Hobiotom.com & Flowey Kampanyasi (Kupon Kodu Eklendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Sorun yapmayın ürünlerin ağırlıkları farklı ya ondandır @Detail Guy Dursun daha detaylı bilgi verebilir belki. :)
1 saat önce akşam yazdığın mesajı sabah da yazdığın için forum kuralları uyarınca uyarı verdim. Forum kurallarını anlamak çok mu zor geliyor?

Bkz. Forum Kuralları madde 17/C:

Arka arkaya iki ya da daha fazla mesaj yazmak, aynı konu içerisinde sürekli aynı mesajı yazmak, görüntülenen sayfadaki tüm konularda en son mesaj yazarı olmak, birden fazla başlığa sürekli aynı mesajı yazmak, eski baslıkları bumplamak, forum kurallarına aykırıdır ve yaptırıma tabidir.( İlkine Uyarı , ikincisine 1 Gün uzaklaştırma)

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
1 saat önce akşam yazdığın mesajı sabah da yazdığın için forum kuralları uyarınca uyarı verdim. Forum kurallarını anlamak çok mu zor geliyor?

Bkz. Forum Kuralları madde 17/C:

Arka arkaya iki ya da daha fazla mesaj yazmak, aynı konu içerisinde sürekli aynı mesajı yazmak, görüntülenen sayfadaki tüm konularda en son mesaj yazarı olmak, birden fazla başlığa sürekli aynı mesajı yazmak, eski baslıkları bumplamak, forum kurallarına aykırıdır ve yaptırıma tabidir.( İlkine Uyarı , ikincisine 1 Gün uzaklaştırma)
Aynı mesaj dediğiniz hangisi ben bu konu içerisinde aynı mesajın iki kez yazıldığını göremedim yasa diğer kurallardan hangisine aykırı bir durum olmuş anlayamadım.

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Merhabalar;

Ürün bölme işlemlerimizde 25 lt lik bidonlar açılıp, 1 lt lik ler için eşit olarak 25 adet 1 litre ürün çıkarılır, 5 litre içinse 5 adet ürün çıkarılır. Sağlıklı olarak bölme yöntemi bu şekilde yapılmaktadır. Sizlere gönderdiğimiz 1 lt lik şişeler hacim olarak büyüktür, o şişeler jel tarzı ürünlerden 2 litre den fazla alabilir. Litrelikler ile ölçerek doğru sonuç alınamaz. Elektronik litre ölçer ise yoğunluk hesabıyla çalışır ve onlarda bile kalibrasyon ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Bu yüzden Luxemburg tan hatasız gelen bidonu bir defa 25 veya 5 lik olarak bölmek en sağlıklısıdır.
Flowey Türkiye olarak sattığımız ürünlerin sonuna kadar arkasında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sizlerden ricam eğer madur olduğunuzu düşünüyorsanız para iadesi ile ürünleri iade alırız ya da koşulsuz şartsız bize özel mesaj yazın, salı günü ürünüzün eksik olanının çok daha fazlasını kargoda bize ait olarak tarafınıza gönderelim.

Saygılarımızla
Flowey Türkiye

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Aynı mesaj dediğiniz hangisi ben bu konu içerisinde aynı mesajın iki kez yazıldığını göremedim yasa diğer kurallardan hangisine aykırı bir durum olmuş anlayamadım.
Akşam yazdığının aynısını sabah yazmış. Ben sildiğim için görme şansınız yok zaten. O mesajdan uyarı verdim.

1 saat sonra da gene benzeri mesaj gelince forum kuralları madde 17/c uyarınca 1 günlük uzaklaşma verdim.

Forumumuzda flood yasaktır.

