Öne çıkan konu
#6,361
Yapış yapış oluyorsa büyük ihtimalle göğüsü oluşturan malzeme artık ekonomik ömrünü tamamlıyordur yahut evveliyatında çok yanlış bir işlem görmüş olabilir. Misal bazı deri direksiyonlar temizlenmiyor o yapış yapış hissi hiç gitmiyor. Gitmesi için çok kaliteli ürünler işlemler gerektiriyor. Çoğunlukla bu safha tercih edilmeyip değişim yada kaplama tercih ediliyor
Apc ile daima kokpit üstü gibi kıymetli yerler temizlenmesi önerilmiyor. O fışır fışır köpük köpük detaylama işlemi yılda 3-4 sefer yeterlidir. Ucuzundan bir püskül ile dressingten önce tozunu almak daha evla sayılıyor.
Cama gelmemesi için önce beze paspasa yakın yerde fıslayıp sonra uygulama yapmak mantıklı olacaktır. Ben ekseri önce dressing sonra cam temizliği yapıyorum. Cam ürünümüzü direk ön cama fıslamamak şartıyla
Apc ile daima kokpit üstü gibi kıymetli yerler temizlenmesi önerilmiyor. O fışır fışır köpük köpük detaylama işlemi yılda 3-4 sefer yeterlidir. Ucuzundan bir püskül ile dressingten önce tozunu almak daha evla sayılıyor.
Cama gelmemesi için önce beze paspasa yakın yerde fıslayıp sonra uygulama yapmak mantıklı olacaktır. Ben ekseri önce dressing sonra cam temizliği yapıyorum. Cam ürünümüzü direk ön cama fıslamamak şartıyla
Zaten ön konsol dandik araçta yanlış işlem yapılmış gibi geliyor. Eski sahibi her gittiği yıkamacıda parlatıcı sürdürmüş sanırım.