İbiza FR uygulamaları

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
İnşallah. 13. Gün oldu ikame araç hala vermediler. Üst kademeye şikayet bildirimi bıraktım
Doğuş grubu araç vermek istemiyor genelde 9yıl servis bakımlı golf kullandık motor kulağu kırıldı arabanın 7 bin liralık fatura çıktı 45 gün serviste kaldı araba vermediler...

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnşallah. 13. Gün oldu ikame araç hala vermediler. Üst kademeye şikayet bildirimi bıraktım
Eğer iyi derecede Almanca veya İspanyolca bilen biri ile direk kendiniz kontak kurabilirseniz her şey daha farklı olabiliyormuş. Bunu bizzat yapan bir kişi söyledi bana ama ne kadar geçerli olur bilemiyorum.

Bu arada bizim araç serviste işlem görürken passat yerine polo vermişlerdi. Hem de biz talepte bulunmadan. ikame değil sonuçta ama mağduriyeti bir yerde gidermişlerdi.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Bizimde geçmişteki sıkıntılarımızda (kuzenimin a3’ünde/sıkıntılar genelde kaza ve rutin bakımlardı) istenmeden ikame araç veriyorlardı. A3’e karşılık superb,passat,a3,fabia vermişlerdi. Bizim ticari aracımız caddyde istemediğimiz için vermemişlerdi. Israrla istenildiği halde vermiyorlarsa sıkıntı tabi. @Endotown başta gerek yok demişti o zaman serviste araç tahsis edecek olmuştu sanırım. Umarım en kısa sürede ikame verilir, aracınıza kavuşursunuz. Yeni araçlarda bu tarz sorunlar mide bulandırıcı oluyor.

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Öncelikle motor arızanız için geçmiş olsun, yeni nesil araçlarda artık olağan sorunlardan birini yaşamışsınız bu yüzden aracınızdan yok yere soğumayın. Opel 1.4T motorlarında da sık karşılaşılan bir sorun. Önemli olan garantinin olması ve işlemlerin serviste yapılması. Süre sizin aracınız için ciddi şekilde uzun olmuş inşallah size söylenen süreden önce biter ve sağlıklı bir şekilde aracınızı teslim alırsınız. Yeni jantlarınız da hayırlı olsun.

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aracımın teslimi yaklaşırken parçaları toplamaya devam ediyorum. Spoiler ve ön eki boyattım. Depoda çizileceğini düşünerek güzelce yıkadıktan sonra salona koydum (Tabii hanım karşı çıktı)
2AF4DE75-3E9E-4E9D-A760-3C1A4A69B7AA.jpeg
E2B54E54-A155-4DA6-8416-7BB91D37E290.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
ikameye detay yapıp parlatmak da olmaz ki. Birde geri gittiğinde bu bizim değil derler adama :)

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Endotown Enes abi Vp Foamula 1 den memnun musun şuan ANSF kullaniyorum önerir misin?
ANSF yi denemeden direk foamula 1 a geçtim. Ben memnunum kokusu falan çok hoşuma gidiyor. Ph dengeli ön yıkama şampuanları genelde hep aynı kir sökücülüğü zayıf. Elinde ANSF biterse denemek için al

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
ANSF yi denemeden direk foamula 1 a geçtim. Ben memnunum kokusu falan çok hoşuma gidiyor. Ph dengeli ön yıkama şampuanları genelde hep aynı kir sökücülüğü zayıf. Elinde ANSF biterse denemek için al
Benim ANFS de bitmek üzere. Bir dahakine formula 1 düşünüyorum bende.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi