Hızlı Soru - Cevap

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Öne çıkan konu #5,781
Merhaba, bu valet pro başlığı değil bildiğim kadarıyla.

hobiotom ve temizlikmadeninde satılan 3'lü şişe setleri var, onlar ile gelen başlık bu.

Şişenin orjinal başlığı şu şekilde olmalı.

Valet Pro - Dağıtıcı Sprey Şişe - Generic Spray Bottle 1l - n11.com

Hatta şişe de bana garip geldi ama eski ya da yeni olabilir. Ama başlık kesinlike vp dağıtıcı şişe başlığı değil.
Şüphelerimde haklıymışım, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

İade süresi dolmadıysa iade et bence, ha çok ucuza aldıysan kullanılır ama. Yinede siteye şikayette bulun bence.
Valet Pro - Generic Spray Bottle 1L ürünü buradan 2 adet almıştım ve 11 tl kargo ücreti ödemiştim. Yani şişeler 30 tl gibi bi rakama geldi. Onun yerine 3 ADET Upcare Sprey Bottle Kimyasala Dayanıklı Boş Sprey Şişe 1LT şunları alsam çok daha uyguna gelecekti. Firmayla bi görüşeyim bakayım.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, 10-15 gün önce internetten 2 adet Valet Pro şişe siparişi vermiştim. Şişeler için bişey diyemem fakat sprey başlıkları gözüme çok kaliteli gelmedi. Biraz araştırınca heryerde sprey başlıklarının da mavi olduğunu gördüm fakat bana gelen siyah ve temizlikmadeninden bölünmüş olarak aldığım ürünlerdeki sprey başlıklarla birebir aynı görünüyor. Fotoğraflarını aşağıda ekledim, bu şişeyi daha önce alanlarda da başlık bu şekilde siyah mı?

20200213 180821
20200213 180826
Başlıklar orjinal değil ne yazık ki. Hızlı geri dönüş için detailbox sitesinde kaldırmamışlarsa Görkem in cep numarası vardı. Oradan irtibata geçip sorunun düzeltilmesini isteyin derim.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@narcobs
Başlıklar Murat plastik başlıklarına benziyor, hatta kesin o diycem de canlı görmeden o kadar iddialı konuşmak istemiyorum
Eğer öyleyse fena başlık değildir, ben severek kullanıyorum ama forumca toplu alımda 8 tl gibi aldığımızı düşünürsek size çok pahalıya gelmiş
Bir iletişime geçin madur edeceklerini sanmıyorum

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@narcobs
Başlıklar Murat plastik başlıklarına benziyor, hatta kesin o diycem de canlı görmeden o kadar iddialı konuşmak istemiyorum
Eğer öyleyse fena başlık değildir, ben severek kullanıyorum ama forumca toplu alımda 8 tl gibi aldığımızı düşünürsek size çok pahalıya gelmiş
Bir iletişime geçin madur edeceklerini sanmıyorum
Abi Murat plastik başlıkları şu 3D'nin made in taiwan başlıklarından, bununki farklı bir başlık. Biraz daha büyük bunlar, özellikle tetiğe bastığınız yer daha kalın ve hantal. Kötü bir başlık değil tabi, ama orijinal başlığı da bu değil o şişenin.

Tabi ben de yanılıyor olabilirim fotoğraftan :) Birbirlerine çok benzerler, kalınlık farkları var. Şimdi tekrar baktım, bunlar da taiwan olanlardanmış :)

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ChemicalGuys Instagram hesabında susuz araba yıkama videosu paylaşmış.
Bu abiler paylaştıysa, tercih edebilir miyiz? Ne dersiniz?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
CG'nin dediğini dinle yaptığını yapma :) Sayılı ürünü var gerçekten söylediği işi yapabilen.

Susuz yıkama konusunda kendi fikrim, çok çok çok yumuşak 10 tane falan bez ile, üzerinde sadece hafif toz olan arabayı temizlerim. Haricinde güven vermiyor bana.

Keşke ama keşke gerçekten güvenli bir yöntem olsa da her yıkamada bu kadar suyu geri döndürülemeyecek hale getirip kullanmasak.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Susuz yıkamayı yıkama sonrası temiz yüzeyde kullanın. Çok özen göstermediğiniz bir otomobil var ise susuz yıkamayı tercih edebilirsiniz. Ben bazen Duster'da susuz yıkama ürünlerinden kullanıyorum. Yüzeyde azda olsa toz bile varsa bence yüzeyin çizilmesi garantidir. Mesela arkadaşım the solution marka susuz yıkamayı kullanıyor, otomobilin yüzeyinde artık bol bol dairesel çiziklerden var ama onun umrunda değil :D :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
CG'nin dediğini dinle yaptığını yapma :) Sayılı ürünü var gerçekten söylediği işi yapabilen.

Susuz yıkama konusunda kendi fikrim, çok çok çok yumuşak 10 tane falan bez ile, üzerinde sadece hafif toz olan arabayı temizlerim. Haricinde güven vermiyor bana.

