Hızlı Soru - Cevap

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Neler mesela hangi ürünler ile yapabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seryum oksit kullanılır fakat polisaj esnasında camı kontrol ede ede çalışmanız gerekiyor yoksa camı çatlatma riskiniz var. İlk kondüsyonuna dönmesi çok zor. Bana kalırsa kaskodan değişim talep edin.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Seryum oksit kullanılır fakat polisaj esnasında camı kontrol ede ede çalışmanız gerekiyor yoksa camı çatlatma riskiniz var. İlk kondüsyonuna dönmesi çok zor. Bana kalırsa kaskodan değişim talep edin.
Anladım benim yapabileceğim bişey diil onu anladım ya polisaj ustasına yaptırmak yada cam değişimi gerekiyor kaskomda olmadığı için polisaj merkezinde yaptırıcam artık teşekkürler bilgi için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arkadaşlar. Elimde meguiar’s perdect clarity , clin cam temizleyici , 3D marka cam temizleyici ve amway ( cam temizleyici ) var .

bu cam temizleyiciler arabanin içindeki film kaplamaya bi zarar verir mi ?

ve içi buğu yaptığı zaman ne yapabiliriz ? Traş köpüğü sıkıp siliyorlar .

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaşlar. Elimde meguiar’s perdect clarity , clin cam temizleyici , 3D marka cam temizleyici ve amway ( cam temizleyici ) var .

Forumdaki abilerden biri adını hatırlayamadım kusura bakmasın amway yetkililerine mail atıp konuşmuştu cam filmine zarar vermiyormuş. Diğerleri hakkımda bilgim yok. Peki buğudan kasıt ne? Yani kışın arabanın içi sıcak olduğu için çıkan buğu mu ?

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Forumdaki abilerden biri adını hatırlayamadım kusura bakmasın amway yetkililerine mail atıp konuşmuştu cam filmine zarar vermiyormuş. Diğerleri hakkımda bilgim yok. Peki buğudan kasıt ne? Yani kışın arabanın içi sıcak olduğu için çıkan buğu mu ?
yok öyle değil. Bazı yerler kısmen buğu yapıyor. Şimdi 1 ay oldu binmeyeli tam hatırlamıyorum nerde nasıl. Ana 1 camın bi kısmı oluyor. Diğer cam da olmuyor. Bölgesel kafasına göre .

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
yok öyle değil. Bazı yerler kısmen buğu yapıyor. Şimdi 1 ay oldu binmeyeli tam hatırlamıyorum nerde nasıl. Ana 1 camın bi kısmı oluyor. Diğer cam da olmuyor. Bölgesel kafasına göre .
Pek bilgim yok ama belki kimyasal kalıntı olabilir, istersen film yok ise ön camda 1:1 ipa ile sil.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Teşekkürler abi, yan panelden ürün biraz daha erken aktığı için üst panelde bir tık fazla bekledi , ama arka bagaj kapağında da aynı perdelemeyi yaptı.
Kiwami de 10 gün gibi kısa sürede etkisini kaybetmiş olabilir mi, eğer öyleyse ürün mü bozuldu acaba, çünkü benim 6 aydır dolapta duran kiwamiyi uygulamıştı Bayram abi.
Rica ederim 6 ayda wax bozulmaz ama kiwami 2-3 yıkama sonra perdeme şeklinde su itmeye başlıyor bu durum üst panellerde daha erken oluşmuş.

DENİZLİ

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

Bahsettiğiniz temizleyiciler filme zarar vermez. Tabi bu filmin kalitesine de bağlı diye düşünüyorum. Ayrıca traş köpüğü geçici bir çözüm. Bende wcdeki aynalara sürüyordum. 1-2 duştan sonra etkisi gidiyor :)

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
İyi günler değerli forum üyeleri. Forumda beğenilen ürünlerden olan Autobrite velvet şampuan ve Bilt hamber wax ı almak istiyorum ama türkiyede satısı yok galiba Amazon da da Türkiyeye gönderim yapılamamaktadır diye bi not düsmüs öyle okudum sanki bu durumda ne yapmak gerekiyo bu tür ürünleri temin etmek için ?

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
İyi günler değerli forum üyeleri. Forumda beğenilen ürünlerden olan Autobrite velvet şampuan ve Bilt hamber wax ı almak istiyorum ama türkiyede satısı yok galiba Amazon da da Türkiyeye gönderim yapılamamaktadır diye bi not düsmüs öyle okudum sanki bu durumda ne yapmak gerekiyo bu tür ürünleri temin etmek için ?
Bilt hamber wax @Murat abi de olacaktı hocam.

a.y.14

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
Ben 5 liraya cam sil almıştım yanlız ucu köpük atan sistemli olandan sonra camsili başka bi şişeye aktardım pol starı içine doldurdum O şekil Hem pratik hemde Ucuz olur ... sulandırma oraninida kır durumuna göre 1/5 ve 1/10 arasında yapabilirsiniz
Markası neydi hatırliyor musun hocam? Kopuk atan sprey sisenin. Birde nereden almistiniz ?