Hızlı Soru - Cevap

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #7,941
Tamamdır abim teşekkürler, sanırsam floweyin 4.2 tire adlı parlatıcısı vardı onla arasında ki fark nedir ?
Ikiside aynı diye düşünüyorum, lastiği ikiye böler yarı yarıya uygulama yaparım senin gül hatrına, ayıpsın. Allah nasip ederse tabii.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Herkese iyi aksamlar birsey danismak istiyorum. Suan ic aksam icin auto finessse sprits lastikler icinse 3d magic kullaniyorum.
Atas turkiye yeniden satisa baslamis.PNEUBELL TSP LASTİK CİLASI jel 1000ml+Atas Ölçekli Şişe+FısFıs Kafası – www.atasturkiye.com
Hem lastik parlatici hemde sprey sisesiyle beraber 40 liraya geliyo bana fiyati uygun geldi. İc aksam icinde plak2 atas olcekli siseyle 45 lira. Sizce alinirmi ? 3d magicten ve spritsten sonra memnun edermi?
Ataş bizde pek sevilmez bir marka, ben önermem.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese iyi aksamlar birsey danismak istiyorum. Suan ic aksam icin auto finessse sprits lastikler icinse 3d magic kullaniyorum.
Atas turkiye yeniden satisa baslamis.PNEUBELL TSP LASTİK CİLASI jel 1000ml+Atas Ölçekli Şişe+FısFıs Kafası – www.atasturkiye.com
Hem lastik parlatici hemde sprey sisesiyle beraber 40 liraya geliyo bana fiyati uygun geldi. İc aksam icinde plak2 atas olcekli siseyle 45 lira. Sizce alinirmi ? 3d magicten ve spritsten sonra memnun edermi?
Yaklaşık 6-7 yıl önce 1 kere kullandım pişman oldum. Ne dayanıklılık var ne uygulama kolaylığı var... Ayrıca davlumbazlara sıkmıştım siyahlaştırsın diye leke bırakmıştı.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dediğiniz diğer ürünleri kullanmadım. Fiyat olarak hem uygun hemde iş görüyor. Nanolex Interior Cleaner kullandım ama fiyat olarak bakınca Autoglym tercih ediyorum.
Flowey i2 de @onurçiko hocamın beğendiği ürünlerden di 1lt 40 tl görünüyordu n11 de. Hem de sulandırılıyor diye biliyorum. Autoglym ile sizin karşılaştırma imkanınız oldu mu @onurçiko hocam?