Hobiotom.com & Flowey Kampanyasi (Kupon Kodu Eklendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Arkadaşlar ev12 şampuan kova şampuanı mi yoksa foam lance ile ön yıkama için mi ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Arkadaşlar ev12 şampuan kova şampuanı mi yoksa foam lance ile ön yıkama için mi ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ev12 kova şampuanı. ev13 foam lance şampuanı.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kodu kopyala yapıştır yapınca kabul etmiyordu bende. Elle yazınca kabul etti sıkıntı yaşayan olursa bi not bırakayım dedim buraya :)

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kampanya için teşekkürler.
Kartın hesap kesim tarihini bekliyorum alışveriş için bende :)
B33 fiyatı iyi yalnız X50 de fiyat ilk satışa oranla artmış. Direkt olarak @FloweyTurkiye satış yapmadığı için araya bir kar marjı eklenmiş haliyle. İşin olumlu tarafı 50 tl üzeri kargo bedava olayı olmuş. Ürünler ilk forumda satıldığında kargo parası ödüyorduk çünkü.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Kampanya için teşekkürler.
Kartın hesap kesim tarihini bekliyorum alışveriş için bende :)
B33 fiyatı iyi yalnız X50 de fiyat ilk satışa oranla artmış. Direkt olarak @FloweyTurkiye satış yapmadığı için araya bir kar marjı eklenmiş haliyle. İşin olumlu tarafı 50 tl üzeri kargo bedava olayı olmuş. Ürünler ilk forumda satıldığında kargo parası ödüyorduk çünkü.
bende aynı derde sahibim. kartın hesap kesini ayın üçünde. dört nisan oldu mu sipariş geçerim denemelik bir şeyler :)

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
Dün sipariş verdim bugün geldi ürünler. Hızlı kargo, kampanya ve hediye için teşekkür ederim. İki küçük sorun var yalnız. Ev12 bir miktar akmış. Ama öyle abartılacak birşey değil. Koruma için sarılan poşeti ıslatmış sadece. Tek ağzı bantlanmamış şişe onunkiydi. Birde B33 ve Ev13 ikiside 5lt olmasına rağmen hacimsel olarak fark vardı. Belki şişelerin hacminden kaynaklı olabilir buda. Önemli olan ürünlerin beklenileni vermesi. Kullandıktan sonra yine yorumlamaya çalışacağım.İyi çalışmalar.
. IMG_3205[1].JPG IMG_3204[1].JPG IMG_3207[1].JPG

Hobiotom

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Dün sipariş verdim bugün geldi ürünler. Hızlı kargo, kampanya ve hediye için teşekkür ederim. İki küçük sorun var yalnız. Ev12 bir miktar akmış. Ama öyle abartılacak birşey değil. Koruma için sarılan poşeti ıslatmış sadece. Tek ağzı bantlanmamış şişe onunkiydi. Birde B33 ve Ev13 ikiside 5lt olmasına rağmen hacimsel olarak fark vardı. Belki şişelerin hacminden kaynaklı olabilir buda. Önemli olan ürünlerin beklenileni vermesi. Kullandıktan sonra yine yorumlamaya çalışacağım.İyi çalışmalar.
. Ekli dosyayı görüntüle 8298 Ekli dosyayı görüntüle 8299 Ekli dosyayı görüntüle 8300
Merhabalar, önlem alıyoruz normalde fakat yoğunluk dolayısıyla bantlama unutulmuş sanırım kusura bakmayın lütfen, diğer konu için tüm şişelerde aynı ikisi arasındaki fark, şişelerin hacmini bilemiyorum fakat ürün yoğunluklarından dolayı bu gibi farklı görüntüler oluşabiliyor ancak hepsi 5 ltdir.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Merhabalar, önlem alıyoruz normalde fakat yoğunluk dolayısıyla bantlama unutulmuş sanırım kusura bakmayın lütfen, diğer konu için tüm şişelerde aynı ikisi arasındaki fark, şişelerin hacmini bilemiyorum fakat ürün yoğunluklarından dolayı bu gibi farklı görüntüler oluşabiliyor ancak hepsi 5 ltdir.
benimde dikkatimi çekti azda olsa seviyeler farklıydı yoğunluktan sebep ağırlıkları farklı olabilir fakat dünyanın heryerinde litre litredir

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@mtekin @M U R A T

Zamanında firmanın yaptığı açıklama şu şekilde arkadaşlar;

Merhabalar, merak ettim bende konuyu bu saatte depoya gidemediğim için gümrükten fotoğraflar buldum ve b33 ün seviyesi daha düşük görünüyor burada diğer ürünlere göre, ama hepsi aynı ölçüde geliyor.
Dün bir dozajlama sisteminde demo uygulaması yaptık, b33 36 gr tüketirken aynı yıkamayı firmanın şu an kullanmış olduğu ürün ile 160 gr tüketerek yaptığını gördük, ürün gerçekten yoğun konsantre.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
@mtekin @M U R A T

Zamanında firmanın yaptığı açıklama şu şekilde arkadaşlar;
bence bir hata var 1lt benzin ile 1lt suyun ağırlıkları farklıdır ama kapladıkları alan aynıdır okulda böyle öğrendik yanlış mı biliyorum acaba
haa kg satıyorum diyorlarsa başka konu tabii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...