Hızlı Soru - Cevap

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaşlar bu n11 de satılan noname (3d olduğu söylenen) mavi killer hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Abi ben o killeri test etmedim ama 25-30 tl vericeğin parayı valet proya ver yada @Tonyukuk07 abide de kil var. Tabikide para olarak daha fazla vericeksiniz ama garanti işe bakabalım bana kalırsa.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
İpa ile silin yüzeyde su iticilik varsa duruyordur diğer türlü zor.
diğer türlü derken. ? yani cilalı şampuanı ve sprey cilayı ipa ile silmeden kontrol etmek zor da olsa mümkün mü ?

birde elimde valet pro combo 2 ve antfs var. ceviz var. autobrite purple velet cilasız şampuan var.
ipa ile silmesem bunlarla bi kombinasyon iş yapar mı ?
birde meguairs quick detailer sprey var.

seramiği test edince üstüne elimdeki siyah meguairs seramik spreyi uygulamak istiyorum.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
diğer türlü derken. ? yani cilalı şampuanı ve sprey cilayı ipa ile silmeden kontrol etmek zor da olsa mümkün mü ?

birde elimde valet pro combo 2 ve antfs var. ceviz var. autobrite purple velet cilasız şampuan var.
ipa ile silmesem bunlarla bi kombinasyon iş yapar mı ?
birde meguairs quick detailer sprey var.

seramiği test edince üstüne elimdeki siyah meguairs seramik spreyi uygulamak istiyorum.
Kesin sonuç için ipa yada m700 tipi bir ürünle silip kontrol edebilirsiniz. Zor dememin sebebi yıkayıpta yüzeyde başka bir ürün varsa onun etkisini görürsünüz en etkilisi söylediğim şekilde. Ki bazı seramik ürünlerin su iticiliğide olmayabiliyor.

Mücahit.

Çaylak Detaycı
Üye
@Respect3578 Klprodaki gibi olduğunu düşünüyorum. Türkçe çok kaynak bulamadım :confused: Bilen arkadaşlar yazarlar umarım. Kargo şimdi geldi. Daha detaylı inceleyeceğim inşallah :alkis:

Mücahit.

Çaylak Detaycı
Üye
oo çok güzel detaylı bir inceleme olsun lütfen :D hatta varsa kısa bir video alırız
İlk ön incelemeyi gerçekleştirdim. Öncelikle abilerim kardeşlerim benim de yazdıklarım dahil Türkçe olan tüm içerikler bence yanlış bilgiymiş :alkis:Ürün her türlü orbital bir makine ama modlar arası farkları hala tam anlamış değilim. Buraya kullanım kılavuzunda yazanları ve ilgili bir videoyu bırakıyorum. Lütfen bu işlerden anlayanlar olaya bir açıklık getirsin, aydınlanalım :D

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlk ön incelemeyi gerçekleştirdim. Öncelikle abilerim kardeşlerim benim de yazdıklarım dahil Türkçe olan tüm içerikler bence yanlış bilgiymiş :alkis:Ürün her türlü orbital bir makine ama modlar arası farkları hala tam anlamış değilim. Buraya kullanım kılavuzunda yazanları ve ilgili bir videoyu bırakıyorum. Lütfen bu işlerden anlayanlar olaya bir açıklık getirsin, aydınlanalım :D

Videoyu inceledim güzel bir teknoloji ile yapılmış beğendim. Verimi konusunda ne kadar iyi olur bilemem. Biz amatör kullanıcıların işini fazlasıyla göreceğini Düşünüyorum. Ama fiyatına bakınca çok fazla olduğunu gördüm. Bir adet sıfır dewalt rotary bir adet sıfır kl prodan pahalıya geliyor. Ben olsa 2 ayrı makina kullanmak isterim, ki öyle de yapıyorum

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Lastik parlatıcı için araç yıkama süngerlerini kullanıyorum fakat ürünü çok emiyor gibi geldi. Var mı tavsiyeniz ürünü az emen aplikatör .

Senlik

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kartal
Merhaba arkadaşlar, kaldırımı hesap edemeyerek aracın alt kısmını biraz sürttüm ne yapılabilir? Önerileriniz nelerdir?

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar grid guard kova almayı düşünüyorum.grid ayrı mı alayım yoksa kova ile birlikte set mi tavsiye edersiniz
Ayrı olarak uyumlu ucuz kova var mı piyasada?
Birde bu yamaçlarda ki high five kova tam uyumlu mudur?
Yardımcı olursanız sevinirim

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Ürün de rotary yok ben onu anladım sadece orbital makina düğmeyi çevirincede Kl Pro gibi Dual ACtion oluyor. @Fatihkandemir dediği gibi hem rotary alınıp hemde bir kl pro alınırmış.

Videoyu inceledim güzel bir teknoloji ile yapılmış beğendim. Verimi konusunda ne kadar iyi olur bilemem. Biz amatör kullanıcıların işini fazlasıyla göreceğini Düşünüyorum. Ama fiyatına bakınca çok fazla olduğunu gördüm. Bir adet sıfır dewalt rotary bir adet sıfır kl prodan pahalıya geliyor. Ben olsa 2 ayrı makina kullanmak isterim, ki öyle de yapıyorum
Yukarda da yazdım sizin gibi düşünüyorum şuan ama makinanın rotary kısmı yok bunun. Dediğiniz gibi bir adet dewalt rotary bir adet Kl Pro daha mantıklı fiyat ve perfprmans açısından.