Hızlı Soru - Cevap

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #7,181
F310/710 da çok memnun olunan bir joystick değildir ancak pek rakibi ürün olmadığı için tercih ediliyor. O paralara alacak olsanız yine mecburen Logitech alacaksınız.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Logitech f710 alabilirsiniz veya xbox kolu pc adaptoru ile birlikte olanindan ikisinden de memnun kalirsiniz.
Birkaç yıl önce bit pazarından çok uygun fiyata Logitech F310 almıştım ben abi, :D Baya uzun sürede kullandım memnundum, sonra oynamayı bırakınca letgodan geri satmıştım :D
Sıfır fiyatlarına baktım biraz uçmuş maalesef, yinede bütçeniz el veriyorsa düşünebilirsiniz :)
Teşekkür ederim. Çekici giremezdi malesef. Bizim araç 5 cm daha geniş olsa çıkamazdım zaten. Dar bir yerdi. Cimer'e yazdım. Umarım dikkate alınır. Sağda solda çok fazla abuk subuk park etmiş araç görüyorum. Üşenmeden hepsinin fotoğrafını çekip ihbar edeceğim artık.
Ps2 ps3 zamanında kalma el alışkanlığı sebebiyle hadron hd302 modelini çok seviyorum. Fiyat olarak 30 40 lira ve titreşimi de var. Sizin kriteri sağlar mı bilmem ama uygun fiyatlı böyle pes falan oynamalık joystick kol arayanlar için fena değildir hadronlar o fiyat aralığında.
F310/710 da çok memnun olunan bir joystick değildir ancak pek rakibi ürün olmadığı için tercih ediliyor. O paralara alacak olsanız yine mecburen Logitech alacaksınız.
Çok teşekkür ederim sizlere.
Logitech modellerini ve şu bahsettiğiniz hadron tiplerini eliyorum

Xbox360 gamepadleri pc ile uyymluymuş sanırım bunlardan birini alacağım

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Havuz paspaslarımın yan kısımları içe katlanmaya başladı ve tam olarak oturmuyor koyduğum yere. Bu durumu yaşayan oldu mu? Nasıl eski haline getirip yerine tam oturur duruma döndürebilirim?

Foto @Shirb13 hocamın uygulamasından ama benim paspasta da durum aynı :) (direk buraya aktardım ama sorun olur dersen kaldırabilirim fotoyu :) )

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Havuz paspaslarımın yan kısımları içe katlanmaya başladı ve tam olarak oturmuyor koyduğum yere. Bu durumu yaşayan oldu mu? Nasıl eski haline getirip yerine tam oturur duruma döndürebilirim?

Foto @Shirb13 hocamın uygulamasından ama benim paspasta da durum aynı :) (direk buraya aktardım ama sorun olur dersen kaldırabilirim fotoyu :) )
Ne sorunu olacak lütfen :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye

Galiba sanayi fönüyle ısıtarak düzletilebiliyordu. Benimkiler de öyle ama denemedim hiç.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Galiba sanayi fönüyle ısıtarak düzletilebiliyordu. Benimkiler de öyle ama denemedim hiç.
Sanayi fönü ile baya bi ısıttım. Yumuşadı güzel bir hal aldı. Fakat soğuduğu anda yine içe doğru büküldü. Araç içinde ısıtıp öylece bıraktım üstüne baskı yaparak. Sonra yine eski hale döndü. Ne yaparsam yapayım soğuyunca içe doğru katlandı. Cırt cırt yapayım kenara dedim, cırt cırtı da yapıştıramadım paspasa

