Hızlı Soru - Cevap

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #7,701
Bende tam yurt dışı alisveris ile alakalı siteleri soracaktım tr gönderim yapan....
Mesala wax harici sıvı üründe alabiliyormuyuz gümrükte sıkıntı oluyormu arkadaşlar daha önceden alışveriş yapan varmı sıvı ürün alan...
yani uzun zamandır yurtdışı alışveriş yapmıyorum ama en sorunsuz aklıma gelen cleanyourcar.co.uk,ebay inceleyebilirsiniz.

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
İyi aksamlar değerli forum üyeleri sizce karcher k3 alınırmı? İş görürmü? Cok sık kullanmicam yer müsaitsizliğinden dolayı ama yinede yazlıkta olsun köyde olsun kullanabilirim ne dersiniz?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
İyi aksamlar değerli forum üyeleri sizce karcher k3 alınırmı? İş görürmü? Cok sık kullanmicam yer müsaitsizliğinden dolayı ama yinede yazlıkta olsun köyde olsun kullanabilirim ne dersiniz?
K4-k5 daha iyidir aluminyum pompa olduğundan dolayı. Çok fark yoksa ikisine bakım.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Evet pompa farklılığı varmıs araştırırken gördüm ama fark da cok az değil gibi k3 600-700 k4 1200-1600 k5 1600den baslıyo araştırdıgım kadarıyla
Bende alırsam k5 alıcam. Diğerleri araç için uygun değil, çalışma süresi olarakta güç olarakta.

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bende alırsam k5 alıcam. Diğerleri araç için uygun değil, çalışma süresi olarakta güç olarakta.
K3 inceleme videolarında arac için yeterli gibi gördüm ben ama çalışma süresi hakkında bilgim yok tabi burada önemli bi kıstas da ilerleyen zaman icindeki dayanıklılığı..

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
11-12 senedir Karcher K2 kullaniyorum. Bu isi profesyonel ve soluksuz 3-4 araba yikamiyorsaniz fazlasiyla yeterli oluyor.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
11-12 senedir Karcher K2 kullaniyorum. Bu isi profesyonel ve soluksuz 3-4 araba yikamiyorsaniz fazlasiyla yeterli oluyor.
Bir zamanlar k2 vardı bende, su atması azaldı ve damlatmaya başladı, servise götürdüm pompa bozulmuştu, araba yıkanmaz demişti servis, yada en fazla 15 dakika çalışıp bırakıcan demişti.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
K3 120 bar basınç ben Bosch kullanıyorum aqt 35-12 120 bar basınç işimi görüyor.tek araç yıkamayı düşünüyorsanız işinizi fazlası ile görür.Profesyonel olunca yeter mi yetmez mi zaman içerisinde kendinizi ona göre üst model alır veya almazsanız.acemiyseniz ilk başlarda gayet memnun eder.Ama imkanınız var ise k5 yoksa k3 iş görür.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Bir zamanlar k2 vardı bende, su atması azaldı ve damlatmaya başladı, servise götürdüm pompa bozulmuştu, araba yıkanmaz demişti servis, yada en fazla 15 dakika çalışıp bırakıcan demişti.
Sürekli 15 dk boyunca el tetikte bence gerek yok.imkan varsa k5 güzel makina ama dediğim gibi en azından beni petrol istasyonu derdinden kurtardı.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Valla ben suv araç yıkıyorum k3 ayarınd makina ile.bende sizin gibi düşünüyordum ama beni tatmin ediyor. Şuan için.Teşekkür ederim @Endotown üstada.
Aslında bilinçli ve dikkatli kullanırsak k2 yi bozmadan kullanabiliriz. Ben acemiydim o zamanlar. Tetik basılı belkide yarım saat su basıyordum.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Kesinlikle k2 plastik pompa sanırım. Pirinç olunca ve dahili su soğutmalı olunca hiç problem olmuyor. Küçüklüğü ve hafifliğide bir yerde ekstrası oluyor. Lavor stm150 kullanıyorum pirinç ve su soğutmalı soluksuz 15-20dk çalıştığı oluyor zemin yıkamada falan.

Normalde dur kalkla beraber 2-3 saat kullandığım oluyor. Ama zaten 2 araba yıkanacaksa bile prewash, çift kovca falan derken aralarda baya beklemiş dinlenmiş oluyor. Birazda maddiyat bu iş. @Pro adminimizde değişik bir marka vardı ve zamanında f/p ürünüydü bir sorabilirsiniz

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
@Endotown üstad bana makinasını aldığımda makinaya gözün gibi bakacaksın.Daha sonra hortum içi ve tabancada ki suyu boşalt öyle kaldır.Çalıştıracağın zamanda çalıştırm
Aslında bilinçli ve dikkatli kullanırsak k2 yi bozmadan kullanabiliriz. Ben acemiydim o zamanlar. Tetik basılı belkide yarım saat su basıyordum.
aynen Üstad katılıyorum.Bende makinayı ilk aldığımda @Endotown üstad bana dikkat etmem gerekenler anlattı tabii daha sonra elektronik şans işi.