Merhaba millet;
Bir süredir konuyu güncelleyememiştim bu güne nasipmiş. Aranıza girdikten sonra araçta hergün bir yer gözüme batar oldu arka plaka lambamı led yapmaya çalışıp arıza lambası ile karşılaşınca zaten almayı planladığım vagcom kablosunun alım tarihini biraz daha erkene çekerek hemen sipariş ettim. Aslında bana kalsa belkide öğrenmeye bile cesaret edemezdim her konuda olduğu gibi bu konuda da bana çok destek olan
@mustafacagri kardeşime çok teşekkür ediyorum.
Kablo geldikten sonra kadran selamlama ve led arıza için gerekli kodlamaları bizzat mustafa gerçekleştirdi ellerine sağlık çok güzel oldu. Arkasından bende öğrenmek maksadıyla gündüz farı için anahtar/ Ek yakıt göstergesi/ selektörde sisler gibi bazı ufak kodlamaları yaptım. Kodlamalar ile ilgili çektiğim bazı fotoğraflar;
Bu kodlamaların üzerine yıkama yapmamak olmazdı. Bu gün onada bir vakit bularak kolları sıvadım. Yüzeyin hafif bi sıcak olduğunu düşündüğüm için ilk önce tazyikli bir su tutmak istedim 20 gün önce çekmiş olduğum jayswax extrem’in su itişi bir hayli hoşuma gitti önceki deneyimim bir hayli kötüydü henüz polisaj yapmamıştık. Boncuklamaya kirli yüzeyde bakılmaz ama yine bi görsel koyayım.
online resim yükle
Bu aşamadan sonra Fl ile Ev13 kullanarak ön yıkamayı tamamladım ve flowey 2.5 ile çift kova yıkaması yaptım. Konuya yazmak aklımda olmadığı için yalnızca final fotoğraf çekmedim bu aşamada. Aracı kuruladıktan sonra extrem’in 2. Katını da atmak istedim kaput ve tavana yatay yüzeyler bende bir hayli az dayanıyor biraz daha katkısı olması adına. Wax’ı sildikten sonra lastiklerin kuruduğunu gördüm fakat sıcak hava makinası ile yeniden bir geçtim tam kurulduğuna emin olduktan sonra da gyeon tıre uyguladım arkasından yeniden biraz sıcak hava üfleyerek çekmesini sağladım 2. Kata ihtiyaç duymadım. Final görselleri de bu şekilde oldu.