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Merhabalar;

Ürün bölme işlemlerimizde 25 lt lik bidonlar açılıp, 1 lt lik ler için eşit olarak 25 adet 1 litre ürün çıkarılır, 5 litre içinse 5 adet ürün çıkarılır. Sağlıklı olarak bölme yöntemi bu şekilde yapılmaktadır. Sizlere gönderdiğimiz 1 lt lik şişeler hacim olarak büyüktür, o şişeler jel tarzı ürünlerden 2 litre den fazla alabilir. Litrelikler ile ölçerek doğru sonuç alınamaz. Elektronik litre ölçer ise yoğunluk hesabıyla çalışır ve onlarda bile kalibrasyon ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Bu yüzden Luxemburg tan hatasız gelen bidonu bir defa 25 veya 5 lik olarak bölmek en sağlıklısıdır.
Flowey Türkiye olarak sattığımız ürünlerin sonuna kadar arkasında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sizlerden ricam eğer madur olduğunuzu düşünüyorsanız para iadesi ile ürünleri iade alırız ya da koşulsuz şartsız bize özel mesaj yazın, salı günü ürünüzün eksik olanının çok daha fazlasını kargoda bize ait olarak tarafınıza gönderelim.

Saygılarımızla
Flowey Türkiye

Merhaba, ürün koyu kıvamda olsa sıvı kıvamda olsa jel kıvamda olsa litre hesabı nasıl değişiyor?

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ben de kontrol edeceğim akşam.

Ama litre litredir. Litrenin yoğunluğu vs olamaz öyle olsaydı üreticiler litre yerine kilo olarak kimyasal satarlardı.

50-100mlye kadar belki tolere edilebilir. Ancak fazlası haksızlık olur şahsen bana göre.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Umarim ceza almam ama litre dunyanin her yaninda aynidir yogunluktan bagimsiz alan olcusudur firmanin iyi niyetinden suphem yok fakat yanlis bir bilgi soz konusu benim tahminim uretici bidonlari kg olarak satiyor ve bolundugunde litre olarak eksik cikiyor flowey marka urunler forumdan gordugum kadariyla basarililar sahsen para iadesinden ziyade eksik tamamlanmasi yada baska bir urun gonderilse beni memnun eder nasil olsa bundan sonrada begendigimiz urunleri almaya devam edecegiz

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Burayada yazayım, benim s3 cam temizleyici dün geldi. 1L olarak satın almıştım, kargo paketinin dışında herhangi bir ıslaklık olamamasına rağmen ürünün sarılı olduğu poşet ıslanmıştı, bir miktar dökülmüştü. Hobiotom whatsapp hattından ulaştım ürünün boyutunu, döküldüğünü belirttim, ne kadar döküldüğünü tespit için ellerindeki ürünlerin seviyelerini sordum. Sytem pro yazısının üzerindeki çizginin oralarda olduğunu belittiler, benim şişede ise sytem pro yazısının hemen üzerindeydi. Firma tartmamı söyledi bende tartı ile tarttığımda ürün net 900 gr geldi. Ayrıyetten b33 de satın almıştım, o da net 5kg geldi. Ben 100gr eksik olduğunu belirttim kargo işemi ile uğraşmak istemediğimden önemli değil dedim. Burada ürünler litreden çok bence kg hesabı olabilir gelen ürünleri tartmanızı rica ederim. Elbetteki farklı bir hesap yada eksik ürün olması durumunda ise telafi etmelerini bende rica ederim.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Umarim ceza almam ama litre dunyanin her yaninda aynidir yogunluktan bagimsiz alan olcusudur firmanin iyi niyetinden suphem yok fakat yanlis bir bilgi soz konusu benim tahminim uretici bidonlari kg olarak satiyor ve bolundugunde litre olarak eksik cikiyor flowey marka urunler forumdan gordugum kadariyla basarililar sahsen para iadesinden ziyade eksik tamamlanmasi yada baska bir urun gonderilse beni memnun eder nasil olsa bundan sonrada begendigimiz urunleri almaya devam edecegiz
Forum kurallarına uyduğunuz sürece sorun yok, neden ceza alacaksınız hocam?
Kurallara uyulduğu sürece olumlu yada olumsuz istenilen yorum,fikir,görüş,şikayet yazılabilir.

