Hızlı Soru - Cevap

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #7,921
Herkese merhaba kwazar ile on yikama icin sampuan arayisindayim.
Valet pro Ansf ile Valat pro ph neatural snow foam arasind ne fark vardir.
Aracta seramik var ona uygun ph notr onyikama sampuan tavsiyrlerimiz nelerdir
Kesinlikle ansf alın, naturel foam anca toz alır herhangi bir temizleme özelliğini göremedim

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Alternatif olarak bulabilirseniz Autobrite Magifoam onerebilirim. Ansf de cok guzeldir ama magifoam'in kopuk olarak aracta kalma suresi daha uzun. Etki suresi uzun oldugu icin temizlemesi da daha iyi oluyor.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ÖZGÜR AYAR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ISTANBUL
Alternatif olarak bulabilirseniz Autobrite Magifoam onerebilirim. Ansf de cok guzeldir ama magifoam'in kopuk olarak aracta kalma suresi daha uzun. Etki suresi uzun oldugu icin temizlemesi da daha iyi oluyor.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saolun hocam ansf bile zor buldum. magifoam malasef yok turkiyede.

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Piano black üzerindeki çizikleri azaltmak için Meguiars Plastx mi ? Sonax Paintwork Gloss Car Crema Brillo mu ?

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar evde yıkama için hortum başlığı ne önerirsiniz? Basınç arttıran birşey var mı ki :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Flowey R1 almak için n11e girdiğimde R4 lastik parlatıcısı gördüm 1litresi 60tlydi, eğer kullanan varsa yorum yazabilir mi? Yoksa ben alıyım test ediyim, paylaşım yapıyım.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese merhaba kwazar ile on yikama icin sampuan arayisindayim.
Valet pro Ansf ile Valat pro ph neatural snow foam arasind ne fark vardir.
Aracta seramik var ona uygun ph notr onyikama sampuan tavsiyrlerimiz nelerdir
Flowey'e de bakmanızı öneririm. Benim için aralarında fark yok. Hatta floweyi tercih bile edebilirim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Flowey R1 almak için n11e girdiğimde R4 lastik parlatıcısı gördüm 1litresi 60tlydi, eğer kullanan varsa yorum yazabilir mi? Yoksa ben alıyım test ediyim, paylaşım yapıyım.
Ben kullandım, güzel ürün, finali saten, ben beğeniyorum. Çok uzun bir ürün değil ama. Önümüz yaz, yaz için bence güzel seçenek.
İlk yıkamada aklıma gelirse kullanayım, bakarsın oradan.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Flowey i2- autoglym interior shampoo- SONAX Xtreme Nano Araç İçi Temizleyic

Bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz ? APC kullanmak yerine bu ürünlerden kullanayım diyorum.

Ön göğüs kısmı için uv koruma ürünü olarak Gtechnic C6 var ama biraz pahalı. UV korumalı daha uygun bir ürün var mı ?

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Flowey i2- autoglym interior shampoo- SONAX Xtreme Nano Araç İçi Temizleyic

Bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz ? APC kullanmak yerine bu ürünlerden kullanayım diyorum.

Ön göğüs kısmı için uv koruma ürünü olarak Gtechnic C6 var ama biraz pahalı. UV korumalı daha uygun bir ürün var mı ?
Uzun zamandır Autoglym Interior Shampoo kullanıyorum. Temizliği güzel, ben memnunum.

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ben kullandım, güzel ürün, finali saten, ben beğeniyorum. Çok uzun bir ürün değil ama. Önümüz yaz, yaz için bence güzel seçenek.
İlk yıkamada aklıma gelirse kullanayım, bakarsın oradan.
Tamamdır abim teşekkürler, sanırsam floweyin 4.2 tire adlı parlatıcısı vardı onla arasında ki fark nedir ?

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Vp naturelİ ben kovada köpürterek eldivenle kullanıyorum gayet zimba gibi temizliyor belki foam Lance kullanımda etkisi o kadar olmayabilir
Orda fiziksel temas olduğundan çoğu ürün temizler. Asıl işi olan foamda pek etkili değil

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Herkese iyi aksamlar birsey danismak istiyorum. Suan ic aksam icin auto finessse sprits lastikler icinse 3d magic kullaniyorum.
Atas turkiye yeniden satisa baslamis.PNEUBELL TSP LASTİK CİLASI jel 1000ml+Atas Ölçekli Şişe+FısFıs Kafası – www.atasturkiye.com
Hem lastik parlatici hemde sprey sisesiyle beraber 40 liraya geliyo bana fiyati uygun geldi. İc aksam icinde plak2 atas olcekli siseyle 45 lira. Sizce alinirmi ? 3d magicten ve spritsten sonra memnun edermi?
İkisinide kullanmadım ancak plak2 parlak bir yüzey bırakıyor diye biliyorum. Spritz gibi mat görünüm bırakmaz.