Hızlı Soru - Cevap

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
forumda bir konuda az çizikse makina max 8 kg kadar bastır çoksa 10 kg kadar bastır diye gördümde araştırırken, insan yanlış yapmak isteemiyor :D
Valla reis seni forumda sürekli görüyorum sende benim gibi pimpiriklisin bende deli gibi bakıyorum ediyorum ama cidden çok kasmamak lazım düşük devirde sakin sakin yavaş devir yükselterek vs cesaret edip yapmak lazım çokda zor değil diyor üstadlar :) bende boya ölçümü yapıp girisicem arabaya

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ne yapıcaksın teraziylemi çalışacaksın :)
Ufak ufak başla elin otururu. Spot ışığını kullan. Kaputta başla bir bölgeyi böl. İlk bir çalışma dene çiziği kontrol et eğer temizse öyle devam edersin. Basit korkma
ahah aynen. http://www.detailforum.net/konu/makine-ile-polisajda-ne-kadar-bastirmali.52/ şurda okudum tartıyla tartın demis bastırıp :D

Valla reis seni forumda sürekli görüyorum sende benim gibi pimpiriklisin bende deli gibi bakıyorum ediyorum ama cidden çok kasmamak lazım düşük devirde sakin sakin yavaş devir yükselterek vs cesaret edip yapmak lazım çokda zor değil diyor üstadlar :) bende boya ölçümü yapıp girisicem arabaya
nasıl olcak boya ölçümü ile ölçüp yapıp tekrar mı ölçcen :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Soft 99 seramiği kullanan var mı, alınır mı? Bir arkadaş ile ortak alıp iki arabaya uygulayacağız, ürün 50 ml. Fiyat 400 tl.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Artık koçtaşta liqui moly yağları satılıyormuş ama sadece internet mağazasından. Bir sıkıntı olur mu acaba sahte vs. fikrinizi alabilir miyim ?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
cam temizleyici ve cam bezi ne kullanıyorsunuz? keyfi mi yoksa gerekli mi? teşekkürler
Cam Temizleyici Ürünler Karşılaştırması
@omrslhmms 'ın açtığı şahane bir rehber niteliğinde konu, aradığınız tüm her şeyi bulabilirsiniz bence.

Bez konusunda da @SuperClean ın bezlerini kullanıyorum 2 senedir baya memnunum. Şu anda forumda bez konusunda da şöyle bir kampanya konusu var buna da bir bakın derim.
Mikromarket Kampanya Konusu

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dostlar merhaba bı konuda kafam karıştı forumda sulandırma ile ilgili bişey okurken, herhangibi bir ürünü sulandirirken çeşme suyu, içme suyu, saf su fark eder mi hangisi sağlıklıdır?

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Dostlar merhaba bı konuda kafam karıştı forumda sulandırma ile ilgili bişey okurken, herhangibi bir ürünü sulandirirken çeşme suyu, içme suyu, saf su fark eder mi hangisi sağlıklıdır?
Ben Çeşme suyu kullanıyorum ama eğer Hassas bir noktaya uygulama yapacaksam hazır su kullanıyorum

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Cam temizleyicileri sulandırırken içme suyu kullanıyoruz, onun haricinde pek fark etmiyor.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Koçtaş gibi kurumsal bı mağazada sahte olacağını sanmiyorum tabi şahsi görüşüm
Ben de sanmıyorum ama bir sorayım dedim yine de. Belki tecrübesi olan vardır bu konuda. Bazı opel yetkili servislerinin bile toptan yağ alıp müşteri arabalarının bakımlarını yapıp faturaya farklı yağ olarak yazdıklarını duymuştum bu ülkede her şey olur :)