Hobiotom.com & Flowey Kampanyasi (Kupon Kodu Eklendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nuri bu fiyatlara sepete atıp indirip kodunu giripte mi yorum yazdın yoksa indirimli hallerine bakmadan mı.
Eğer imdirim kodunu girip bakmadan bu yorumu yazdıysan bir özür borçlusun sanırım.
İndirim kodunu girmeme gerek yok ürün kaça gelecek diye hesaplayabiliyorum sitedeki güncel fiyatın 70% sını alarak. ;) özür borçlu olacağım yorum yazmam çünkü borçlu kalmayı sevmem. Onur fiyatlara kampanyaya bişi demedim yazdıklarımı okursan güzel de indirim var forum için uğraşmışlar ama dün ile bugün arasında ürünlerde 10-15 % artış olmuş. Önce bindiğim sonra indirim olmuş black friday gibi. Gene de fiyatlar indirimli oluyor listeye göre elbet ama bazı ürünleri bana göre hala rekabetçi fiyatlandırmadan uzak olsa da senin olumlu yorumlarını referans alıp cam temizleyici ve ph nötr kova şampuanı denemek isterim bölüşmek isteyen olursa çünkü 1er lt fazla gelecek bana bu stokla ve cam temizleyici sulandırma oranı ile.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhabalar, öncelikle yeni eklenen ürünler için fiyat artışı yada düşüşü yapılmamıştır çünkü onlar için düzenlemeler sürmekteydi ve kupon kodu denemeleri yapılıyordu alt yapıda ilk kampanya konuşulduğunda size özel net fiyatlar verilmek istendi fakat foruma özel kod olabilmesi için yüzdelik oran gerekiyordu yani ana fiyatlar hep belliydi kupon kodu buna göre ayarlanıyordu..

cds ürünleri içinde ilk yükleme yapıldığındaki fiyatlar üzerinden malesef yüzde 30 indirim yaptığımızda ürün zarara düşüyordu bu nedenle yükseltmemiz gerektiğini Ahmet bey'ede bildirdim bu konuda anlayış rica ediyorum sizlerden yinede kupon kodu ile önceki fiyatlardan kesinlikle uyguna alınıyor.. n11 fiyatları değiştirilmemiştir kontrol edilebilir.

B33 fiyatlarının öncekine göre farklı olmasının sebebi ise kargo ücretsiz olması ve malum komisyonların kesilmesidir. Onlar dışında bu kampanyayı hiçbir kar amacı gütmeden yaptık arkadaşlar.
Gerekli açıklama için teşekkürler. Naçizane yorumum sizin maliyetiniz de indirim oranı da kampanya başlamadan belli idi ve kampanya başlar iken baktınız ki o oran ile zarar edecekseniz fiyatları yükselttiniz dediğiniz üzere ama onun yerine baştan indirim oranını daha düşük tutar ve önce bindirim sonra indirim yapmamış olurdunuz daha profesyonel gözükürdü. Kampanya için teşekkürler oran gerçekten güzel fiyatlar liste fiyatında her türlü aşağıya gelecek ama deidğşm gibi Ben rahatsız olduğum noktayı ve yorumumu belirttim. Bol satışlar hayırlı kazançlar, imkan varsa naçizane tavsiyem diğer ürünlere de cüzi indirim yaparsanız forum için özel sipariş verecekler diğer ürünleri de inceler eksikleirni giderir. Tekrar iyi kampanyalar herkese

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Gerekli açıklama için teşekkürler. Naçizane yorumum sizin maliyetiniz de indirim oranı da kampanya başlamadan belli idi ve kampanya başlar iken baktınız ki o oran ile zarar edecekseniz fiyatları yükselttiniz dediğiniz üzere ama onun yerine baştan indirim oranını daha düşük tutar ve önce bindirim sonra indirim yapmamış olurdunuz daha profesyonel gözükürdü. Kampanya için teşekkürler oran gerçekten güzel fiyatlar liste fiyatında her türlü aşağıya gelecek ama deidğşm gibi Ben rahatsız olduğum noktayı ve yorumumu belirttim. Bol satışlar hayırlı kazançlar, imkan varsa naçizane tavsiyem diğer ürünlere de cüzi indirim yaparsanız forum için özel sipariş verecekler diğer ürünleri de inceler eksikleirni giderir. Tekrar iyi kampanyalar herkese
Nuri bey ben diğer ürünlerden Eagle marka havlu(50x70) aldım sağolsun site yetkilisi 36 tl olan havlunun 6 lirasını benim söylemem üzerine indirdi ve kampanya süresince o havlu da 36tl yerine %20 indirimle 30 tl oldu mesela. Bunu da belirtmek isterim şahsım adına teşekkür ederim kendilerine. @Hobiotom

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@Hobiotom
Kod sorununu çözdüm
S3 ve x50 için 500 ml olma ihtimali varsa bekliyim
Yoksa onları almadan alışverişi tamanlıyim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İndirim kodunu girmeme gerek yok ürün kaça gelecek diye hesaplayabiliyorum sitedeki güncel fiyatın 70% sını alarak. ;) özür borçlu olacağım yorum yazmam çünkü borçlu kalmayı sevmem. Onur fiyatlara kampanyaya bişi demedim yazdıklarımı okursan güzel de indirim var forum için uğraşmışlar ama dün ile bugün arasında ürünlerde 10-15 % artış olmuş. Önce bindiğim sonra indirim olmuş black friday gibi. Gene de fiyatlar indirimli oluyor listeye göre elbet ama bazı ürünleri bana göre hala rekabetçi fiyatlandırmadan uzak olsa da senin olumlu yorumlarını referans alıp cam temizleyici ve ph nötr kova şampuanı denemek isterim bölüşmek isteyen olursa çünkü 1er lt fazla gelecek bana bu stokla ve cam temizleyici sulandırma oranı ile.
Sen benim yorumlarımı referans alma belki ben biraz abartıyorumdur ha ne dersin;);)

Hobiotom

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
O konuda şöyle bir sıkıntımız oldu malesef sadece forum üyelerinin görebileceği şekilde fiyatları gösterecektik fakat daha önceden üye olan müşterilerimizi kapsayamayacağı için bir indirim kuponu oluşturduk bu oran yeni ürünlerde tutuyor fakat cds ürünlerinde bizi eksiye düşürüyordu dediğim gibi önceki fiyatlarla karşılaştırıldığında aslında hepsi indirildi

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Genel olarak beklendiği gibi geldi bana göre kampanya teşekkür ederiz. @flowey ile görüşmemiz de bölünmüş olarak zift temizleyicide gelecek bilgisi vardı ama göremedim liste de . Gelme ihtimali var mı acaba

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hobiotom

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Genel olarak beklendiği gibi geldi bana göre kampanya teşekkür ederiz. @flowey ile görüşmemiz de bölünmüş olarak zift temizleyicide gelecek bilgisi vardı ama göremedim liste de . Gelme ihtimali var mı acaba

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni eklenebilecek ürünler için ve ürün bölümleri için yarın bilgi paylaşacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...