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Sanayi fönü ile baya bi ısıttım. Yumuşadı güzel bir hal aldı. Fakat soğuduğu anda yine içe doğru büküldü. Araç içinde ısıtıp öylece bıraktım üstüne baskı yaparak. Sonra yine eski hale döndü. Ne yaparsam yapayım soğuyunca içe doğru katlandı. Cırt cırt yapayım kenara dedim, cırt cırtı da yapıştıramadım paspasa
Benimkiler neredeyse dümdüz oldu. Yaza doğru denemeyi düşünüyorum. Çözüm yolu bulursam bilgi veririm.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
arkadaslar. Kusura bakmayin normalde alakam cok Yok ama araba icin detay olayina girdikten sonra. Birde su an Malum karanfina olayi var. Ev islerine. Temizligini Ben yapmaya basladim . Bu sitenin. Ev versiyonu var mu ? Bi girip okuyalim.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
arkadaslar. Kusura bakmayin normalde alakam cok Yok ama araba icin detay olayina girdikten sonra. Birde su an Malum karanfina olayi var. Ev islerine. Temizligini Ben yapmaya basladim . Bu sitenin. Ev versiyonu var mu ? Bi girip okuyalim.
Abi 1 kaç güne mutfak dolaplarına ve mutfakta ki buzdolabına, bulaşık makinesine falan giricem. Şimdi hatırlayamadım ama abinin biri buhar makinesi ile küçük fırını temizlemişti.

Düzenleme: Dolapları ilk 1:15 ceviz ile temizleyip ardından yağlı kısımları var ise mutfak benet ile temizlicem. Benet ikilisi 8 tl mi neydi en son a101 de.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Sercan20, Bende oraya buraya giristim.

Bu site gibi bi site olsa iyi olurdu. Belki evide temizlerken hata yapiyiruz . Yada daha iyi yontemler var . Yani arabayi Firca ve bulasik deterjanu ile Yikama gibi birsey yapiyiruz evde de )) Kim bilir ))

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Bu site gibi bi site olsa iyi olurdu. Belki evide temizlerken hata yapiyiruz . Yada daha iyi yontemler var . Yani arabayi Firca ve bulasik deterjanu ile Yikama gibi birsey yapiyiruz evde de )) Kim bilir ))
Aynen abi tam bende bilmiyorum ama şimdilik bir yerde deforme gibi birşey oluşmadı.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi 1 kaç güne mutfak dolaplarına ve mutfakta ki buzdolabına, bulaşık makinesine falan giricem. Şimdi hatırlayamadım ama abinin biri buhar makinesi ile küçük fırını temizlemişti.

Düzenleme: Dolapları ilk 1:15 ceviz ile temizleyip ardından yağlı kısımları var ise mutfak benet ile temizlicem. Benet ikilisi 8 tl mi neydi en son a101 de.

Aynen abi tam bende bilmiyorum ama şimdilik bir yerde deforme gibi birşey oluşmadı.
Ayıp ediyorsunuz beyler. Bizim forumun erkekleri araba detayı yaptıkları kadar ev detayı da yaparlar. Ancak bundan haberiniz olmaz :komik:

Gönderin gelsin soruları :cicek:

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Koch chemie pol stari 1:10 sulandirdiktan sonra mikrofiber beze sıkıp koltuklari silmek ayda 2-3 defa olacak sekilde derilere zarar verir mi acaba.Yoksa pol star yerine leather star gibi daha spesifik bir urun mu tercih etmeli.Veya pol star sulandirma orani arttirilmali mi?Koltuklar ve kapi dosemeleri komple deri oldugundan dolayi zarar vermeyecek bir urun olmasi onemli.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koch chemie pol stari 1:10 sulandirdiktan sonra mikrofiber beze sıkıp koltuklari silmek ayda 2-3 defa olacak sekilde derilere zarar verir mi acaba.Yoksa pol star yerine leather star gibi daha spesifik bir urun mu tercih etmeli.Veya pol star sulandirma orani arttirilmali mi?Koltuklar ve kapi dosemeleri komple deri oldugundan dolayi zarar vermeyecek bir urun olmasi onemli.
Hocam detaylı sorular ve bilgiler için Rutin Detaylı Temizlik linkine bakabilirsiniz.

Benim aracımda da her yer Dakota. Dolayısıyla ağır temizlikte 6 ayda 1 Colourlock hafif deri temizleyici ile narin şekilde fırçalayıp, nemli bez ile siliyorum. Bir de Colourlock deri kalkanı uyguluyorum.

Rutin temizlikte ise KC PO ile sadece suni deri olan ön konsol ve siyah plastik olan yerleri yapıyorum. Nemli beze Nanolex Interior Cleaner sıkarak da rutin temizliği yapıyorum.

