İbiza FR uygulamaları

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Buraya her girdigimde formula 1 ile ön yikama yapilan bir arac gorecegimi saniyorum, insallah en kisa zamanda :/

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bilginiz vardir belki ama hatirlatma olsun diye yazayim. Servisten cikarmadan once genelde yikayip oyle veriyorlar. Bu yikama da tabiki fircayla oluyor. Ozellikle yikamayin demek gerek.

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese selam

aracımı dün teslim aldım. Çekişi eski haline gelmiş ama motor kulağında bir sıkıntı var. Motorun sarsıntısı kasaya vuruyor. Kendi ustama götürdüğümde arıza zamanı motorun yüksek sarsıntısından dolayı zarar verdiğini söyledi ve değişmesi gerektiğini belirtti. Aracım 110 km ötede kartal doğuşta toplandığından dolayı ilk orayı aradım. Servis danışmanı aracı getir çözelim dedi. Çözeceklerinden şüphem yok ama 110 km sürekli git gel yapamam. Sakaryadaki servise götürdüğümde biz bu aracı yapmadık bize bırak 4-5 gün söküp toplayalım ozaman anlaşılır ??? Arabayı kadavra yapacaz diyor. Tabiki kabul etmedim seat marka diyalog merkezini arayıp durum hakkında bilgi verdim. Çekiciyle aracı kartala götürmelerini talep ettim inşallah kısa sürede sonuçlanır.

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Herkese selam

aracımı dün teslim aldım. Çekişi eski haline gelmiş ama motor kulağında bir sıkıntı var. Motorun sarsıntısı kasaya vuruyor. Kendi ustama götürdüğümde arıza zamanı motorun yüksek sarsıntısından dolayı zarar verdiğini söyledi ve değişmesi gerektiğini belirtti. Aracım 110 km ötede kartal doğuşta toplandığından dolayı ilk orayı aradım. Servis danışmanı aracı getir çözelim dedi. Çözeceklerinden şüphem yok ama 110 km sürekli git gel yapamam. Sakaryadaki servise götürdüğümde biz bu aracı yapmadık bize bırak 4-5 gün söküp toplayalım ozaman anlaşılır ??? Arabayı kadavra yapacaz diyor. Tabiki kabul etmedim seat marka diyalog merkezini arayıp durum hakkında bilgi verdim. Çekiciyle aracı kartala götürmelerini talep ettim inşallah kısa sürede sonuçlanır.

Çok güzel geçmiş olsun ufak bir problem kalmış oda en kısa sürede çözülür ve eski bol paylaşımlı günlere dönersiniz :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bugün akşam üstü aradılar ikame hazır gelin dediler 2016 model 1.6 tdi dsg leon verdiler. Full bir araç cam tavan koltuk ısıtma falan dolu. Birazda olsa memnun kaldım
Acele ettiniz ben biraz daha beklerdim deseydin. Kaç hafta oldu anca ikame araç verebildiler.
Bunu yadıktan sonra son gönderdiğin mesajı gördüm. Yine geçmiş olsun, bir işi bir türlü tam anlamıyla yapamadılar desene.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Herkese selam

Hayırlı olsun abi inşallah o problemde çözülür aracına rahat rahat binersin :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Geçmiş olsun,en kısa zamanda sorunsuz şekilde kavuşmanız dileğiyle

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Geçmiş olsun tekrar Allah tekrarını yaşatmasın. Şimdi buna ne detay yaparsın ama sen, saldırırsın diye tahmin ediyorum.

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üzücü bir dönem oldu sizin açınızdan. Umarım bundan sonra hiç sıkıntı çıkmaz. Geçmiş olsun.