Hızlı Soru - Cevap

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #8,001
Arkadaşlar merhaba, secho fx 2 kullanıyorum, ön yıkama için flowey b33 şampuandan, sechoya 2 kapak ve gerisini su koyuyorum,sizce iyi mi yoksa fazla mı ya da az mı? Kendi gözlemime göre çok köpürüyor ve çok iyi temizliyor,hatta 2 litreyi bitiremiyorum bile.. Aracım mazda 3 sedan, uzun yani :)
Oran güzel ama 2 lt secho ile kaç pompalayla dönüyorsunuz aracı ?

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
selamlar arkadaşlar, eski bir detailingciyim fakat 1 buçuk yıl biraz uzak kaldım. Tekrardan düzeneği ayağa kaldırdım. Snow foam lazım, valet pro ph neutral kullanıyordum. biraz daha kuvvetlisini istiyorum. advance olanının 5 lt sini bulamıyorum, varmı bildiğiniz bir yerde?

şöyle haftalık çok kirli olmayan arabayı snow foam + tek durulama suyu ile kullanmayı düşünüyorum, onun için lazım.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
selamlar arkadaşlar, eski bir detailingciyim fakat 1 buçuk yıl biraz uzak kaldım. Tekrardan düzeneği ayağa kaldırdım. Snow foam lazım, valet pro ph neutral kullanıyordum. biraz daha kuvvetlisini istiyorum. advance olanının 5 lt sini bulamıyorum, varmı bildiğiniz bir yerde?

şöyle haftalık çok kirli olmayan arabayı snow foam + tek durulama suyu ile kullanmayı düşünüyorum, onun için lazım.
Tekrar hoşgeldin foam lance ile flowey b33 ve ev13 ikilisini tavsiye ederim çok kirli durumda b33 normal kirlerde ev13

DENİZLİ

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Tekrar hoşgeldin foam lance ile flowey b33 ve ev13 ikilisini tavsiye ederim çok kirli durumda b33 normal kirlerde ev13

DENİZLİ
Hoşbulduk Süleyman Bey, flowey i görmemiştim, yüksek ph ile ilgili postları gördüm, araştırayım forumda kullanıcı tecrübelerini, teşekkür ederim

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar tartışma konusu olan bir durumu anlatmak isterim.
Ben ve bir abimiz foam lance köpükleri hakkında Bayadır tartışıyoruz,sizlerin görüşünü almak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

Ben foam lance köpüğü kiri yumuşatır ve olabildiğince söker diyorum.
Fakat abimiz bunun yanlış olduğunu ve sadece ön Yıkama olarak kullanıldığını söylüyor.

Sizin fikriniz nedir ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben ve bir abimiz foam lance köpükleri hakkında Bayadır tartışıyoruz,sizlerin görüşünü almak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Fakat abimiz bunun yanlış olduğunu ve sadece ön Yıkama olarak kullanıldığını söylüyor.

Sizin fikriniz nedir ?

Peki ön yıkamadaki amacı neymiş ?
Kiriden olabildiğince arındırmak değilmiymiş ?

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Sizin fikriniz nedir ?

Ben anlamam, geçenlerde hayatımda ilk defa Kwazar ile VP Foamula 1 köpüğü ilk defa kullandım. Şaştım kaldım, kuş pisliğini, çam ağaçlarından damlayan şireyi direk aşağıya akıttı. Kova yıkaması yapmaya bile gerek görmedim.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Mevcut eldivenlerim

Ufs yün: çok memnunum, fazla su emmiyor benzinlikçi tayfa için ideal bence
Gyeon çakması: çok su emiyor ve aşırı ağırlaşıyor,

Alternatif olarak ufs’yi yenilemek istiyorum ama aşağıdaki ürün de kafa karıştırdı, tavsiye eder misiniz?

n11.com'dan 3D Orjinal Beyaz Araç Yıkama Pad'i. G-02 seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
3d Orjinal Beyaz Araç Yıkama Pad'i. G-02 - n11.com

Ben buradan almıştım. 10 tl daha ucuz. Kargo bedava.

Kullanmadım ama gayet kaliteli görünüyor.

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Ben anlamam, geçenlerde hayatımda ilk defa Kwazar ile VP Foamula 1 köpüğü ilk defa kullandım. Şaştım kaldım, kuş pisliğini, çam ağaçlarından damlayan şireyi direk aşağıya akıttı. Kova yıkaması yapmaya bile gerek görmedim.
Hocam ben de bunu bizzat gördüm fakat kiri akıtan şampuanlarda solvent ve kostik olduğunu iddia ediyor gibi

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sevdiğim bir konuyu favorilere ekleyebiliyor muyum? Aradığım da elimin altında olsun diye, bulamadım

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Sizin fikriniz nedir ?

Yalnız o abimiz sizinle aynı şeyi söylüyor ancak farkında değil. Ön yıkamanın amacı çift kovaya olabildiğince temiz geçebilmektir. Yüzeydeki kiri yumuşatarak mümkün mertebe tazyikli su yarımıyla yüzeyden uzaklaştırmaktır.