Son düzenleme:

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Hocam detaylı sorular ve bilgiler için Rutin Detaylı Temizlik linkine bakabilirsiniz.

Benim aracımda da her yer Dakota. Dolayısıyla rutin temizliği 6 ayda 1 Colourlock hafif deri temizleyici ile narin şekilde fırçalayıp, nemli bez ile siliyorum. Bir de Colourlock deri kalkanı uyguluyorum.

KC PO ile sadece suni deri olan ön konsol ve siyah plastik olan yerleri yapıyorum. Nemli beze Nanolex Interior Cleaner sıkarak da rutin temizliği yapıyorum.
Hocam benim koltuklar bildiim kadari ile artico suni deri.Peki siz on konsolu falan deri olan kisimlari pol star ile mi siliyorsunuz.buradaki uygulamaniz nasil oluyor.Aslinda merak ettigim ayda 3-4 defa bu tarz bir kimyasali uygulamak derilere zarar verir mi?Sizin koltuklar nappa ise cok daha dikkatli olmak gerek.Bir de nanolex int cleaner da almistiniz onu nerede kullaniyorsunuz.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Fotoğrafta görünen yer çıkmaz bir sokağa ait. Egea'nın sahibine 40 dk ulaşmaya çalıştım. Numara bırakmamış. Korna çaldım, çevredeki apartmanların zillerine bastım fakat bir türlü bulamadım. 155'i arayıp aracın sahibine ulaşılmasını rica ettim. Dönüş yapacağız denildi fakat 15-20 dakika dönüş yapan olmadı. 2.defa aradığımda "Bu kadar kısa sürede dönüş olması mümkün mü sizce?" denildiği için telefonu kapattım. Yan taraftaki motorun sahibine ulaştım. Yerdeki demir sökülüyormuş. Ufacık yerden milimetrik manevralarla zar zor çıktım. Sağ arka çamurluğu köşedeki motorlara biraz dokundurdum hatta(Keşke sağ taraf yerine Egea'ya dokundursaymışım). 5 cm daha geniş olsayıdı araç çıkamayacaktım. Çıktıkan yarım saat sonra aynı yere tekrar geldim. Aynı araç yine oradaydı. Sinirden silecekleri kırma noktasına geldim. Poliste geri dönüş yapmadı. Bu bilinçsiz canlıyı nereye şikayet edebilirim? Şikayet etmeye değer mi? Bir sonuç çıkar mı? Direkt plakasıyla ifşa ediyorum.

Bunlara direk öküzzzzzzzzzzzzzz diyeceksin veya ben bir öküzüm yazılı a4 çıktısını siliceğe sıkıştırıcan anlar heralde o zaman :D
Polis arkadaşların dönememesini yoğunluk olayına verebilirim. Yoksa kasti yapılacak bir durum değildir. Malumunuz virüs önlem vs. yaşlılara yardım parası dağıtma, yol kontrolleri vs muhabere kısmı yoğundur.

Fırın temizleyen benim hatta içine polisaj yaptıydım :D

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam benim koltuklar bildiim kadari ile artico suni deri.Peki siz on konsolu falan deri olan kisimlari pol star ile mi siliyorsunuz.buradaki uygulamaniz nasil oluyor.Aslinda merak ettigim ayda 3-4 defa bu tarz bir kimyasali uygulamak derilere zarar verir mi?Sizin koltuklar nappa ise cok daha dikkatli olmak gerek.Bir de nanolex int cleaner da almistiniz onu nerede kullaniyorsunuz.
Konsol ve araçtaki Dakota olmayan yerlerdeki suni deri kısımlar için 1:10 KC PO'yu Work Stuff Albino fırçaya sıkıp, oval hareketlerle fırçalıyorum. Sonrasında ise az nemli bezle siliyorum. Her 3 ayda 1 de Gtechniq C6 ile tek kat geçiyorum. Sene sonunda 2 kat yapıyorum.

Nanolex ve KC PO bu sınıftaki en tercih edilesi ürünler, deri dahil temizlenebilir. Ama ayda 3 defa koltuk derilerini silmeye gerek olur mu bilemedim. Bana biraz fazla geldi açıkçası.