Hızlı Soru - Cevap

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Alkol dezenfektan olarak kullanılır ama bizim ipalaron içinde bişi olmadığı için elimizi zımpara gibi yapar

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki saf su gliserin ve bitki yağlarından ekleme yapınca yumuşaklık olmuyor mu? Ben öyle yapıcam.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
merhaba forumdaşlar
dış yüzeydeki plastikler için ürün araştırıyordum, karşıma bir kaç seçenek çıktı.
1-valet pro black to the future
2-koch chemie nano magic plast
3-koch chemie plast star silikonfrei
2 ve 3 arasındaki farkı tam anlayamadım açıkçası. kullananlar var ama özelden yazmak yerine buradan sormak istedim.
sizce hangisi tercih edilesi üründür dostlar?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
merhaba forumdaşlar
dış yüzeydeki plastikler için ürün araştırıyordum, karşıma bir kaç seçenek çıktı.
2 ve 3 arasındaki farkı tam anlayamadım açıkçası. kullananlar var ama özelden yazmak yerine buradan sormak istedim.
Belki bu video açıklayıcı olur 2ve 3 için. Tabi üstadlar daha iyi yorum yapar.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
merhaba forumdaşlar
2. Sıradaki ürünü yani Koch nmpc kullanıyorum yaklaşık 2 senedir. Ön ızgaralar olsun, arka difüzör olsun mat plastik aracımda. Parlaklık olarak ilk uygulamada baya parlak bir sonuç veriyor, zamanla parlaklığın yerini güzel bir siyahlık alıyor. Ömründen ve görüntüsünden memnunum. Aldığım şişenin yarısı falan bitti 2 senede. Uygularken makyaj pamuğu kullanıyorum baya su gibi sıvı bir ürün. Pss bu durumda biraz daha avantajlı gibi sanırım o jel kıvamında. Bitince ben de pss alıp denemeyi düşünüyorum :) araçta bol bol mat siyah aksam varsa vazgeçilmez bir ürün bu saydıklarınız :)

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
2. Sıradaki ürünü yani Koch nmpc kullanıyorum yaklaşık 2 senedir. Ön ızgaralar olsun, arka difüzör olsun mat plastik aracımda. Parlaklık olarak ilk uygulamada baya parlak bir sonuç veriyor, zamanla parlaklığın yerini güzel bir siyahlık alıyor. Ömründen ve görüntüsünden memnunum. Aldığım şişenin yarısı falan bitti 2 senede. Uygularken makyaj pamuğu kullanıyorum baya su gibi sıvı bir ürün. Pss bu durumda biraz daha avantajlı gibi sanırım o jel kıvamında. Bitince ben de pss alıp denemeyi düşünüyorum :) araçta bol bol mat siyah aksam varsa vazgeçilmez bir ürün bu saydıklarınız :)
teşekkür ederim hocam, eğer pss alırsam size deneme amaçlı ürün gönderebilirim:) kapı aralarına da kullanıyo musunuz peki bu ürünü?