Keşke ama keşke gerçekten güvenli bir yöntem olsa da her yıkamada bu kadar suyu geri döndürülemeyecek hale getirip kullanmasak.
Susuz olmuyor malesef, çok çamur olduğunda veya trafik filmi olduğunda da bu sefer bezler aşırı kirlenecek. Bezleri de illaki temizleyeeksin o su illa tüketilecek malesef.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hafta sonu hava güzel olursa zymöl titanyumu aracıma uygulamak istiyoyum.hazır polisajı yapılmışken..şimdi abilerim kardeşlerim sorum şudur ,ilerki yıkamalarda desteklemek adına gyeon cure yada auto glym rapid wax kullansam uygun olurmu..elimde bu ikisi mevcud. Ben bunları wet coat üzerine kullanıyordum.çokta memnundum..birde ön kaput stek dynoshild ile kaplı buraya wax kullanmalımıyım yoksa gerek yokmudur.yardımcı olursanız sevinirim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hafta sonu hava güzel olursa zymöl titanyumu aracıma uygulamak istiyoyum.hazır polisajı yapılmışken..şimdi abilerim kardeşlerim sorum şudur ,ilerki yıkamalarda desteklemek adına gyeon cure yada auto glym rapid wax kullansam uygun olurmu..elimde bu ikisi mevcud. Ben bunları wet coat üzerine kullanıyordum.çokta memnundum..birde ön kaput stek dynoshild ile kaplı buraya wax kullanmalımıyım yoksa gerek yokmudur.yardımcı olursanız sevinirim
İkisinin de ömrü kısa ama ikisinin de içeriği farklı :)
Ve muhtemelen her ikisi de zymöl'ü desteklemektense perdeleyebilir özellikle de dandik rapid wax :(

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Merhabalar, 10-15 gün önce internetten 2 adet Valet Pro şişe siparişi vermiştim. Şişeler için bişey diyemem fakat sprey başlıkları gözüme çok kaliteli gelmedi. Biraz araştırınca heryerde sprey başlıklarının da mavi olduğunu gördüm fakat bana gelen siyah ve temizlikmadeninden bölünmüş olarak aldığım ürünlerdeki sprey başlıklarla birebir aynı görünüyor. Fotoğraflarını aşağıda ekledim, bu şişeyi daha önce alanlarda da başlık bu şekilde siyah mı?

20200213 180821
20200213 180826
Şişe başlığı kesinlikle bu değil hocam mavi beyaz olacak şişe bende var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Şüphelerimde haklıymışım, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Valet Pro - Generic Spray Bottle 1L ürünü buradan 2 adet almıştım ve 11 tl kargo ücreti ödemiştim. Yani şişeler 30 tl gibi bi rakama geldi. Onun yerine 3 ADET Upcare Sprey Bottle Kimyasala Dayanıklı Boş Sprey Şişe 1LT şunları alsam çok daha uyguna gelecekti. Firmayla bi görüşeyim bakayım.
İade et hocam zaten şişeyi şişe yapan başlığıdır. Kimse üç kağıda kaçmasın fiyatını uygun tutup dandik başlık koymuşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
2012 model 120 bin kilometredeki 1.5 DCI Duster için yağ alacağım. Aracın kitapçığı kayıp. Pek bildiğim bir araçta değil. Hangi yağı alacağımı bilemedim. Linkteki ürün iş görür mü ?
Elf Evolutıon Fulltech FE 5W30 5 Litre Motor Yağ (Üretim Fiyatı
Partikül filtreli dizelde elf Solaris dpf5w-30 (Acea C4/seviye3) , partikül filtresi yoksa elf turbo Diesel 10w-40 acea A3/b4 veya bu normları karşılayan yağlardan alırsın.
Bunu yazan, 1,5dci 110hp 4wd Duster kullanıcısı :)

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Partikül filtreli dizelde elf Solaris dpf5w-30 (Acea C4/seviye3) , partikül filtresi yoksa elf turbo Diesel 10w-40 acea A3/b4 veya bu normları karşılayan yağlardan alırsın.
Bunu yazan, 1,5dci 110hp 4wd Duster kullanıcısı :)
Bizdeki 90 hp 4x2 abi. Dpf var mı yok mu bilmiyorum. Lİnkteki yağ ACEA C3 / C4 özelliğe sahip. Dpf olmadığını varsayarsak bu yağ sıkıntı çıkartır mı?(sipariş verdim malesef)
L300 eski teknoloji düz atmosferik dizel olduğu için yağ/mazot seçmiyor. Bu araç turbo olduğu için endişeleniyorum biraz :)

Ayrıca sabahları geç çalışma problemi mevcut. Akü yeniymiş. Kızdırma bujilerinden şüpheleniyorum. Emanet arabayı çokta kurcalatmak istemiyorum. Benzer bir durum başına geldi mi abi ?