğüm kadarı ile.
Wax yenilemede fazlasıyla yeterli olacağını düşünüyorum.
tekrardan teşekkür ederim

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
yeni waxa geçmeden, aklımda deli sorular var. :)
sizce Gtechniq Serum Black Ultra uygulatsam mı aracıma?
yoksa heray waxa devam mı :D

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
arkadaşlar. 4 jant için. Ne kadar demirtozu çözücü kullanıyorsunuz ortalama ? Kaç ml ? Sanırım 500 ml alıyorsunuz Onun ile kaç kere jantlara uyguluyorsunuz ? ( araba gövdesini karıştırmıyorum Ama isteyen extra olarak yazabilir )