Hızlı Soru - Cevap

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Öne çıkan konu #8,021
Yalnız o abimiz sizinle aynı şeyi söylüyor ancak farkında değil. Ön yıkamanın amacı çift kovaya olabildiğince temiz geçebilmektir. Yüzeydeki kiri yumuşatarak mümkün mertebe tazyikli su yarımıyla yüzeyden uzaklaştırmaktır.
Ben de aynı şeyi söyleyecektim. Bakınca ikisi de aynı şey. Ön yıkamanın amacı kiri olabildiğince yumuşatma ve mümkün mertebe kir sökme değil midir zaten? :)

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Yalnız o abimiz sizinle aynı şeyi söylüyor ancak farkında değil. Ön yıkamanın amacı çift kovaya olabildiğince temiz geçebilmektir. Yüzeydeki kiri yumuşatarak mümkün mertebe tazyikli su yarımıyla yüzeyden uzaklaştırmaktır.
Hocam kendisi ön yıkama şampuanının yüzeyde çalışmadığını ve kiri sökme işlemi olmadığını söylüyor ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hocam kendisi ön yıkama şampuanının yüzeyde çalışmadığını ve kiri sökme işlemi olmadığını söylüyor ?

Eğer yüzeyde çalışma mantığı kostikli şampuanlar gibi bir şekilde ise dediğinde haklı. Bizler kostik içerikli şampuanlar kullanmıyoruz, kullanmamaya gayret ediyoruz

Ezcümle, ön yıkama şampuanları yüzeyde çalışır ve kiri indirmek için varlardır.

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Eğer yüzeyde çalışma mantığı kostikli şampuanlar gibi bir şekilde ise dediğinde haklı. Bizler kostik içerikli şampuanlar kullanmıyoruz, kullanmamaya gayret ediyoruz

Ezcümle, ön yıkama şampuanları yüzeyde çalışır ve kiri indirmek için varlardır.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim,aynı fikirdeyim

senerelci

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Merhaba İyi günler herkese. Amatör olarak kendi aracımda uygulama yapmak istiyorum. Attlas 1200 p modelini aldım disk yarı çapı 180 mm. Henüz elime geçmedi ürün. Merak ettiğim husus seçeceğim pedlerin ebatları sabit 180 mm mi olmalı? yoksa ben 180lik disk çıkarır yerine 150 lik disk takabilir miyim? tam çalışma prensibini bilemediğimden pedleri alamadım. Keçe ve ped seçiminde boyut olarak ne seçmeliyim. alt parçasını değiştirip 150 mm ve 125 mm kullanabilir miyim.? şimdiden teşekkür ederim.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Merhaba İyi günler herkese. Amatör olarak kendi aracımda uygulama yapmak istiyorum. Attlas 1200 p modelini aldım disk yarı çapı 180 mm. Henüz elime geçmedi ürün. Merak ettiğim husus seçeceğim pedlerin ebatları sabit 180 mm mi olmalı? yoksa ben 180lik disk çıkarır yerine 150 lik disk takabilir miyim? tam çalışma prensibini bilemediğimden pedleri alamadım. Keçe ve ped seçiminde boyut olarak ne seçmeliyim. alt parçasını değiştirip 150 mm ve 125 mm kullanabilir miyim.? şimdiden teşekkür ederim.
150-125-110-180-80-75mm gibi tablalar var istediğinizi alıp kullanabilirsiniz yeni başlayacaksanız ufak tabla alın 115 lik gibi 125mm yada 150 mm ped alıp kullanırsınız.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Bu ürünü kullanan var mı çok .merak ettiğim bir ürün?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ürünü hiç tecrübe etmedim ama 219 liralık sepeti görünce inşallah karantina bir an önce biter de içimizdeki enerjiyi ürün almaya değil uygulama yapmaya harcarız demek istedim. Yoksa ülke ekonomisinden daha fena açık verecek bizim hesaplar :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hocam ben de bunu bizzat gördüm fakat kiri akıtan şampuanlarda solvent ve kostik olduğunu iddia ediyor gibi

Detayın en önemli noktası ön yıkama tozlar kirler aracı çizecek durum önce ön yıkama ile akıtılır arkasından temas olur. ne kadar az çizik o kadar iyi parlaklık demek yani detayda 1. Kural ön yıkama ve aracı çizmeden yıkamak arkadaşınıza bu şekilde anlatalım

DENİZLİ

MuratSarıakçalı

Çaylak Detaycı
Üye
Detayın en önemli noktası ön yıkama tozlar kirler aracı çizecek durum önce ön yıkama ile akıtılır arkasından temas olur. ne kadar az çizik o kadar iyi parlaklık demek yani detayda 1. Kural ön yıkama ve aracı çizmeden yıkamak arkadaşınıza bu şekilde anlatalım

DENİZLİ
Bilgiler muhteşem,teşekkür ediyorum Allah razı olsun

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

TRY 351.31 42% İndirim | Ev Bitki sulama kovası Elektrikli Püskürtücü 2L Basınçlı Sprey Şişesi Sulama Duş Sulama Su Isıtıcısı Saksı Su Yağmurlama
US $49.07 42% OFF|Ev Bitki sulama kovası Elektrikli Püskürtücü 2L Basınçlı Sprey Şişesi Sulama Duş Sulama Su Isıtıcısı Saksı Su Yağmurlama|Spreyler| - AliExpress

Pompa modifiye eden, xiaomi pompa bağlayan arkadaşlar aliexpreste bunu gördüm, bir inceleyin isterseniz.
Benzer ürünler ülkemizde var. 5lt 8lt 10 lt gibi önemli olan buda hava üretipmi ürün atıyor, yoksa sıvı pompası ilemi ürün atıyor

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arkadaşlar. Bijon kapağım kayıp
Bugün düştü yollarda herhalde .

Kapağın altından klasik bir şekil çıktı anladım .
Farkettikten sonra. Diğerlerine de bakayım dedim. Bi tane daha söküldü
Yalnız bu sefer kapak altından daha farklı birşey çıktı yuvarlak. Noktalı noktalı

Bu kapağın altı farklı . Diğerlerini sökemedim
başka janttan söktüm bir tane daha. Oda böyle farklı

Başka kapakları sökemedim. Şimdi aklıma takıldı. İlk düşen plastik kapak altında düşen başka bi metal birşey varmıdır ?

hiç bi bilgim yok . 4 tanesi aynı biri farklı mı oluyor nedir ? Nasıl sökerim bu bijon kapaklarını ? Diğerlerine de bakmak istiyorum

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Arkadaşlar. Bijon kapağım kayıp
Bugün düştü yollarda herhalde .

Kapağın altından klasik bir şekil çıktı anladım .
Farkettikten sonra. Diğerlerine de bakayım dedim. Bi tane daha söküldü
Yalnız bu sefer kapak altından daha farklı birşey çıktı yuvarlak. Noktalı noktalı

Bu kapağın altı farklı . Diğerlerini sökemedim
başka janttan söktüm bir tane daha. Oda böyle farklı

Başka kapakları sökemedim. Şimdi aklıma takıldı. İlk düşen plastik kapak altında düşen başka bi metal birşey varmıdır ?

hiç bi bilgim yok . 4 tanesi aynı biri farklı mı oluyor nedir ? Nasıl sökerim bu bijon kapaklarını ? Diğerlerine de bakmak istiyorum
Farklı olan şifreli bijon hocam o sebepten ara ara kontrol edip parmakla bastırabilirsiniz kapakları sıcak soğuk genleşme yapıp veya tazyikli sudan oynama durumları olabiliyor :) şifreli bijonun kapağıda farklı oluyor o sebepten