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Forum kurallarına uyduğunuz sürece sorun yok, neden ceza alacaksınız hocam?
Kurallara uyulduğu sürece olumlu yada olumsuz istenilen yorum,fikir,görüş,şikayet yazılabilir.
Bugun ayni konuya 2 defa yorum yazdim hocam o yuzden forumun akisini bozmak istemem

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sorun yapmayın ürünlerin ağırlıkları farklı ya ondandır @Detail Guy Dursun daha detaylı bilgi verebilir belki. :)

Sitemizde kesinlikle sponsorluk gibi bir durum söz konusu değildir. Üyelerimizin faydası için satıcı firmalardan destek için indirim tanımlanması rica edilmekte veya satıcı firma indirimi varsa sitemizde yayınlanmaktadır.

Bu durum tamamen site üyelerimizin faydası için yapılmaktadır. Bu forum sponsor almadan devam edecektir gerekirse site masrafı ömür boyu kendim ve arkadaşlarım tarafından karşılanacaktır bu arkadaşlarım arasında dursunda vardır yönetiminin açılan indirim konularından en ufak bir faydası yoktur.

Bu konuda size bizler dursun (detailguy) bir açıklama yapmak zorunda değil ürünü satan firma veya marka sahibi açıklama yapmak durumundadır. Gerçekten mağdur olan üyerimizin Eger mağduriyeti karşılanmazsa satıcı firmanın site üzerinde bir daha satış reklamına ve konusuna izin vermeyiz olur biter.

3-4 dür aynı konuya tekrar tekrar aynı mesajı alaycı bir şekilde yazıyorsun satılık konularında sürekli sizi görüyoruz buda hep trol şeklinde veya ürünü ucuza kapatmaya çalışma şeklinde oluyor. Bu yönde sürekli şikayet alıyoruz. Bu durum tekrar ederse bu konuda sizi tekrar uyarmak istemiyorum ve uyarıda bulunmayacağım süresiz üyeliğinizi iptal edeceğim.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Urunun jel olmasi, yogun olmasi, seyrek olmasi veya baska bisey olmasi litre hesabini etkilemez. 1litre heryerde 1litredir. Jel kivaminda olmasi biseyi degistirmez. Cok basit bir yolu vardir. 100ml mezur veya daha hacimli ile olcebilirsiniz eger kilo olarak satiyosaniz o zmn durum farkli. Yogunluga gore evet 5litre 5kilo olmayabilir mezur--uzun-tip--altigen-tabanli_1-550x445.jpeg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Urunleri tarttim s3 900 gr ev 12 850 gr b33 5 kg ve ev 13 4.15 kg geldi yani litre yerine kg olarak gonderilmis gibi olcum kabim yanimda olmadigi icin urunleri litre olarak olcemedim imkani olan urun urun olcebilir mi

Ekli dosyalar

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Ürünler türkiyeye litre olarak geliyor. Aşağıda ki fotoğrafta da göreceğiniz gibi orjinal 25 lt bidonların içerikleri de değişiklik göstermektedir ve sıvının litresinin kapladığı hacim farklıdır.
Kullandığımız şişelerde büyük şişelerdir, hacimleri 1 lt veya 5 lt değil fazlasını alabilecek büyüklüktedir, bu kadar büyük olması da eksik şeklinde bir algı yaratmaktadır.
2 forum üyesi tarafıma ulaştı ve adreslerini ilettiler, taraflarına salı günü ürünler bedelsiz kargo yapılacaktır.
CDA11B60-1BFC-401D-B94C-FE0C8999C37F.jpeg
F6DDB845-8CC5-498E-A9F4-3FBAA8DC0388.jpeg

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
@FloweyTurkiye hocam litre hacim olcusudur mesela bir aracin deposu 50 litre olsun icine konulan benzinde suda alkolde 50 litre olur fakat bu sivilarin yogunluklari farkli oldugundan agirliklari suyun 50 kg olmasina ragmen benzinin daha az olur. Bir baska ornek vereyim 1 lt cola da meyve suyuda ayni hacmi kaplar fakat agirliklari farkli olabilir. Bence bir olcu kabi edinin ve urunlerin ne kadar eksik gonderildigini tespit edin derim. Eksik degilsede kafalardaki soru isaretleri giderilmis olur.

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Ürünler türkiyeye litre olarak geliyor. Aşağıda ki fotoğrafta da göreceğiniz gibi orjinal 25 lt bidonların içerikleri de değişiklik göstermektedir ve sıvının litresinin kapladığı hacim farklıdır.
Kullandığımız şişelerde büyük şişelerdir, hacimleri 1 lt veya 5 lt değil fazlasını alabilecek büyüklüktedir, bu kadar büyük olması da eksik şeklinde bir algı yaratmaktadır.
2 forum üyesi tarafıma ulaştı ve adreslerini ilettiler, taraflarına salı günü ürünler bedelsiz kargo yapılacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 8447
Ekli dosyayı görüntüle 8448

İnsanlar lt olarak eksik diyor siz Gr/cm3 ile yoğunluk farkından bahsediyorsunuz ancak benim bildiğim litre her yerde litredir süt, su, şampuan vs. değişmez ama siz yoğunluğundan bahsediyorsunuz.
Screenshot_20190331-181203~2.png

Buna göre o zaman akaryakıt istasyonuna gittiğimizde 20lt benzin ile 20lt mazot alan aynı oranda almamış oluyor. Tavsiyem yukarıda yazdıklarınızı tekrar gözden geçirin

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
@FloweyTurkiye hocam litre hacim olcusudur mesela bir aracin deposu 50 litre olsun icine konulan benzinde suda alkolde 50 litre olur fakat bu sivilarin yogunluklari farkli oldugundan agirliklari suyun 50 kg olmasina ragmen benzinin daha az olur. Bir baska ornek vereyim 1 lt cola da meyve suyuda ayni hacmi kaplar fakat agirliklari farkli olabilir. Bence bir olcu kabi edinin ve urunlerin ne kadar eksik gonderildigini tespit edin derim. Eksik degilsede kafalardaki soru isaretleri giderilmis olur.
Flowey dışında ki işim akaryakıt ölçü cihazları üzerinedir. Akaryakıt pompalarından benzin mazot dışı bir ürün satmak isterseniz eksik satarsınız, çünkü o cihazlar akaryakıtın yoğunluğuna göre çalışmaya programlıdır. Meyve suyu, kola gibi şeylerde zaten yoğunluk su ile aynıdır. Bizim sattığımız ürünler konsantredir ve yoğundur. Ölçü kabı ile ölçüm yaparak ürün satmak yanlıştır çünkü ölçü kapları yoğunluk ölçmezler.
Bu tip bir sıkıntı bir daha yaşamamak adına daha anlaşılabilir bir ölçü sistemi kullanacağız.

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Yıllardır
İnsanlar lt olarak eksik diyor siz Gr/cm3 ile yoğunluk farkından bahsediyorsunuz ancak benim bildiğim litre her yerde litredir süt, su, şampuan vs. değişmez ama siz yoğunluğundan bahsediyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 8449

Buna göre o zaman akaryakıt istasyonuna gittiğimizde 20lt benzin ile 20lt mazot alan aynı oranda almamış oluyor. Tavsiyem yukarıda yazdıklarınızı tekrar gözden geçirin
Akaryakıt sektörüne 20 yılımı verdim, o gördüğünüz petrol istasyonlatının, akaryakıt pompalarının, otomasyon sistemlerinin tamamının satışını ve kurulumunu yapıyoruz. O pompalar litre olarak çalışır, benzin ve mazot tabancalarının hepsinin ayrı ayrı kalibrasyonu yapılır, tabanca da ürün değişimi yapıldığı zamanda kalibrasyon yenilenir. Her yılda periyodik kontrolleri önce tarafımızdan sonra da sanayi bakanlığı tarafından yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...