Hızlı Soru - Cevap

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar hayırlısıyla cg kova aldım kimyasaladamlardan dirttrap ve mühür kapak ile beraber. Şimdiye kadar fikrini sorduğum, bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Mühür kapağı nasıl takıp çıkarıyoruz? Bayağı uğraştım ama olayı çözemedim malesef

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar hayırlısıyla cg kova aldım kimyasaladamlardan dirttrap ve mühür kapak ile beraber. Şimdiye kadar fikrini sorduğum, bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Mühür kapağı nasıl takıp çıkarıyoruz? Bayağı uğraştım ama olayı çözemedim malesef

Öncelikle hayırlı olsun, onu takmak epey zorlamıştı benide, kovaya takılan aparatı önce kapağa takıp ardından kovaya öyle takmıştım. Şu videodaki gibi fakat üstüne çıkmadan, kovayı ters çevirip bastırmıştım.

DüzenlemeBirde böyle bir yol var. Ellerinin neresiyle bastığına dikkat edin.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
elimde 10 lu vitrail eldiven var. 10 liraya almıştım. şimdi yine eldiven almam lazım karantina dan dolayı. siyah nitril alacağım. 2 marka var beybii diomand vve Dolphin 100 tanesi 50 lira n11 de. aralarında bi fark var mı ? hangisi daha iyi ?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

aparatın iç kısmına çok sıcak su dökün plastik yumuşayıp genleşme saglandıgında hemen ters çevirip yatagına koyup bastırın çok rahat oturacaktır. su yerine fön makinasıylada yapılabiliyor ama zaman alıyor. en saglam yöntem bu.
hayırlısı olsun.

iyi detaylar.

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
@Kzmsefa @ege tesekkur ederim 15-20 dk bir çabalama ile yaptım. @ege guzel fikirmiş ama siz yazmadan ben çabalamaya başlamıştım. Kapağı sımsıkı kapatsam da su testinden geçemedi. 3 4 litre kadar su koyup kovayı yan ve ters devirdim damlatıyor malesef. Mühür kapağa pek ihtiyacım olmaz, olsa da devrilmedikce boyle de işimi görür ama yine de damlatmasaydı diyorum, bende mi bir hata var ki?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam soru çok detaylıca büyük bi katılımla cevaplandı fakat son durumda tercihimizi neyden yana kullanıyoruz:D
Valla ben sadece endurance kullandım. Ama endurance, magic dressing, sonax üçünü birden kullanan biri yorum yaparsa daha sağlıklı olur ama tahminen üçü de üzmeyecek ürünler bence

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Wizard kurulama bezini eve gelince makinada yıkadım. Yanlış mu yaptım? Sırılsıklam ıslaktı yıkamadan sonra, ekstra sıkma yaptım.

Ne yapmam gerekiyor acaba?

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Kzmsefa @ege tesekkur ederim 15-20 dk bir çabalama ile yaptım. @ege guzel fikirmiş ama siz yazmadan ben çabalamaya başlamıştım. Kapağı sımsıkı kapatsam da su testinden geçemedi. 3 4 litre kadar su koyup kovayı yan ve ters devirdim damlatıyor malesef. Mühür kapağa pek ihtiyacım olmaz, olsa da devrilmedikce boyle de işimi görür ama yine de damlatmasaydı diyorum, bende mi bir hata var ki?

Sizde sıkıntı yok bende de damlatma yapıyor tahminimce hepsi yapıyordur. Yinede bagaja koyup benzinliğe giderken iyi oluyor. Hiç devrilmedi şimdiye kadar o yüzden damlama olmadı bagaja fakat kapaksız haliyle sallantıdan baya dökülür. :)

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Sizde sıkıntı yok bende de damlatma yapıyor tahminimce hepsi yapıyordur. Yinede bagaja koyup benzinliğe giderken iyi oluyor. Hiç devrilmedi şimdiye kadar o yüzden damlama olmadı bagaja fakat kapaksız haliyle sallantıdan baya dökülür. :)
Sagol hocam işimizi görür böyle de, haklısınız

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Wizard kurulama bezini eve gelince makinada yıkadım. Yanlış mu yaptım? Sırılsıklam ıslaktı yıkamadan sonra, ekstra sıkma yaptım.

Her kullanımdan sonra yıkanmasını öneriyor üstadlar. Yıkama formülünü okumuşsunuzdur zaten.
Çok ıslak çıkması çok normal çünkü emiciliği üst düzeyde. Ben ekstra sıkma yaptırmıyorum çünkü sıktırma=yıpranma diye düşünüyorum. 2-3 günde kuruyor, ki bence normal, böyle olduğu da yazılmıştı. Asmadan iyice çırpmanız gerekiyor bide.
yanlışım varsa uzmanlar düzeltsin:)

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

Cok guzel havludur. Makinede yikama onerisi forumda vardi. Telefondan girdigim icin link ekleyemiyorum. Perwoll ve sirke yontemi ile yikayabilirsiniz. Normal sikma isleminden sonra asin bir yerde kurusun. Baska bir isleme gerek yok.

Edit: her bir kosesinden tutup saglak silkelemek gerekiyor asmadan once.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Her kullanımdan sonra yıkanmasını öneriyor üstadlar. Yıkama formülünü okumuşsunuzdur zaten.
Çok ıslak çıkması çok normal çünkü emiciliği üst düzeyde. Ben ekstra sıkma yaptırmıyorum çünkü sıktırma=yıpranma diye düşünüyorum. 2-3 günde kuruyor, ki bence normal, böyle olduğu da yazılmıştı. Asmadan iyice çırpmanız gerekiyor bide.
yanlışım varsa uzmanlar düzeltsin:)
Bazılarıda iki üç yıkamadan sonra yıkıyor bezi. Ömrü için iyi oluyormuş.