İbiza FR uygulamaları

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık arabaya da maşallah.
Sol sis farının yanında iki ufak çizik var, el pastasıyla gider gibi. Bir de suyu fazla yakından tuttuğunuzu düşünüyorum folyolar biraz kalkmış ya da yapan kişi kıvırma işinde biraz hata yapmiş gibi

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerinize sağlık arabaya da maşallah.
Sol sis farının yanında iki ufak çizik var, el pastasıyla gider gibi. Bir de suyu fazla yakından tuttuğunuzu düşünüyorum folyolar biraz kalkmış ya da yapan kişi kıvırma işinde biraz hata yapmiş gibi
Geçen gün hanım plastik dubalara vurmuş. Folyoları kendim uyguladım. Beceremedim :aglaa: Falçata ile güzel kesemedim. Kenarları uzun bıraktım. :halay:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu renk çok güzel ama ben tercih etmezdim çünkü beni olduğumdan daha da obsesif hale getirirdi :D :D
Soft99 Tire Wax'ın kokusu ayakkabı boyası gibi kokuyor, ürünü lastiğe wax sürer gibi sürüp sonra bez ile silmek gerekiyor. Bu iki sebepten ötürü bir daha satın almamıştım.

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu renk çok güzel ama ben tercih etmezdim çünkü beni olduğumdan daha da obsesif hale getirirdi :D:D
Soft99 Tire Wax'ın kokusu ayakkabı boyası gibi kokuyor, ürünü lastiğe wax sürer gibi sürüp sonra bez ile silmek gerekiyor. Bu iki sebepten ötürü bir daha satın almamıştım.
Ürün gerçekten garip normalde katı. Süngeri sürdükçe eriyor. Normalde 3d magic kullanıyorum. Bakalım bunun ömrü ne kadar