İbiza FR uygulamaları

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Maşallah :) uygulamanın hakkını veriyor renk,emeğinize sağlık

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
41 kere maaşallah, Allah nazarlardan korusun.
Eline sağlık kardeşim, mavi alev topuna dönmüş. Bunu bir de canlı görmek lazım, uff karşısına sandalye atıp güzel bir keyif kahvesi içilir...

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese merhaba. Geçen gün @MoonDance tan aldığım prima amigoyu uygulama zamanını bugüne planlamıştım. Öncesine boya yüzeyinde çok çizik yoktu. İki aşamalı polisaj yaptım ( kc f5,m2) ardından @onurçiko abimden aldığım taktikle rotary makina finiş ped düşük devir ile prima amigoyu uyguladım. Ardından kiwami black ile korumayı tamamladım.lastiklere tirewax yaptım. Bol finiş foto bıraktım

fotoğrafları gezdikten sonra bir maşallah yorumlarınızı bekliyorum :utandim:

Ellerine sağlık. Bu renk ve bu parlaklık ile nazar değmese bari. Maşallah diyelim :nazar::nazar:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese merhaba. Geçen gün @MoonDance tan aldığım prima amigoyu uygulama zamanını bugüne planlamıştım. Öncesine boya yüzeyinde çok çizik yoktu. İki aşamalı polisaj yaptım ( kc f5,m2) ardından @onurçiko abimden aldığım taktikle rotary makina finiş ped düşük devir ile prima amigoyu uyguladım. Ardından kiwami black ile korumayı tamamladım.lastiklere tirewax yaptım. Bol finiş foto bıraktım

fotoğrafları gezdikten sonra bir maşallah yorumlarınızı bekliyorum :utandim:

Hey maşallah :) :nazar::nazar::nazar: