İbiza FR uygulamaları

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

kapı yalıtımında Tavsiye üzerine “ focal bam” aldım pazartesi uygulamadan sonra görüşlerimi yazarım. Baya etli bir malzeme.
Hayırlı olsun. Aracınıza da kavuştunuz. Umarım birdaha böyle bir arıza başınıza gelmez ve aracınızdan ayrı kalmazsınız. Ses yalıtım konusunu bekliyoruz. Focal ban nerden ne kadara temin ettiniz. Yalıtım ebat ölçüleri nedir?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun. Aracınıza da kavuştunuz. Umarım birdaha böyle bir arıza başınıza gelmez ve aracınızdan ayrı kalmazsınız. Ses yalıtım konusunu bekliyoruz. Focal ban nerden ne kadara temin ettiniz. Yalıtım ebat ölçüleri nedir?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. 50x600 ölçüsünde 1.300₺ ye aldım. 4 kapı ve arka koltuk altına yetecek. Daha önce bagajı yalıtmıştım çok faydasını gördüm.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli

kapı yalıtımında Tavsiye üzerine “ focal bam” aldım pazartesi uygulamadan sonra görüşlerimi yazarım. Baya etli bir malzeme.
tatanga araç ile yeniden buluşman güzel olmuş sevgilisine tektaş alan erkekler gibi gönlünü yapmışsın focal bam ile kaliteli malzeme yalıtım şart

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese selam
Bugün 4 kapı yalıtım işlemimiz tamamlandı. Yalıtım yapmayı düşünen varsa focal markası gerçekten bu işin vakkosu. İmkanı olan herkesin yapmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

İlk izlenimlerim
  • Dışarıdan gelen ses büyük ölçüde azaldı
  • Kapılarım mercedes kapısından farkı kalmadı. Kapanırken “lok “ ediyor :)
  • Aracımda audisonun giriş seviyesinde ses sistemi mevcut. Ses kalitesi inanılmaz arttı. titreme sıfıra indi
Aynı zamanda ısı yalıtımı olduğunuda söylediler. Deneyip göreceğiz :):)

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Herkese selam
Bugün 4 kapı yalıtım işlemimiz tamamlandı. Yalıtım yapmayı düşünen varsa focal markası gerçekten bu işin vakkosu. İmkanı olan herkesin yapmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

İlk izlenimlerim
  • Aracımda audisonun giriş seviyesinde ses sistemi mevcut. Ses kalitesi inanılmaz arttı. titreme sıfıra indi

Ellerine saglik abi güle güle kullan :)

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Herkese selam

İlk izlenimlerim

Abi uğraşıp yapıp arabanın hakkını veriyorsun arabayı satarsan böbreğimi satıp alacağım :saskin:

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Herkese selam

İlk izlenimlerim

elinize emeğinize sağlık inanılmaz faydalı olacagından eminim bende leona düşünüyorum zaman ve yer konusunda sıkıntı yasıyorum

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
elinize emeğinize sağlık inanılmaz faydalı olacagından eminim bende leona düşünüyorum zaman ve yer konusunda sıkıntı yasıyorum
Bende sıkıntı yaşadım. Bu sıkıntıyı sescimin mekanında çözdüm. Her kapı 2 saat sürdü. Bu aylarda sıcak mekanda şart. bulunduğumuz yerde 2 ufo çalıştırdık ortam sıcaklığını 20 derecede tuttuk.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık,elinden bu işlerin gelmesi ne güzel. Ben hayatta cesaret edip sökemem kapıları, belki sökerim ama tekrar nasıl takarım onu bilmiyorum:)

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eline sağlık,elinden bu işlerin gelmesi ne güzel. Ben hayatta cesaret edip sökemem kapıları, belki sökerim ama tekrar nasıl takarım onu bilmiyorum:)
teşekkür ederim müdürüm. ilk başta tereddüt ediyorsun ama 2-3 yeri söktükten sonra komple arabayı sök tak yapabilirsin :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerinize sağlık
Cesaret isteyen bir uygulamayı gayet başarılı bir şekilde tamamlamışsınız
Bence tatmin edici bir kapı kapanma sesi paha biçilemez ama yine de insan maliyet hesabı yapmadan duramıyorum
Demem o ki bu iş için daha yaygın şekilde kullanılan bitüself e göre (çok da bildiğim bir şey değil gerçi, belki de farklı amaçları olan ürünlerdir :dusun: ) ki ciddi maliyet farkı var, + - şeklinde kıyaslayabilir misiniz?
Değerli cevabınız için şimdiden teşekkürler

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerinize sağlık
Cesaret isteyen bir uygulamayı gayet başarılı bir şekilde tamamlamışsınız
Bence tatmin edici bir kapı kapanma sesi paha biçilemez ama yine de insan maliyet hesabı yapmadan duramıyorum
Demem o ki bu iş için daha yaygın şekilde kullanılan bitüself e göre (çok da bildiğim bir şey değil gerçi, belki de farklı amaçları olan ürünlerdir :dusun: ) ki ciddi maliyet farkı var, + - şeklinde kıyaslayabilir misiniz?
Değerli cevabınız için şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim.

bitüself
-inşaat yalıtım malzemesi
-yapışkanı o kadar kuvvetli değil
- yakın zamanda sıcaktan ve soğuktan sonra yapışkan atması yapıyor. aktıktan sonra bitüself cama yapışıyor ve yalıtıımı bozuyor.

focal, stp, ctk, db vb. markalı ürünler
- araç yalıtım malzemesi
- yapışkanları bazı serilerinde sac gövdeye, bazı serilerinde plastik aksama yapışmaya uygun üretiliyor.
-düzgün uygulama yapıldığında uzun süre yapışkanı atmıyor. sıcak ve soğuktan yapışkanı etkilenmiyor.

ciddi maliyet farkı var. ama birisi tofaş diğeri mercedes.

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
teşekkür ederim.

bitüself
-inşaat yalıtım malzemesi
-yapışkanı o kadar kuvvetli değil
- yakın zamanda sıcaktan ve soğuktan sonra yapışkan atması yapıyor. aktıktan sonra bitüself cama yapışıyor ve yalıtıımı bozuyor.

focal, stp, ctk, db vb. markalı ürünler
- araç yalıtım malzemesi
- yapışkanları bazı serilerinde sac gövdeye, bazı serilerinde plastik aksama yapışmaya uygun üretiliyor.
-düzgün uygulama yapıldığında uzun süre yapışkanı atmıyor. sıcak ve soğuktan yapışkanı etkilenmiyor.

ciddi maliyet farkı var. ama birisi tofaş diğeri mercedes.
Aciklama icin sagol abi, son cümlesi herseyi ortaya koyar zaten